sanırım albumun yok canım.mera ettım bakmak ıstedım ama resım koymamıssınslm canim, bende kombine ameliyat oldum...vallah bidaha öyle olurmuydummmm??hhm bilemiyorum. herhalde olmazdim. Bende damla protez istemistim, ama doktorum zayifsin sana olmaz, gögüs dokun yok kadar az felan demisti. Sonucta yuvarlak yapildi, ama korktuum gibi durmuyor. Yani öyle top gibi :) Ama burda okuyunca sasiriyorum. Bana aslinda kücük istiyorum diye üstüne basa basa söylediim halde doktorum 300cc yapmis. Biraz daha kücük olabilirdi ama alisiyorum baktikca, zaten kiyafetlerle belli bile olmuyor :) Ama sana su kadarini tavsiye edebilirim, doktorunu iyi sec canim. Sana olan dialogu felan. Ben aslinda önce gereken bilgileri burada sonra edindim. Dogru bir muayene bile olmadim. Cok tuhaf oldu hepsi ama neyseki oldu bitti gecti.
slm canim, bende kombine ameliyat oldum...vallah bidaha öyle olurmuydummmm??hhm bilemiyorum. herhalde olmazdim. Bende damla protez istemistim, ama doktorum zayifsin sana olmaz, gögüs dokun yok kadar az felan demisti. Sonucta yuvarlak yapildi, ama korktuum gibi durmuyor. Yani öyle top gibi :) Ama burda okuyunca sasiriyorum. Bana aslinda kücük istiyorum diye üstüne basa basa söylediim halde doktorum 300cc yapmis. Biraz daha kücük olabilirdi ama alisiyorum baktikca, zaten kiyafetlerle belli bile olmuyor :) Ama sana su kadarini tavsiye edebilirim, doktorunu iyi sec canim. Sana olan dialogu felan. Ben aslinda önce gereken bilgileri burada sonra edindim. Dogru bir muayene bile olmadim. Cok tuhaf oldu hepsi ama neyseki oldu bitti gecti.
okudum seker tesekkur ederımfotoğrafın altına yazdım canım düşüncelerimi....
canım cok tsk ederım.okudum yorumun.cok cok kılo verdım ondanda kaynaklı galıba.umarım kas altı olmaz dedıgın gıbı cunku o cok agrılıymıs.gercı e guzelı olsunda 3-5 gunde agrı cekılır yanı :)
sence hıgh profılmı der doktorlar
sanıırm bu amelıyatlar ıcın dugunumu bır ıkı hafta erteleyecegım oyle gorunuyor
fotoğrafın altına yazdım canım düşüncelerimi....
fotoğrafın altına yazdım canım düşüncelerimi....
vallahi ben hiç profile falan bilmiyordum ameliyattan önce onları hiç araştırmadım markasını falan tamamen dediğim gibi doktoruma güvenip herşeyi ona bırakmıştım.... ameliyattan sonra protezlerin sertifikasını ve kitapçığını verince ne olduğunu öğrendimizmirde çok hatrı sayılır tanınmış bir doktor o yüzden o detayları hiç düşünmemiştim ben...
daha önce resim vardi sonra cikarttim. Burunumu koydum :) avatardaki resim güzel evet ama bencede yapiya göre degisiyor sanirim duruslari. bence cok kücük ayrintilari cok fazla kafana takma canim. Bende daha önce bilmiyordum, takildiktan sonra okudum gördüm. Benimkiler mentor markaymis hahaha :) izmirde mi ameliyat olacaksin sen???Güzel Izmiiiirriiim :)))))
daha önce resim vardi sonra cikarttim. Burunumu koydum :) avatardaki resim güzel evet ama bencede yapiya göre degisiyor sanirim duruslari. bence cok kücük ayrintilari cok fazla kafana takma canim. Bende daha önce bilmiyordum, takildiktan sonra okudum gördüm. Benimkiler mentor markaymis hahaha :) izmirde mi ameliyat olacaksin sen???Güzel Izmiiiirriiim :)))))
canım cok ıyı fıyatı.burda ozerdemlerın sekreterıyle konustum 5.500 dıyorlar koray beyle dırek konustum 6.000 dıyor.off cok ıyı ya.4.500 yanı ben herseyle burnumla 6.000 getırsem fıyatı harıka olucak.Mentor marka protez..... herşey dahil 4500 tlye yaptırdım...
kivi ciğimin sayfasını çok fazla ihlal ettik bu gece kızmasın bize sonra ben yokken neler döktürmüşsünüz böyle diye
canım cok ıyı fıyatı.burda ozerdemlerın sekreterıyle konustum 5.500 dıyorlar koray beyle dırek konustum 6.000 dıyor.off cok ıyı ya.4.500 yanı ben herseyle burnumla 6.000 getırsem fıyatı harıka olucak.
canım senın doktorunun antalyada onerecegı bır doktor varmıymıs sana zahmet sorar mısın.estetıkcıler arkadastır heryerde arkadasları vardır bence
imkanın varsa bence atla uçağa gel izmirde oluver gitsin)) ahmet beye yada cenk beye gidersin önünde örnek çok nede olsa... orada olmakla aynı hesaba gelir zaten... ahmet bey burun ameliyatlarındada çok başarılı yanlız birkaç örnek görmüştüm muayenehaneisnde karşılaştım hastalarıyla zaten forumda burun konusunda çok metih ediyorlar doktorumu. muayeneme daha var benim anım ay ay sonu gidicem o zamana kadar bulamamaış olursan sorarım tabiki....
canım benım pekı burnun ıcın bu morluklar agrılar....vs ne zaman gectı yanı ıyılesme surecın ne oldu? ne kadara yaptırıdn buru amelıyatını seker????
Kızlaaaar epeydir giremiyodum muhabbet ne güzel yürümüş gitmiş vallahi mutlu oldumne güzel herkes birbirine yardımcı olmak için didinip duruyo bana gelinceee memişlerim gitgide kıvamını alıyo bende onlarla mutlu mesut yaşıyorum Allah'ıma bin şükür kontrole gitmiştim geçenlerde yumuşaması ve hareketi gayet iyiymiş ama izlerim biraz kızarık eğer geçmezse ilaç vericekmiş cenk bey :26: bu arada s21 cim canım resimlerini gördüm benim göğüs dokumdan daha fazla seninki eminim istediğin gibi olucaktır güzelim :) sen cc şekil fln kafana çok takma çünkü herkesin yapısı birbirinden farklı önemli olan senin için hangi şeklin hangi protezin daha iyi duracağı ve hangi yöntemle yapılacağı ki bunuda en iyi doktorun bilecektir ben 4000 tlye ameliyat oldum herşey dahil. asortic canım resimlerini gördüm bomba gibisin yahu maşallaaaahhh
Kızlaaaar epeydir giremiyodum muhabbet ne güzel yürümüş gitmiş vallahi mutlu oldumne güzel herkes birbirine yardımcı olmak için didinip duruyo bana gelinceee memişlerim gitgide kıvamını alıyo bende onlarla mutlu mesut yaşıyorum Allah'ıma bin şükür kontrole gitmiştim geçenlerde yumuşaması ve hareketi gayet iyiymiş ama izlerim biraz kızarık eğer geçmezse ilaç vericekmiş cenk bey :26: bu arada s21 cim canım resimlerini gördüm benim göğüs dokumdan daha fazla seninki eminim istediğin gibi olucaktır güzelim :) sen cc şekil fln kafana çok takma çünkü herkesin yapısı birbirinden farklı önemli olan senin için hangi şeklin hangi protezin daha iyi duracağı ve hangi yöntemle yapılacağı ki bunuda en iyi doktorun bilecektir ben 4000 tlye ameliyat oldum herşey dahil. asortic canım resimlerini gördüm bomba gibisin yahu maşallaaaahhh
albümüne baktım canım burnun gerçekten çok başarılı olmuş güle güle kullan çok beğendim ben hiç belli değil estetik yapıldığı ve çok olumlu bir değişim olmuş senin için.... çok iyi yapmışsın bence sıkıntılarıda gelmiş geçmiş bence keyfini çıkarmaya bak bu güzelliklerin.... çok geçmiş olsun...