- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
ben aarau rinikende oyturuyorum güzel dostluklara adim atalim hanim kardeslerim:1hug:a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur cani :dance: atalim bende baseldeyim ama arau sik sik geliyorum:sm_cool::teytey:
yok canim a.s.tanisalimmmkızlar mrb nasılsız ben türkiyedenn ve tanısmak istedim sizlerle inssallah bi mahsuru yokturrr
evet maç türkiyenin en büyük TÜRKİYE
epeydir giremedim canim buraya yardimciolurdum nceden göerseydim kusura bakma yine sölersen olurum yardimcisenağlama
merhabalar..öncelikle nasilsinizz..ben türkiyeden tanişmak istedimmm..sizden mümkünse bilgi ve ayrdim almak istiyorumm..benim ..siwerland..svhweize arkadsim varr..doğum günü var yakin zamanda..ve hediye göndermek istiyorum fakat adresi yok sadec ..telefonu varr..süpriz yapacagim için adreste alamiyorumm..acaba rolex saat fabrikasinin web adresi bulabilirmiyiz..yada ne fikir verebilirminiz..yerlerin ne kadar uzak olduğu bilmediğim için işin içinden cikamadimm..yardimci olursaniz cok mutlu edersiniz beniii..tsk ederim şimdidenn..kendinize iyi bakinn ..
Bende Aaru ksntonuna bagli ,Sisseln deyimben aarau rinikende oyturuyorum güzel dostluklara adim atalim hanim kardeslerim:1hug:a.s.
Ay yeni üye oldum , yeni gördüm uzun yıllar önce yazmışsınız.Bende isvicrede yasayan bir bayanIm Kucuk cocuk problemi olmayan bayan arkadaslarla gorusmek istiyorum birlikde tatil yada gunu birligine aktuel kulturel konser sehir gezmesini seven bayanlarla tanIsmak isderim dietikon zürich 'den sevgiler jiel