_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba kizlar,,

Uzuuuun suredir yazdiklarinizi takip ediyordum bugun araniza katilmaya karar verip uye oldum.. Bu surec icersinde ameliyat olan herkese coook gecmis olsun umarim yeni ccslrnzle cook mutlu olursunuz!! kivi senin ilk bastan beri yaziklarini takip ediyorum, senin adina cook mutlu oldum!! Demekki yakinda dugununde olacak!! Hayirli ugurlu olur insallah!! Forumda dikkatimi ceken diger isim Arzum.. Ikiniz okadar pozitifsinizki, okudukca cesaretleniyor insan!! Insallah bende yakinda araniza katilcam!!

kivicim merhaba,

ben de on gün önce ameliyatımı oldum ve 250cc takıldı aynı senin gibi... beni arkadaş olarak ekleyebilirsen bir sene sonraki halimi görmek istiyorum canım :):KK36:

kivicim bende takip ediyorum seni,ameliyat sürecini okudum gözlerim acıdı.ama fotolarını görmeyi çok istiyorum.bende 10 haziranda cenk beye ameliyat olucam inşallah,250 cc meme görmedim hiç,gördüğüm arkadaşlar hep 350 ve üzeri o yüzden 250 nasıl duruyo merak ediyorum.beni eklersen sevinirim

Selam kızlaaar konuyu 3 sene önce açmıştım ve ameliyat düşünen arkadaşların nasıl merakla araştırdıklarını bildiğim için tekrar yazayım istedim :KK3:
3 sene içinde göğsümle ilgili en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Yumuşamasıda ilk 1 seneyle aynı kaldı diyebilirim.Doğal bir göğüs yumuşaklığından biraz daha sert ama inanın rahatsız edici değil.3 sene sonunda diyorum ki iyiki yaptırmışım :KK9: İstediğiniz kıyafeti cesurca giyebiliyosunuz bikini giyerken çocuk gibi görünmekten korkmuyosunuz ve görüntüsü gerçekten çok ama çok sexy :KK52: Albümümdeki fotoları kaldırmıştım artık yeni ameliyat olan arkadaşlardan takip edersiniz canlarım.Hepinizi öpüyorum sağlıkla :KK42::KK16::KK16::KK16:

Dikişlerin uzun süre bastırınca acıyacak veya hissizliği devam edecek onu kesinlikle kafaya takma ama meme ucundaki hissizlik binde bir de olsa kalıcı olduğu gibi bazı durumlarda 1-2ay bazı durumlarda da 1-1.5 yıl sürebiliyormuş onu zaman gösterecek.Benim mememde hissizliğin çapı azaldı fakat ucunda hala his yok umarım düzelir.Bende arada iğne batırarak azalıp azalmadığını takip ediyorum.Sana da 250 cc takılmış ve fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla baya dolgun gözüküyor:nazar: benimkilerde öyleydiler sanırım sen de benim gibi ince bedenlisin ve şundan emin ol ki 6 aydan sonra çok daha güzel duracaklar. Benim önceki halimde meme dokum hiç olmadığı için protezler küçük olduğu halde yumuşaması,ağrısı uzun sürdü eğer senin de öyleyse masajlarını olabildiğince uzun yap hiç aksatma ..
Merhaba hissizsizliğiniz düzeldi mi?

X