abanta gidenler yardım lütfen...

abanta girisde yesilev diye bi tesis var biz esimle her yil gideriz 1 gece kaliriz ama kisin kar yagdiginda gittigimiz halde soguk fazla dokunmuyo.agactan ev var icersi cok rahat ve sicaktan bunalmis bi halde oluyosun pencereleri acik tuttuk surekli bebek icinde elverisli bi oda

bugünde orayla görüşeyim diyorum gerçi doğa köşkü bungalowda karar kıldım gibi ama, fiyatları nasıl acaba sormak gerek, peki oda manzarası falan nasıldı birde personeli de önemli malum bebekle gidicem, çorba ısıt süt ısıt mutfakı kullandıran bi yerde arıyorum mesela doğa köşkü bu konuda çok anlayışlıydı telefonda çok sıcakkanlı bir şekilde yardımcı olacaklarını söylediler.
Bizim bebiş yoktu. Göl manzarası yok. Ancak muhteşem bir doğa içinde. Aile yeri bebekli gelen çiftler de vardı. Mutfağı kullandıracaklarını düşünüyorum ama yine de sormanız gerekiyor. Pansiyon için şunu söyleyeyim; temiz, samimi , sakin bir hizmeti var. Kahvaltısı muhteşem. Öğle yemeği yemedik ordan pikniğe gitmiştik gölcüğe. Umarım iyi vakit geçirşrsiniz.

abanta girisde yesilev diye bi tesis var biz esimle her yil gideriz 1 gece kaliriz ama kisin kar yagdiginda gittigimiz halde soguk fazla dokunmuyo.agactan ev var icersi cok rahat ve sicaktan bunalmis bi halde oluyosun pencereleri acik tuttuk surekli bebek icinde elverisli bi oda
çok teşekkür ederim hemen inceliyorum :)

Ben eylül 13'ünde gitmiş 1 hafta kalmıştım. Balayını orda yaptıık biz :) İnanılmaz iyi gelmişti. Sessiz sakin huzur dolu. Çok çok güzeldi. Civar yerleri hep gezdik arabayla. Balayınıda orda yapınca yeri ayrı kaldı bende.
Bebeğiniz varsa kesinlikle kışlıklarından koyun. Benim eşim sıcak memleket insanı, kış pek bilmez :) O üşümüştü. Ama ben soğuk çok severim ve memleketim soğuk olduğundan hiç farklı gelmedi. Serin oluyor yani. Bazende sıcak. mecbur iki ihtimalide düşünüp götürceksiniz kıyafetleri. Büyük abant otelinde kalmıştık biz, memnunda kaldık.
Bi ara yağmurda yağmıştı ordayken.
Ödeme şuan ne kadar yaptık aklımda değil. Ama otele girdik sorduk ve verdikleri fiyat internetteki bi tatil sitesinden pahalıydı. eşim sorduğunda internet üzerinden daha uygun demişti resepsiyondakiler. Bizde geçtik bekleme yerine, eşim 2 dakkada internetten ayırttı yeri, aşırı değildi ama yine iyi bi paraydı kâr ettik :)

Balayı olduğumuz için 5 yıldızlı oteli seçtik. öyyle olmasa evler vardı orda onlardan birin seçerdim.

Kizlar biz de gunubirlik abant turu dusunuyorduk, bu konu harika olmuş
Gunubirlik turla gidip memnun kalan var mi?
Varsa lutfen goruslerinizi esirgemeyin.
Fikir verin bu konuda da :KK19:

Biz de geçen sene gitmiştik abant gölüne giderken yol üzerinde Kartal Yuvası otel de kalmıştık bunglov evleri var çok şirin biryerdi fiyatını şuanda net olarak hatırlamıyorum ama uygundu. bebekle gidecekseniz ksinlikle kışlık birşeyler koymanızı tavsiye ederim biz kışın gitmiştik ama eylülde de çok soğuk olur diye düşünüyorum. şimdiden iyi tatilller :)

Ben eylül 13'ünde gitmiş 1 hafta kalmıştım. Balayını orda yaptıık biz :) İnanılmaz iyi gelmişti. Sessiz sakin huzur dolu. Çok çok güzeldi. Civar yerleri hep gezdik arabayla. Balayınıda orda yapınca yeri ayrı kaldı bende.
Bebeğiniz varsa kesinlikle kışlıklarından koyun. Benim eşim sıcak memleket insanı, kış pek bilmez :) O üşümüştü. Ama ben soğuk çok severim ve memleketim soğuk olduğundan hiç farklı gelmedi. Serin oluyor yani. Bazende sıcak. mecbur iki ihtimalide düşünüp götürceksiniz kıyafetleri. Büyük abant otelinde kalmıştık biz, memnunda kaldık.
Bi ara yağmurda yağmıştı ordayken.
Ödeme şuan ne kadar yaptık aklımda değil. Ama otele girdik sorduk ve verdikleri fiyat internetteki bi tatil sitesinden pahalıydı. eşim sorduğunda internet üzerinden daha uygun demişti resepsiyondakiler. Bizde geçtik bekleme yerine, eşim 2 dakkada internetten ayırttı yeri, aşırı değildi ama yine iyi bi paraydı kâr ettik :)

Balayı olduğumuz için 5 yıldızlı oteli seçtik. öyyle olmasa evler vardı orda onlardan birin seçerdim.
detaylı anlatımın için sağol bende sıcak severim ve çok üşürüm orda eminim , birde her anne gibi lazım olmayacak en ince detayı bile valize atma huyum var iki gün için koca bavul yaparım kesin :-) balayı için çok güzel bir tercih bence şimdiki aklım olsa bende antalya yerine böyle bir yeri tercih ederdim

Biz de geçen sene gitmiştik abant gölüne giderken yol üzerinde Kartal Yuvası otel de kalmıştık bunglov evleri var çok şirin biryerdi fiyatını şuanda net olarak hatırlamıyorum ama uygundu. bebekle gidecekseniz ksinlikle kışlık birşeyler koymanızı tavsiye ederim biz kışın gitmiştik ama eylülde de çok soğuk olur diye düşünüyorum. şimdiden iyi tatilller :)
ilk baktığım oteldi kartal yuvası ama bebeğimin sütünü falan ısıtmak için mutfağı kullandırırmısınız sorusuna hayır yanıtı verince seçenekler arasından çıkardım mecburen, ters bi çalışana denk geldim belkide bilmiyorum ama, mesela başka görüştüğüm pansiyondaki bir bey hiçbişey getirmenize bile gerek yok biz bebeğinize sütde yaparız çorbada merak etmeyin diye gayet sıcakkanlı yaklaştı mesela o yüzden soğudum o kartal yuvası otelinden, yinede fikrinizi yazdığınız için çok teşekkür ederim :)

X