nasıl zayıflıyoduk demi hemen ben başlayım ozman .abi ben öyle şu rejim bu tarifmiş tanımam işimde olmaz zaten istesemde beceremem.benim yaptığım şu "herşeyden ye ama yaşayacak kadar ye kusacak kadar değil" yani sihirli sözcüğüm doğru miktar vallaha bence en sağlıklısı bu ne hapa inanırım nede diyete ben bu şekilde ortalma hafta 1kg mutlaka veririm bakın hem 20 kg verdim toplamda.haaa birde bua arada tembel değilseniz(ben çok tembelim) spor yapın derim ben bu aralar yapıyorum bu dediğim yeme düzeniyle birde spor yaptımmı hafta 1.5 2 kg arasında veriyorum.
yediklerimden bir örnek vereyim.
beyaz ekmek yemem zaten ekmeği aramam aslında benim baş düşmanım tatlı çikolata dır ah hayatta bunlar olmasa benimde kilo sorunum olmaz zaten .
sabah rutin bir hkahvaltı 1 dl kepek ekmekle sofrada ne varsa yerim bal dahil yanında illaki süt veya portakal+greyfurt suyu( çay sevmem içmem)
ara öğün asla atlamam(elma mandalina portakal badem fıstık kayısı --sayı ile bunlar,birini yerim
öğlen yemeğim mutlaka vardıryağlıda olsa etlide olsa sadede olsa 5-6 kaşık arası yerim bazen ekmek olur bazen olmaz bazen yanında yoğurt olur bazen olmaz üstüne sütlü tatlı bazen yer bazen yemem duruma bakar yani
eve geldimmi araöğün yani 1 br maden suyu içerim seviyorum ne edim:))çok aç olursam atıştırım ama genelde yememye çalışırım akşam yemeğindede ne varsa az ölçüile yerim
***öğle akşam yemeklerinde yemek yoksa ancak ozman hazır gıda tüketirim(cornflex müsli gibi)
*****kahvaltı yapacak zamanım yoksa illaki süt içerim bakkaldan alırım evden yanıma alırım ama içerim.
****light ürün asla kullanmam faydasınada inanmam bana posa yiyormuşum gibi geliyor.hiçbir besin değeri yok.ligh yiyeceğime o üründen azcık yerim
***haftada bir gün misafirliğe gitmişsem pastamı yerim .abi kendime eziyet edemem yada kendi kendimin hırsızı olamam.ama becerebiliyosam pastalrın yarısını yerim.
**elimden su şişem düşmez düşmemeli.
***ve en önemlisi hafata bir günüm bana özeldir hediyemdir.istediğim herşeyi sınırsız yerim.ama ertesi güne toplanmak ve o hafta içinde 1 kg verm,iş olmak şartıyla kendmle anlaşma yaptım ver kiloyu al hediyeyi nasıl ama.
***birde rafine edilmiş ürünler yerine az rafine edilmiş olanlar tercihimdir.
işte böyle arkadaşlar biraz espri dille yazdım umarım bu tarz kimseyi rahatsız etmemiştir.