- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
Canımcım ekledim bakarsınya kızlar bu ara hiç giremiyorum muhabbet yürümüş gitmiş ne güzel takipte edemiyorum cicişler ne alemde bakalım yeni arkadaşlar var mı yaptıran
kızlar meraba
album yapmadım ama bır tane resım ekledım bakın bakalım benım kucuklere nasıl olmushenuz 45 gunlukler
ewt canim izmirdeyim cemil tugaya oldum ameliyatimi kent hastanesinde harika bir doktorum var 30 eylulde olmasina ragmen ameliyatim izlerim yok denecek kadar az belli belirsiz ben ameliyata girerken buyuk olmasin buyuk olmasin diye diye uyumusum psikolojik sanirim bu dogal olsun istemistim
Canımcım ekledim bakarsınya kızlar bu ara hiç giremiyorum muhabbet yürümüş gitmiş ne güzel takipte edemiyorum cicişler ne alemde bakalım yeni arkadaşlar var mı yaptıran
Valla benim yarından sonra Cenk Beye ameliyatım var :) Çoooooook heycanlıyımmmmm
Valla benim yarından sonra Cenk Beye ameliyatım var :) Çoooooook heycanlıyımmmmm
Senin avatarını görünce bunlar gerçekten böyle olabiliyomu diye iç geçirdim ve bunun için siteye üye oldum canım. gerçekten harika görünüyosun. Bunlar benim için hayal sanırımBir ömür boyu sağlıkla kullanman dilegiyle...
Teşekkür ederim canımneden olumsuz düşünüyosun benimde böyle değildi ki :) bak ekledim seni eski hallerine de bakarsın.çok şükür artık herşeyin bi çözümü var Allah sağlık versin de...
Evet canım eklemişsin teşekkür ederim ama bakamadım neyazıkki, mesaj sayım yeterli değilmiş, ama olsun nasılsa burdayım :) Haklısın canım ya ama hiç böyle bi çözüm aklıma gelmemişti benim, bu sitede sizlerin yazdıklarını görünceye kadar.. Herşeyden önemlisi sağlık tabikide
Kivicim muhtesem gorunuyorlar ! daha buyugu sanirim bu kadar guzel gorunmeyebilirdi.Benimde boyum 1 60 48 kiloyum 17 gun once 285 cc takildi ama kucukmu oldu diye dusunuyordum ancak senin fotonu gorunce avatarda bayildim ve bana buyuk moral kaynagi oldun.Avatardaki fotodaki sutyeinde sunger varmi? Hayilirli olsun cnm gercekten harika olmuslar.Ben de foto ekliyince gosterirrim sana.