200 300 tl gibi bir fark var bende emin olamadım bu yüzden.Bir sıkıntı çıkma bizde de umarım.bizim alt komsumuz galaxy s4 aldı gayet memnun yabi bi sorun yok orjinal samsung a101den aldı o da
Onda da şarj problemi oluyor diyorlar ama bilemedim kafam karıştı :)Bu arada telefonun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirizTelefondan eminsen nereden aldiginin bir önemi yok orjinal olup olmadigina dikkat et yeter. O telefondan memnun olmayan arkadaşlarım var lumia serisi çok gözden düştü. Ben sana General mobile discovery 16 GB yada elite serisini oneriyorum. Ben 16 GB serisini kullanıyorum o dediğinin yarisini ödeyerek aldim ama hayran olacak derecede memnunum. Sarjida çok uzun gidiyor herkese oneriyorum.
Peki orjinalliği nasıl teyit edebiliriz?Kesin emin olup almaya karar verirsem sabah gidip denerim artık şansımıBu tarz magazalarda telefon orjinal olur ama ta sabahin erken saatlerinden itibaren sira oluyormuş. Bizim ordaki magazalara bilgisayar falan geldiginde kalmiyor bitiyor direk.
Onda da şarj problemi oluyor diyorlar ama bilemedim kafam karıştı :)Bu arada telefonun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabiliriz
Sahte telefon satmaya calisacaklarini dusunmuyorum, ama bilmiyorum daha once bu tur bir yerden elektronik cihaz almadim. Teknosadan almistim telefonumu uzerinde imzali kaseli belgesi falan vardi.ama magazaya gidip sorabilirsiniz,garanti belgesinde vs guvence verirler .Peki orjinalliği nasıl teyit edebiliriz?Kesin emin olup almaya karar verirsem sabah gidip denerim artık şansımı
o da 999a aldı ama o zaman piyasada daha pahalıydı telefon.orjinal hicbi sorunu yok yani merak etme a101 de orjinal marka satılıyor cakma falan olma ihtimali yok bizde gecen babamla stor perde aldık a 101 den:):)200 300 tl gibi bir fark var bende emin olamadım bu yüzden.Bir sıkıntı çıkma bizde de umarım.
Sahte telefon satacaklarını zannetmiyorum orjinal olur,ama o tür mağazalarda belirli sayıda gelir ve mağaza açılır açılmaz biter,A101 kaçta açılıyor bilmiyorum tabi.Peki orjinalliği nasıl teyit edebiliriz?Kesin emin olup almaya karar verirsem sabah gidip denerim artık şansımı