abanta gidenler yardım lütfen...

abant çok pahalı ve yarım pansiyon oteller senin yerinde olsam o paraya akdenize egeye giderim :KK55:
izmirliyim antalyada yaşıyorum ege akdeniz tekirdağa kadar heryeri gezdim o yüzden değişik bi yer olsun dedik, ankarada bulunacağız o tarihlere iki günlük kaçamak yapmak için yakın bi yer seçtik :)

çok sağol yardımın için, biraz önce konuştum sıcak kanlı çalışanlarıda
rica ederim. biz o gün hiç plansız gitmiştik. yol boyunca sorduk en uygun burası geldi. zaten 1 gece kaldık. ama dediğim gibi göle uzak. araçsız gidilmez. oda kahvaltı fiyata dahildi. akşam yemeğini de ayrıca ücret ödeyerek orda yemiştik. güzeldi ve uygundu. çok kalabalık değildi ikaç aile vardı. hava güzeldi ama akşamları soğuyor zaten odalarda da kalorifer var. hatırladıklarım bu kadar. iyi eğleceler:)

sizce çocukla gitmek için uygun bir yer mi peki üşütür diye korkuyorumda açıkçası
Walla ben olsam gidermiyim öyle bir durumda gitmem orası gezersen güzel mesela gölün üzerinde köprü var epey uzun yürürsen oraları gezersen güzel pansiyonda oturursan hiç birsey anlamazsınız. Aksi takdirde ortada bir göl var etrafı otellerle kaplı aslında orası kar yağınca gidilecek bir yer bana göre, kar yağınca göl buz tutar manzara mükemmel olur normalde pek bişey yok yani ben cok sevmem yazın oraları..

Fiyatlar hakkinda bilgi edindiniz mi acaba. Ekimde yıl donumumuz bende esime supriz icin boyle bir tatil ayarlamak istiyordum

bizde mayıs ayında gitmiştik üşüdük hele gölün etrafı çok daha soğuktu. pansiyon bilmiyorum, büyük abant otelinde kalmıştık, bi sürü paraya orayıda tavsiye etmiyorum.. ama yedi göllere kesinlikle gitmelisiniz. Abant falan inanın hiç bişey..yolları çok kötü yedigöllerin ama değiyor. cennet.Öyle bi yere saklanmış ki o güzellik muhteşemdi. onun dışında arabanıza mangal atın. sucuk pişirin..:KK66:)

eşimle bir iki günlüğüne eylül sonunda abanta gidip kalmayı düşünüyoruz. şuan 10,5 aylık bebeğim var o zaman bir yaşında olacak. fiyatı ve bebek için koşulları uygun pansiyon tavsiyesi olan varmı, abantta hava o zaman nasıl olur oğlum için neler almalıyım, bebekle gitmeye uygun bir yer mi, tecrübesi olanlar yada boluda yaşayanlar bana yardımcı olabilir misiniz???

Ben de Yedigöller için konu açacaktım :KK70: Sana gelen yorumlardan da yararlanabilirim
Her ikisine de gittim. Abant milli parkı içinde otel haricinde başka bişi yok. ancak yakınlarında çok güzel ve sıcak pansiyonlar bulabilirsiniz. Biz doğa köşkü diye bir pansiyonda kalmıştık. evden bozma ama hem uygun hem de aile yeri keyifli. :KK66: arabanız vardır umarım çünkü pansiyonlar göle uzak. o mevsim en güzel mevsim rengarenk olur oralar yeşilinde sarının da her rengini görürsünüz. ama serin olabilir. ona göre hazırlanın.hatta tavsiye vaktiniz olursa bolu gölcük'e de uğrayın orası da ayrı bir güzeldri hatta bence abanttan daha güzeldir.
yedigöllere gelince yolları berbattıı biz gittiğimizde şimdi ne alemdedir bilemiyorum. çadır kuranı çok gördüm. mangalınız varsa süper wc vs var biz gittiğimizde temizdi de ama etrafı çok kirletmişlerdi. ayrıca kamp yapanlar çok rahat görünmüyorlardı. 3 4 taneyi geçmezdi. zevk meselesi tabi bu bir de. ama ben olsam yedigöller içinde kamp yapmazdım :KK66:

Walla ben olsam gidermiyim öyle bir durumda gitmem orası gezersen güzel mesela gölün üzerinde köprü var epey uzun yürürsen oraları gezersen güzel pansiyonda oturursan hiç birsey anlamazsınız. Aksi takdirde ortada bir göl var etrafı otellerle kaplı aslında orası kar yağınca gidilecek bir yer bana göre, kar yağınca göl buz tutar manzara mükemmel olur normalde pek bişey yok yani ben cok sevmem yazın oraları..
doğayı nekadar güzel tanımlamışsın bravo

Büyük Abant otelde kalmıştım. Pansiyonların fiyatını hiç bilmiyorum.. Doğa köşkünü notlarımın arasına aldım. :)

Kötü hava koşulu yoktur. Uygun olmayan giyim vardır.. Çok çok kalın veya ince giyinmedikten sonra bebekler üşütmez, ciddi kronik bir rahatsızlığı yoksa.

Ben Abant'ı seviyorum. Havasını , kokusunu.. Serin serin eser. . Mis kokar..
Bebeğinizin arabasını alıp beraber yürüyüşe çıkarsınız.. Ona iyi gelecektir ..

Fiyatlar hakkinda bilgi edindiniz mi acaba. Ekimde yıl donumumuz bende esime supriz icin boyle bir tatil ayarlamak istiyordum
evet arkadaşım doğa köşkü diye tavsiye edilen yerde standart odalar ve kahvaltı 160 tl bungalowlar 230 tl dedi, daha uygun yerlerde var mesela dört mevsim konağı diye bi yer 170 dedi. bunlar hep iki kişilik gecelik fiyatlar, ama ben bungalow istiyorum doğa köşkü gerçekten çok hoşuma gitti tavsiye veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim

Büyük Abant otelde kalmıştım. Pansiyonların fiyatını hiç bilmiyorum.. Doğa köşkünü notlarımın arasına aldım. :)

Kötü hava koşulu yoktur. Uygun olmayan giyim vardır.. Çok çok kalın veya ince giyinmedikten sonra bebekler üşütmez, ciddi kronik bir rahatsızlığı yoksa.

Ben Abant'ı seviyorum. Havasını , kokusunu.. Serin serin eser. . Mis kokar..
Bebeğinizin arabasını alıp beraber yürüyüşe çıkarsınız.. Ona iyi gelecektir ..
bende aynı fikirdeyim bebek arabasında gezmesi o oksiyen bebeğime iyi gelecektir. zaten önemli olan değişiklik bi iki günlük kaçamak bizimkisi inşallah herşey yolunda gider teşekkür ederim yazınız için

Her ikisine de gittim. Abant milli parkı içinde otel haricinde başka bişi yok. ancak yakınlarında çok güzel ve sıcak pansiyonlar bulabilirsiniz. Biz doğa köşkü diye bir pansiyonda kalmıştık. evden bozma ama hem uygun hem de aile yeri keyifli. :KK66: arabanız vardır umarım çünkü pansiyonlar göle uzak. o mevsim en güzel mevsim rengarenk olur oralar yeşilinde sarının da her rengini görürsünüz. ama serin olabilir. ona göre hazırlanın.hatta tavsiye vaktiniz olursa bolu gölcük'e de uğrayın orası da ayrı bir güzeldri hatta bence abanttan daha güzeldir.
yedigöllere gelince yolları berbattıı biz gittiğimizde şimdi ne alemdedir bilemiyorum. çadır kuranı çok gördüm. mangalınız varsa süper wc vs var biz gittiğimizde temizdi de ama etrafı çok kirletmişlerdi. ayrıca kamp yapanlar çok rahat görünmüyorlardı. 3 4 taneyi geçmezdi. zevk meselesi tabi bu bir de. ama ben olsam yedigöller içinde kamp yapmazdım :KK66:
oraya kadar gitmişken yedigöllere gitmeyi çok isterim ama çoğu kişi bebek arabadayken o kadar bozuk ve uzak bir yolun eziyet olacağını söylüyor. bi dahaki sefere gideriz artık orayada diye düşündük şimdilik gölcük göynük mudurnu abant ve bolu gibi rahat gidebileceğimiz yerlere gitmeyi planlıyoruz

Ben Şubat'ta gittim hangi akla hizmetse :KK53:
Zaten beyazım karlar arasında iyice bembeyaz kestim
Casper gibi saydamlaştın demişti arkadaşlar bana
Bebek için kalın bişeyler al
Ben pansiyonda kalmadım bilemiyorum fiyat kısmını

İyi tatiller

oraya kadar gitmişken yedigöllere gitmeyi çok isterim ama çoğu kişi bebek arabadayken o kadar bozuk ve uzak bir yolun eziyet olacağını söylüyor. bi dahaki sefere gideriz artık orayada diye düşündük şimdilik gölcük göynük mudurnu abant ve bolu gibi rahat gidebileceğimiz yerlere gitmeyi planlıyoruz
bebkle yedigöllere gitmeyin hele bir de o mevsimde ama gölcüğü görün yürüyün orada bol bol temiz hava çekin içinize abanttan çok daha güzel çok daha temiz...

Abant Dört Mevsim konağı. Geçen sene kalmıştık. Memnun ayrıldık. Tertemiz, bulunduğu yer çok gğzel. Sahipleri hoş insanlar.

bende aynı fikirdeyim bebek arabasında gezmesi o oksiyen bebeğime iyi gelecektir. zaten önemli olan değişiklik bi iki günlük kaçamak bizimkisi inşallah herşey yolunda gider teşekkür ederim yazınız için

Gittiğinizde deneyimlerinizi bize yazarsınız artık. :)

Abant Dört Mevsim konağı. Geçen sene kalmıştık. Memnun ayrıldık. Tertemiz, bulunduğu yer çok gğzel. Sahipleri hoş insanlar.
bugünde orayla görüşeyim diyorum gerçi doğa köşkü bungalowda karar kıldım gibi ama, fiyatları nasıl acaba sormak gerek, peki oda manzarası falan nasıldı birde personeli de önemli malum bebekle gidicem, çorba ısıt süt ısıt mutfakı kullandıran bi yerde arıyorum mesela doğa köşkü bu konuda çok anlayışlıydı telefonda çok sıcakkanlı bir şekilde yardımcı olacaklarını söylediler.

X