Et Yemekleri Abant Kebabı (patlıcan kebabı)

Hiç yapmadım ve yemedim çok üzüldüm şu an halime Çok güzel görünüyor, olsa da yesem dedirten cinsten. Ellerine sağlık, başarılar

Sagolasin canim tesekkur ederim,yapabilirsin cok guzel tadi var,cokta kolay zaten yapimi karniyarik gibi yapiliyor..
Yaparsan sana da basarilar dilerim :)

hmm çok güzell ellerine sağlık canımm başarılar dilerimm

Sagolasin canim tesekkur ederim,yapabilirsin cok guzel tadi var,cokta kolay zaten yapimi karniyarik gibi yapiliyor..
Yaparsan sana da basarilar dilerim :)

Ben bu kategoriyi kaçırdım artık başka sefere Patlıcan yemeklerinin hepsini çok severim zaten, bunuda denicem evime döner dönmez

Ellerine sağlık Gülüm harika gözüküyor.
Oyum senindir canım

Tabi nerede kullanacağımı bulabilirsem
:26:

____harika gönüyor elllerinie emeklerize sağlık. bi durun artık ya bi durun ben burda rejimdeyken siz neler yapmışsınız ooff yaa ooff

patlıcana ve patlıcanlı yemeklere bayılıyorum
çok iştah açıcı görünüyor
eline sağlık canım

patlıcana ve patlıcanlı yemeklere bayılıyorum
çok iştah açıcı görünüyor
eline sağlık canım
Saol canimm evet bende cok severim,paylasim olsun diye yapmistim et yemeklerini pek yapmam normalde :)

____harika gönüyor elllerinie emeklerize sağlık. bi durun artık ya bi durun ben burda rejimdeyken siz neler yapmışsınız ooff yaa ooff
tesekkurler canimm :)
Kiz bende yemedim bundan esime yedirdim hep :)
Elinize sağlık gerçekten mükemmel duruyor
Bunu mutlaka deneyeceğim
Tesekkur ederim

ellerine sağlıkkkk
muhteşemmm görünüyorrr
eminimm tadı göründüğünden daha da güzel olmuştur...
tebriklerrr

Tarifiniz ve sunumunuz muhteşem, yarışmada başarılar dilerim ve umarım başka kategorilerde de yarışmacı olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…