a101 de çalışmak nasıl iyimi sanırım oraya girmek üzereyim ama tedirginim bilgisi olan yardimci olabilir mi ? Bana pek iyi bahsetmediler oradan tecrübesi olan var mı ?
Market isi herzaman kotudur. Ozellikle bim a101 gibi yerler afedersin esek gibi calistirip insanin enerjisinin tamamini harcatmaya bayilirlar. Bi de yaranamazsin.
Market isi pis istir. Ben de bir hipermarkette yoneticiyim.
Girdinizmi ise merak ettim.. Mart ayından beri A101de çalışıyorum şartlar sözleşmeyle alakasız olsa da sanırım ise bakış aciniz bulunduğunuz magazaya gore değişecektir.. Mağaza sorumlulariniz bölge sorumlunuz satis müdürünüz iyilerse iyi kötülerse kötüdür.. Özellikle mağaza içindeki is arkadaşlarınızla olan iletişim sizi ya çalışmaktan soğutur yada isinizi zevkle yapmanızı sağlar... Belirli bi is yoktur herşeyi herkes yapar... Kasayada bakarsın malda atarsin skt de ayiklarsin etikette takarsin dukkanida toplarsin......... Uzar gider bu liste...... Zor is ama bn mutluyum halimden seviyorum isimi... Simdilik...
a101 de çalışmak nasıl iyimi sanırım oraya girmek üzereyim ama tedirginim bilgisi olan yardimci olabilir mi ? Bana pek iyi bahsetmediler oradan tecrübesi olan var mı ?
Benim yiğenim çalışıyordu gerçekten şartları ağır aldığı para zaten o kadar yorulmasina degmiyodu kasiyer olarak girersin işe ama her işi yaparsın eğer sabrın varsa migrosa falan basvurmayi düşün en azından yaptığın mesai veriliyo tabi perakendecilik sektöründe nerde calisirsan çalış çok yorucu hele ki çok işlek bir magazaysa daha zor olur işin o yüzden iyi düşün
Çalışan arkadaşım var son derece zor. Kasiyer olarak giricem dersin ama kasa hariç her işi yaptırırlar. İhtiyacın varsa geçici olarak gir bence. Uzun vadede market işi çok zor.
Ben daha önce calistim aklin varsa girme derim kasiyer olarak giriyosun mal atimi temizlik hersey sende mesai hic bi sekilde yok yemek kendi cebinden bazi zamanlar gereksiz yere full calisiyorsun aman ben tövbe ettim her markete girerim ama a 101 olmaz dedim
bu işle hiç alakam olmamasına rağmen anlatılanları okuyunca şaşırdım
ben her zaman diğer marketlere kıyasla a101 ve bim de çalışanların şartlarının daha iyi olduğunu düşünmüşümdür
manav, kasap, unlu mamüller kısımları falan yok ya herkes kendi işini kendi görüyor
o nedenle şartları daha iyidir sanıyordum
gerçi sabah 9 akşam 9 çalışılan bir meslek ne kadar iyi olabilir ki ?
bu işle hiç alakam olmamasına rağmen anlatılanları okuyunca şaşırdım
ben her zaman diğer marketlere kıyasla a101 ve bim de çalışanların şartlarının daha iyi olduğunu düşünmüşümdür
manav, kasap, unlu mamüller kısımları falan yok ya herkes kendi işini kendi görüyor
o nedenle şartları daha iyidir sanıyordum
gerçi sabah 9 akşam 9 çalışılan bir meslek ne kadar iyi olabilir ki ?
Sozlesmedeki şartlara uyulsa çok rahat olurdukta o olmuyo bi turlu... Çalışma saati günlük 7,5 saat haftalık 45 saati geçmeyecek şekilde ayarlanması gerekiyor... Ama bu mümkün olmuyor tabiki is bitmiyor haliyle tikilip kaliyosun cikamiyosun saatinde.. Vardiyalı çalışıyoruz bide sözde olması gereken
Sabah 8:45 aksam 17:45
Öğlen 12:45 aksam 21:45
Olan...
Sabah 8:30 aksam 19:00
Öğlen 12:45 akşam 22...23... Değişiyor.... Hesap ne zaman tutarsa......
Girdinizmi ise merak ettim.. Mart ayından beri A101de çalışıyorum şartlar sözleşmeyle alakasız olsa da sanırım ise bakış aciniz bulunduğunuz magazaya gore değişecektir.. Mağaza sorumlulariniz bölge sorumlunuz satis müdürünüz iyilerse iyi kötülerse kötüdür.. Özellikle mağaza içindeki is arkadaşlarınızla olan iletişim sizi ya çalışmaktan soğutur yada isinizi zevkle yapmanızı sağlar... Belirli bi is yoktur herşeyi herkes yapar... Kasayada bakarsın malda atarsin skt de ayiklarsin etikette takarsin dukkanida toplarsin......... Uzar gider bu liste...... Zor is ama bn mutluyum halimden seviyorum isimi... Simdilik...
Başvuru için direkt mağazalara özgecmisinizi bırakın öyle internetten filan dönüş kolay kolay olmuyor mağaza sorumluları cv leri direkt bölge sorumlusuna veriyor ihtiyaç halinde hemen dönüş yapılıyor bi kaç mağazaya birakabilirsiniz hatta bölgeleri farklı olan sansinizi arttirir...