• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu abanoz mutfakmı kırmızı mı?

gul-çxixnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
84
0
86
41
İstanbul
kızlar karar veremiyorum birtürlü mutfak yapıcam ama rengi nasıl olsun kırmızı mı abanozmu ikisinideçok beğeniyorumkaldım arada eşim bir öyl diyorum bir böyle adam deli olucak yakında yardım edin sizce nasıl o:uhm:lsun

daha değişik alternatifin yokmu..kırmızı artık herkesin mutfağında kullanıldı..
abanoz da çok kalasik..bir arkadaş mürdüm ve beyaz yaptırdı..başka seçeneğin varsa düşğün derim tabiki son karar senindir..

aysunil arkadaşa katılıyorum. kırmızı artık her mutfakta var ve bence yıllarca kullanılabilecek renk değil. abanozda klasikleşti. her oda da kullanılıyor. benim mutfağım vişne çürüğü ile bembeyaz. her gören bayılıyor. iyi ki böyle yaptırmışım ben çok seviyorum hemde bana özgü oldu.

aysunil arkadaşa katılıyorum. kırmızı artık her mutfakta var ve bence yıllarca kullanılabilecek renk değil. abanozda klasikleşti. her oda da kullanılıyor. benim mutfağım vişne çürüğü ile bembeyaz. her gören bayılıyor. iyi ki böyle yaptırmışım ben çok seviyorum hemde bana özgü oldu.

artık sana özgü değillllllülülülülülü

:hooray:

artık evlerde krem rengide baydı..tebrik ederim beyazlı kombinin için..beyaz çok kaliteli duruyor..kreme hayır beyaza evet..beyazdan korkmayın arkadaşlar benim mutfak krem oda leke gösteriyor.kremide siliyosun beyazıda.en azından ışıl ışıl olur etraf...

canım bi arkadaşımın mutfagı kırmızı..daha 1.yılında sıkılmaya başladı bile bu renkten..abanoz kırmızıdan daha iyi derim..ama gün gelecek onunda modası geçecek...en iyisi sen yıllansa bile modası gecmeyen tek renk olan beyazı tercih et..asil ve şık bir renk nede olsa:)))

mutfağım kırmızı ve tüm elektrikli aletlerimde kırmızı çok güzel ve iç açıcı oluyo tavsiye ederim kesinlikle

bacım ben dolabı alt kırmızı üst beyaz pvc kaplama yaptırdım mutfak perde kırmızı jaluzi taktım şahane oldu şiddetle tavsiye ederim

bacım ben dolabı alt kırmızı üst beyaz pvc kaplama yaptırdım mutfak perde kırmızı jaluzi taktım şahane oldu şiddetle tavsiye ederim

aynen senin dediğiin gibi düşünmüştüm ama bir çok kişiden beyaz rengin zamanla sarardığını söylediler çok kararsız kaldım sararırsa üzülürüm mutfağımda çok güneş gören bir oda o yüzden vazgeçmiştim acaba bu gerçekmi bileniniz varmı kızlar

Back
X