_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

Cenk Bey çok ilgili nazik bir doktor her sorunu uzun uzun dinliyor ve ilgili cevap veriyor açıkça da söylüyor benim 7. ay olduğu halde malesef hissizliğim fazla o da dürüstçe sinirlerin kesilmiş olabileceğini ve çok çok nadir de olsa kalıcı olabileceğini söyledi açıkça söylemek gerekirse bu durum hiç hoş değil ama sanırım benim şansızlığımdan kaynaklandı.Forumları önceden beri takip ediyorsan emolya da cenk tokata ameliyat oldu onun da hissizliği uzun süre mevcuttu şuanda noldu bilmiyorum.Bu işler biraz da şans işi onun dışında hiçbir sorunum olmadı başarılı bir ameliyattı.ameliyat öncesi süreç sonrasına göre çok daha sıkıntılı o yüzden çekinmeden her kafana takılanı sorabilirsin canım..

Dikişlerin uzun süre bastırınca acıyacak veya hissizliği devam edecek onu kesinlikle kafaya takma ama meme ucundaki hissizlik binde bir de olsa kalıcı olduğu gibi bazı durumlarda 1-2ay bazı durumlarda da 1-1.5 yıl sürebiliyormuş onu zaman gösterecek.Benim mememde hissizliğin çapı azaldı fakat ucunda hala his yok umarım düzelir.Bende arada iğne batırarak azalıp azalmadığını takip ediyorum.Sana da 250 cc takılmış ve fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla baya dolgun gözüküyor benimkilerde öyleydiler sanırım sen de benim gibi ince bedenlisin ve şundan emin ol ki 6 aydan sonra çok daha güzel duracaklar. Benim önceki halimde meme dokum hiç olmadığı için protezler küçük olduğu halde yumuşaması,ağrısı uzun sürdü eğer senin de öyleyse masajlarını olabildiğince uzun yap hiç aksatma ..

sende benim gibi yogun ugramiyorsun firsat buldukca hemen aciyorum bakalim kim ne zaman ameliyati ama vallaha buranin hizina yetisemiyorum cok seviniyorum hergun yeni arkadaslar kadinlik eksigini tamamlamis cok mutlu oluyorum.
dogru diyorsun daha 3 ay bile olmadi hemen hersey yerini bulsun istiyor insan.ben hic masaj yapmiyorum yani onermedi doktorum yinede kendim arada bir minciklayip duruyorum. bu aralar yumusamada hizli bir ilerleme var

kiz ne cabuk spora basladin ben plates topu aldim oyle duruyo ne olur ne olmaz cesaret edemiyorumbenimkiler daha hoplayip ziplamiyorbenimkiler pek ciddiler

Canım seninde resimlerini görmek isteriz aslında merak ediyorum ameliyat olduğundan beri

kiz ne cabuk spora basladin ben plates topu aldim oyle duruyo ne olur ne olmaz cesaret edemiyorumbenimkiler daha hoplayip ziplamiyorbenimkiler pek ciddiler

ayy ne alemsin bu mutluluk insanı esprili yapıyor bu kadar, hımmmm. ben ameliyattan 1 sene sonra hareket egzersiz falan yaparım herhalde. korkarım yav....

ayy ne alemsin bu mutluluk insanı esprili yapıyor bu kadar, hımmmm. ben ameliyattan 1 sene sonra hareket egzersiz falan yaparım herhalde. korkarım yav....

he valla ben cesaret edemiyorum birturlu ama cicislerim pek kiymetli ya daha cokta tazeler kiyamam hele biraz daha gecsin mecbur spor yapacam ustu yaptirdim altida iyicene saldimbu ameliyat varya insani 360 derece ceviriyor yuruyusum degisti ozguven diplerdeyken simdi tavanda hayallerim bile degisti

180 derece olmasın o
en çok yeni göğüslerimi merak ediyorum. ikinci olarak da senin de bahsettiğin gibi o müthiş bir biçimde anlattığınız özgüvenin tavan yapması duygusunu. hayallerim bile değişti demişsin. o kadar etkiledi ki bu sözün beniçünkü gerçekten çok eksiğim.. çevreme, özellikle işteki arkadaşlarıma karşı belli belirsiz bir eksiklik yansıtıyorum, buna eminim... insanın canını çok acıtan bir duygu canım bu yaşadığımız..

Canım bu ameliyatı olduktan sonra o kadar mutlu oluyorsunki kendi çevrende fırıl fırıl dönüyorsun 90 derece-180 derece-360 derece..fırıl fırıllll......

Yeni görünümdeki cicişlerin senin hayatını çookkkk degiştirecek... Yolda yürürken daha bir dik yürüyeceksin,şööyylee gögsünü gere gere... Öncelikle üzerine bir dişilik gelecek,kadın oldugunu hissedeceksin,ortamlara girdigin zaman özgüveni tavan yapmış bir bayan olarak kendine daha bir güvenen ayakları saglam bakan biri olacaksın..Yani bütün hayatını degiştirecek,bakış açını degiştirecek emin ol..İnşallah hayal ettigin görünümde gögüslere en kıssa zamanda kavuşursunda bu güzel duyguları sende en kıssa zamanda yaşarsın..Özellikle yaz ayını çok seveceksin,o kadar dolu dolu yaşayacaksınki hiç bitmesin isteyeceksin..Allahım bu ameliyatı düşünen herkese nasip etsin inşallah..

ay pardon canim ya yaslilik iste unutmusum hemen ekliyorumyok yok 180 derece degil 360
seni cok iyi anliyorumbak goreceksin hele hayirlisiyla ol ameliyati ve gor hayatinin nasil guzellestigini eskiden uzen problemin bile insanin gozunde artik gorunmuyor.
hem melegimiz okadar guzel anlatmiski opuyorum arzum cum dediklerine aynen katiliyorum.hayirlisiyla hele ameliyati ol canim benim hersey cok cok guzel olacaktek pismanligin neden bugune kadar bekledim olacak

şimdiye kadar ulaşılmaz bir şeydi bu silikon ameliyatları benim için. çok çok parası olanlar, belirli insanlar yaptırıyor sanıyordum. bunun böyle olmadığını anladığım an da araştırmaya başladım ve çok geçmeden dr umu da seçtim nihayet. beklemek kaldı geriye.

sizler beni şimdiden uçuruyorsunuz yahu ameliyatım yazın olacak ve ben bu yaza doyamayacağım ve 2013 yazını bekleyeceğim anlaşılan. olsun, her şey yolunda istediğim gibi olsun da, buna da katlanırım. güzel dileklerin için teşekkür ederim.
bazen eski yazılanları tekrar tekrar okuyorum biliyor musunuz kızlar, bu yaşadığınız duyguları hissetmek ve kıyından köşesinden de olsa yaşamak için. her geçen gün, bana sevinç ve heyecan veriyor.

Aynen bende öncede senin gibi düşünüyordum.Bu ameliyat bana o kadar lüks,ulaşılmaz geliyorduki..meger yanıbaşımda bkliyormuş yahu..Elinden tuttugum gibi koştum doktorumun yanına Doktoruna karar vermek beklemekte bu operasyonu olmanın yarısıdır..Geç olsun güç olmasın canım..herşey gönlünce olsun inşallah...

benim bir kere silikon aklimin ucundan gecmezdi hele ameliyat narkoz dikisler yani imkansizdi dusuncesi bile olamazdi hala ara ara kendi kendime inanamiyorum.hep dogal yolla gogus buyutme topigine takilirdim buraya ugramazdim bile ve birgun kendimi bu topikte buldum ve bidahada cikamadim
kk olmasaydi asla olmazdim burda gaza geldim hicte korktugum gibi degilmis diyerekten solugu doktorda aldim oyle doktor doktorda gezmedim, arastirmadim, karar verdim gun aldim ve 6 ay bekledim o ayri mesele.beklemene degecek tatlim

teşekkür ederim. hepimiz aynı duyguları yaşamışız, arzumun yazdıklarını da sanki ben yazmışım iyi ki varsınız. öpüldünüz

Sen istersin de koymaz mıyım arzumcuum Albüm hazır hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum baya cıbıl cıbıl koydum valla

Kivi yeni cicişler hayırlısı olsun. Ben de doktor seçimi aşamasındayım. Beni de arkadaş olarak kabul edersen albümüne bakabilir miyim lütfen?

Kivi yeni cicişler hayırlısı olsun. Ben de doktor seçimi aşamasındayım. Beni de arkadaş olarak kabul edersen albümüne bakabilir miyim lütfen?

Canımcım ekledim bakarsın ya kızlar bu ara hiç giremiyorum muhabbet yürümüş gitmiş ne güzel takipte edemiyorum cicişler ne alemde bakalım yeni arkadaşlar var mı yaptıran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…