Canım ekledim seni ilgin için sağol fotolara hemen bakıcam. Sevgiler
canım şimdi baktım fotolara süper olmuş Valla boyutu görüntüsü çok güzel Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin. Benim şu anki göğüslerim seninkilerden azıcık daha fazla çünkü seni bilmiyorum ama ben iki cocuk emzirdim o yüzden benim içi boş bir deri var ama tabi ona da var denirse ameliyat sonrası foto koyarsam görürsün benim memişler tam bir estetik kusur. İnşallah ameliyat sonrası ben de senin gibi bomba olurum. Ay dur nazar boncuğu ekleyeyim de nazarım değmesin.
sevgili sebbuli ben de kısmetse bu ay sonu cenk tokat'a ameliyat olacagim, sana listeme ekleme talebi gonderdim kabul eder misin? sen de ameliyatınla ilgili detaylı bilgi verebilirsen cok memnun olurum canım. his kaybı sorunu hem kivide hem sende olmus galiba, bu aklıma takılıyor, cok rahatsız edici birsey mi zamanla duzelir mi acaba?
Sağol canım sanada çok geçmiş olsunhissizliğin zamanla azalıyor mu? benim sadece sağ meme ucumda var dikişlerin çevresindede biraz oluyo tabi yinede çok memnunum ben valla hayal ettiğim göğüslere kavuştum en azından
Vallaha öylee..benimde önümüzdeki ayın 14 ünde bir senem olacakk..Hayırlısı ile kapsülsüz sorunsuz seneler diliyorum hepimize...
Canım pek giremiyodum bu aralar kader arkadaşım neler yaptınaynı gündü ameliyatımız benimkiler bazı gün yumuşacık geliyo masaj yapmayınca sert geliyo elime ama yinede yeni sayılır ameliyatımız ya bi 6 ay geçsinde bakalım
vallahi ben kızlar sertlikten yana hiç bir şikayetim yok bana sanki kendi doğal göğüslerimmiş gibi geliyor.yumuşaklar, spor yaparken dans ederken hoplayıp zıplarken onlarda gayet hareketliben unuttum bile hiç bir şey hissetmiyorum çok rahat yüzüstü uyuyorum... his kaybımda hiç yok eskisi gibi hissediyorum hatta uçları eskisine göre daha hassas....
Büyük bir protez değil benimki belki ondan bide öncedende çok az da olsa meme dokum vadrı çok gerginlik olmadığı için belki çabuk kıvama geldi :)))
Canım ekledim seni ilgin için sağol fotolara hemen bakıcam. Sevgiler
canım şimdi baktım fotolara süper olmuş Valla boyutu görüntüsü çok güzel Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin. Benim şu anki göğüslerim seninkilerden azıcık daha fazla çünkü seni bilmiyorum ama ben iki cocuk emzirdim o yüzden benim içi boş bir deri var ama tabi ona da var denirse ameliyat sonrası foto koyarsam görürsün benim memişler tam bir estetik kusur. İnşallah ameliyat sonrası ben de senin gibi bomba olurum. Ay dur nazar boncuğu ekleyeyim de nazarım değmesin.
Teşekkür ederim canımmminşallah istediğin gibi göğüslere kavuşursun sen dee
Dikişlerin uzun süre bastırınca acıyacak veya hissizliği devam edecek onu kesinlikle kafaya takma ama meme ucundaki hissizlik binde bir de olsa kalıcı olduğu gibi bazı durumlarda 1-2ay bazı durumlarda da 1-1.5 yıl sürebiliyormuş onu zaman gösterecek.Benim mememde hissizliğin çapı azaldı fakat ucunda hala his yok umarım düzelir.Bende arada iğne batırarak azalıp azalmadığını takip ediyorum.Sana da 250 cc takılmış ve fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla baya dolgun gözüküyorbenimkilerde öyleydiler sanırım sen de benim gibi ince bedenlisin ve şundan emin ol ki 6 aydan sonra çok daha güzel duracaklar. Benim önceki halimde meme dokum hiç olmadığı için protezler küçük olduğu halde yumuşaması,ağrısı uzun sürdü eğer senin de öyleyse masajlarını olabildiğince uzun yap hiç aksatma ..
kiz ne cabuk spora basladinben plates topu aldim oyle duruyo ne olur ne olmaz cesaret edemiyorumbenimkiler daha hoplayip ziplamiyor benimkiler pek ciddiler
ayy ne alemsinbu mutluluk insanı esprili yapıyor bu kadar, hımmmm. ben ameliyattan 1 sene sonra hareket egzersiz falan yaparım herhalde. korkarım yav....
he valla ben cesaret edemiyorum birturlu ama cicislerim pek kiymetli ya daha cokta tazeler kiyamamhele biraz daha gecsin mecbur spor yapacam ustu yaptirdim altida iyicene saldim bu ameliyat varya insani 360 derece ceviriyor yuruyusum degisti ozguven diplerdeyken simdi tavanda hayallerim bile degisti
180 derece olmasın o
en çok yeni göğüslerimi merak ediyorum. ikinci olarak da senin de bahsettiğin gibi o müthiş bir biçimde anlattığınız özgüvenin tavan yapması duygusunu. hayallerim bile değişti demişsin. o kadar etkiledi ki bu sözün beniçünkü gerçekten çok eksiğim.. çevreme, özellikle işteki arkadaşlarıma karşı belli belirsiz bir eksiklik yansıtıyorum, buna eminim... insanın canını çok acıtan bir duygu canım bu yaşadığımız..
180 derece olmasın o
en çok yeni göğüslerimi merak ediyorum. ikinci olarak da senin de bahsettiğin gibi o müthiş bir biçimde anlattığınız özgüvenin tavan yapması duygusunu. hayallerim bile değişti demişsin. o kadar etkiledi ki bu sözün beniçünkü gerçekten çok eksiğim.. çevreme, özellikle işteki arkadaşlarıma karşı belli belirsiz bir eksiklik yansıtıyorum, buna eminim... insanın canını çok acıtan bir duygu canım bu yaşadığımız..
ay pardon canim ya yaslilik iste unutmusum hemen ekliyorumyok yok 180 derece degil 360
seni cok iyi anliyorumbak goreceksin hele hayirlisiyla ol ameliyati ve gor hayatinin nasil guzellestigini eskiden uzen problemin bile insanin gozunde artik gorunmuyor.
hem melegimiz okadar guzel anlatmiski opuyorum arzum cumdediklerine aynen katiliyorum.hayirlisiyla hele ameliyati ol canim benim hersey cok cok guzel olacak tek pismanligin neden bugune kadar bekledim olacak
Canım bu ameliyatı olduktan sonra o kadar mutlu oluyorsunki kendi çevrende fırıl fırıl dönüyorsun90 derece-180 derece-360 derece..fırıl fırıllll......
Yeni görünümdeki cicişlerin senin hayatını çookkkk degiştirecek...Yolda yürürken daha bir dik yürüyeceksin,şööyylee gögsünü gere gere... Öncelikle üzerine bir dişilik gelecek,kadın oldugunu hissedeceksin,ortamlara girdigin zaman özgüveni tavan yapmış bir bayan olarak kendine daha bir güvenen ayakları saglam bakan biri olacaksın..Yani bütün hayatını degiştirecek,bakış açını degiştirecek emin ol..İnşallah hayal ettigin görünümde gögüslere en kıssa zamanda kavuşursunda bu güzel duyguları sende en kıssa zamanda yaşarsın..Özellikle yaz ayını çok seveceksin,o kadar dolu dolu yaşayacaksınki hiç bitmesin isteyeceksin..Allahım bu ameliyatı düşünen herkese nasip etsin inşallah..
şimdiye kadar ulaşılmaz bir şeydi bu silikon ameliyatları benim için. çok çok parası olanlar, belirli insanlar yaptırıyor sanıyordum. bunun böyle olmadığını anladığım an da araştırmaya başladım ve çok geçmeden dr umu da seçtim nihayet. beklemek kaldı geriye.
şimdiye kadar ulaşılmaz bir şeydi bu silikon ameliyatları benim için. çok çok parası olanlar, belirli insanlar yaptırıyor sanıyordum. bunun böyle olmadığını anladığım an da araştırmaya başladım ve çok geçmeden dr umu da seçtim nihayet. beklemek kaldı geriye.
benim bir kere silikon aklimin ucundan gecmezdi hele ameliyat narkoz dikisler yani imkansizdi dusuncesi bile olamazdihala ara ara kendi kendime inanamiyorum.hep dogal yolla gogus buyutme topigine takilirdim buraya ugramazdim bile ve birgun kendimi bu topikte buldum ve bidahada cikamadim
kk olmasaydi asla olmazdim burda gaza geldim hicte korktugum gibi degilmis diyerekten solugu doktorda aldim oyle doktor doktorda gezmedim, arastirmadim, karar verdim gun aldim ve 6 ay bekledim o ayri mesele.beklemene degecek tatlim
Sen istersin de koymaz mıyım arzumcuumAlbüm hazır hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum baya cıbıl cıbıl koydum valla
Kivi yeni cicişler hayırlısı olsun. Ben de doktor seçimi aşamasındayım. Beni de arkadaş olarak kabul edersen albümüne bakabilir miyim lütfen?