_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

meme ve burun m oludun ??? pekı neden memenun degılsın ? olculerın kactı canım? kılo boy?

evet canim. Burun ve meme ameliyati oldum. Benim boy 169/50-52kg ancaydim ameliyat olduumda. Cünki ikisi birden agir geldi baya. Narkozdan uyandiimda gögüsüm yaniyordu, zaten kipirdayamiyorsun, ama bide burnum sargili felan, nefesde alamiyorsun. Cok kötü oldum. Yanimda kardesim kaldi hastanede. O geceyi gecirmekten baska birsey istemedim zaten. Susuyorsun, kalkamiyorsun gögüsün acisindan, yanindakine seslenecek gücün yok.. Nebilim. Ben fazla doktora felan gitmem. Allaha sükür hastada olmam hic, bünyem cok seyi kaldirir ama zordu yani. Allahtan öyle istifra felan etmedim. Ama belki digerlerinin daha kolay gecmistir. Ben bidaha o sekilde olmazdim herhalde:)

evet kesinlike sinemme katılıyorum doğru doktor çok önemli seni anlayabilen biri olması şart mutlaka elektriğin ve diyalogun uyuşması lazım... aradaki iletişim başarılı olursa sonuçta çok başarılı oluyor.... hemen o heyecana kapılıp ilk önüne çıkan doktora yaptırılmamalı bence... benim biraz öyle gibi oldu ama ben çok araştırmıştım doktorumla ilgili çok yorum okudum ayrıca farklı dallardan en az 3 doktordan doktorumun ismini duydum.... babamın arkadaşı mesleğğinden emekli olmuş bir estetik cerrah oda beni bu konuda yüreklendirmiştir ve ben ahmet beye gittim ne dersiniz dediğimde zaten banada sorsan onu söylerdim hiç dolaşmana gerek yok çok başarılıdır zaten prof. tereddüt etme hiç dedi... vede bana 200 lerin çok üzerindeki protezlerden uzak durmamı ilerde sarkma ve şekil bozukluğu problemleriyle karşılaşmamam için çok büyük bir meme istememi tavsye edip rica etmişti.... :)) böyle tanıdık işin içinden birindende onay alınca hiç düşünmeden ameliyat günümü almıştım ahmet beyden.... doktor çok ama çok önemliii.....

malesef ben biraz öyle yapmisim yani cok cabuk karar vermisim. Simdi üzülüyorum, bu forumdan bile, doktorumdan fazla bilgi edinebiliyorum ya :KK43:
kendisine ulasamiyorumki zaten. Kac haftadir ariyacak, bana gelismem hakkinda yorum icin. 20-30 dakkikalik bir görüsme yaptik 1ay sonrasi ameliyatimi oldum.Ameliyatimdan 1-2 saat önce gördüm kendisini ve bugüne kadar (2ay oldu) hala ameliyatimda neler nasil yapildigini bilmiyorum, tahmin ediyorum.

Görüsmede 225-250cc takariz gögüslerinde ama 300 gecmem demisti. Üstüne basa basa, benim gögüsüm yok, nolur birden büyük olmasin dememe ragmen, bana 300cc takti. Fena diil, ama gerekmiyordu. Bana 250cc yeterdi, boyuma kiloma. B cup baslangici olur demisti. Hicde öyle diil, yani baya bayada dolduruyor. Yani öyle isteyenler icin güzel hos, ama ben kücük gögüsleri tercih ettiimden...olan oldu artik ama olacak olan arkadaslarin icinde en ufak soru isareti varsa, iclerine sinmiyorsa kendilerine gereken zamani ayirip dogru Doktoru bulduklarini ve kendilerini hazir hissettikleri zaman olsunlar

Kızlar sonunda bende ameliyatımı olduuumm :KK34: salı günü 3buçuktaydı ameliyetım 5 gibi uyandığımı hatırlıyorum hayal meyalde olsa :p nişanlım askerde onunla konuşmuşum fln pek hatırlamıyorum :KK1: ilk gecem çok rahat geçti bütün gece deliksiz uyudum :nazar: tek başınıza kalkamıyosunuz tuvalete fln.ertesi gün sabah 9da dr.um cenk bey geldi taburcu oldum :) 4 gün geçti ameliyatımın üzerinden.bugün kontrolüm vardı.bandajlarım açıldı memişlerimi gördüüümm :KK52: 250 cc takıldı ilk küçük olur diye düşünmüştüm ama gayet dolgun duruyolar şu anda :nazar: tekrar bandajlarım sarıldı.salı günü tekrar kontrolüm var sporcu sütyenine geçicekmişim.cenk bey 80 85 beden al biraz sıksın dedi şok oldum :KK53: hiç göğsüm yokken 80 85 hayal gibii :KK76: şimdi artık tamamen iyileşeceği günlerin hayalini kuruyorum şu an baya sertler hemen yumuşasınlaaaar :KK9:

merhaba canım uzun zamandır siteye giremiyordum seni yeni gördüm öncelikle çok geçmiş olsun..Fotoğraflarınıda gördüm çok güzel olmuşlar gerçekten:nazar: aynı doktora ameliyat olmuşuz ve aynı cc protez takılmış bize ben 7.ayımı bitirmek üzereyim şuanda izlerin hala geçmemesi ve hissizliğin hafif devam etmesi dışında sıkıntım yok.Mutlaka ara ara kafana takılan ufak tefek sıkıntılar olabilir ki inşallah olmaz, sormaktan çekinmezsen yardımcı olmaktan mutluluk duyarım herkese burdan geçmiş olsun..

merhaba canım uzun zamandır siteye giremiyordum seni yeni gördüm öncelikle çok geçmiş olsun..Fotoğraflarınıda gördüm çok güzel olmuşlar gerçekten:nazar: aynı doktora ameliyat olmuşuz ve aynı cc protez takılmış bize ben 7.ayımı bitirmek üzereyim şuanda izlerin hala geçmemesi ve hissizliğin hafif devam etmesi dışında sıkıntım yok.Mutlaka ara ara kafana takılan ufak tefek sıkıntılar olabilir ki inşallah olmaz, sormaktan çekinmezsen yardımcı olmaktan mutluluk duyarım herkese burdan geçmiş olsun..

sevgili sebbuli ben de kısmetse bu ay sonu cenk tokat'a ameliyat olacagim, sana listeme ekleme talebi gonderdim kabul eder misin? sen de ameliyatınla ilgili detaylı bilgi verebilirsen cok memnun olurum canım. his kaybı sorunu hem kivide hem sende olmus galiba, bu aklıma takılıyor, cok rahatsız edici birsey mi zamanla duzelir mi acaba?

Sağol canım sanada çok geçmiş olsun :nazar::nazar: hissizliğin zamanla azalıyor mu? benim sadece sağ meme ucumda var dikişlerin çevresindede biraz oluyo tabi :KK19: yinede çok memnunum ben valla hayal ettiğim göğüslere kavuştum en azından :21:

kivicim sana da maşallah, senin ve gizemlnin resimlerinizi gordum. cenk bey harika bir is cıkarmıs, super gozukuyorsunuz. sende hiç 250cc gibi durmamıs cok daha buyuk sanki. benim meme dokum senin eski haline gore daha az sanırım, böyle daha çok uç kısmında toplanmıs şekilde bende, ondan 250-300cc arası nasıl olacak acaba? bu arada senin meme ucu his kaybı nasıl oldu, duzelme var mı canım? rahatsız ediyor mu seni çok? ben de yarın obur gun doktorumu arayıp ocak'ta ameliyat programını ogreneyim, uygun oldugu tarihlere gore işyerinde bir planlama yapmaya çalışayım :)

Canım hayırlısı olur inşallah :KK34: sen cc olayını çok kafana takma doktoruna bırak :KK34: gizeml arkadaşımızla aynı dr.a ameliyat oldum ben onun fiziğine 350 uygun görürken benimkine 250 yi uygun gördü ve dolgunluk olarak nerdeyse aynı gibi görünüyo :KK52: hissizliğe gelince evet hala devam ediyo uyuşukluk gibi bişey :S geçici de olabilirmiş kalıcı da... biraz şansına kalmış bişey sol göğsümde hiç yok ama sağ meme ucumda var malesef :KK19:

ıyı kı varsınız.hımm demekkı sneınkı kadar guzel olma sansı var.bu harıka.ben hıc yok meme dokum sanmıstım.tsk ederım yorumun ıcın

Canım benim dahada güzeli olur inşallah tam istediğin gibi olur herşey :KK54: aslında biraz kilo alabilsen göğüslerinde büyür gibi sanki çocuk fln da olucak bi doktora sor derim ben :KK34: bende hep diyette spordayım ortası yokmu bunun yaw :KK33:

ayy gercektenmi:))) tsk sevindim. aradan birazdaha zaman gecti, sanki biraz daha degisti. Ama o bahsettiim cukur hala duruyor sanki. Baskalari görmese bile bazi seyleri insanin kendisi biliyor görüyor ya takabiliyor iste :) ama eskisinden daha iyi tabi...nys bekliycez care yok

kizlar bisi sorucam, gögüslerinizin hep öyle ayni sekil durmasindan, oynamamasindan rahatsiz oluyormusunuz bazen? yani benim önceden gögüslerim neredeyse hic yoktu yani farki bilmiyorum ve protezlerin ilerleyen zamanlarda nekadar yumusadigini. Nezaman oluyor yada basliyor bu yumusama?

rahatsizlik falan degilde ben hoplayan gogusler istiyorum yumusamasi hala istedigim gibi degil 25 ekim ameliyat oldum ama bir iki haftadir hizli bir gelisme var gibi :KK34:yan yatarken hic rahatsizlik hissetmiyorum eski gogsum gibi

rahatsizlik falan degilde ben hoplayan gogusler istiyorum yumusamasi hala istedigim gibi degil 25 ekim ameliyat oldum ama bir iki haftadir hizli bir gelisme var gibi :KK34:yan yatarken hic rahatsizlik hissetmiyorum eski gogsum gibi

:))) inan bana yumuşayacak,hoplayacak ve sen yeter artık daha yumuşamasın diyeceksin.Ahada buraya yazıyorum,bak Arzum söylemişti diyeceksin :nazar:

Kızlar sonunda bende ameliyatımı olduuumm :KK34: salı günü 3buçuktaydı ameliyetım 5 gibi uyandığımı hatırlıyorum hayal meyalde olsa :p nişanlım askerde onunla konuşmuşum fln pek hatırlamıyorum :KK1: ilk gecem çok rahat geçti bütün gece deliksiz uyudum :nazar: tek başınıza kalkamıyosunuz tuvalete fln.ertesi gün sabah 9da dr.um cenk bey geldi taburcu oldum :) 4 gün geçti ameliyatımın üzerinden.bugün kontrolüm vardı.bandajlarım açıldı memişlerimi gördüüümm :KK52: 250 cc takıldı ilk küçük olur diye düşünmüştüm ama gayet dolgun duruyolar şu anda :nazar: tekrar bandajlarım sarıldı.salı günü tekrar kontrolüm var sporcu sütyenine geçicekmişim.cenk bey 80 85 beden al biraz sıksın dedi şok oldum :KK53: hiç göğsüm yokken 80 85 hayal gibii :KK76: şimdi artık tamamen iyileşeceği günlerin hayalini kuruyorum şu an baya sertler hemen yumuşasınlaaaar :KK9:

Ya birşey sorucam profil resmindeki görüntü sana mı ait. Epey büyük duruyor. Ameliyat oncesi ölçülerin neydi? Bir de 250 cc takıldı demişsin kasaltı mı koyuldu. ? Benim doktorum bana 300-350 arası deneyecek. Göğüs altı ölçüm 78 göğüs ucum 86. Meme dokum hemen hemen hiç yok. Görüntü olarak seninkinden biraz daha küçük istiyorum. Göğüs dokun onceden var mıydı? Çok soru sordum ama bilgi verirsen sevinirim

:))) inan bana yumuşayacak,hoplayacak ve sen yeter artık daha yumuşamasın diyeceksin.Ahada buraya yazıyorum,bak Arzum söylemişti diyeceksin :nazar:

sekerim agzindan bal akiyor:KK16: ben bunu dort gozle bekliyorum :emir_bebek: gelecek pazartesi ilk 2 bucuk aylik kontrolum var :KK76: inanilir gibi degil zaman isik hiziyla geciyor gibi:KK52:

Ya birşey sorucam profil resmindeki görüntü sana mı ait. Epey büyük duruyor. Ameliyat oncesi ölçülerin neydi? Bir de 250 cc takıldı demişsin kasaltı mı koyuldu. ? Benim doktorum bana 300-350 arası deneyecek. Göğüs altı ölçüm 78 göğüs ucum 86. Meme dokum hemen hemen hiç yok. Görüntü olarak seninkinden biraz daha küçük istiyorum. Göğüs dokun onceden var mıydı? Çok soru sordum ama bilgi verirsen sevinirim

Canım evet profildeki resim bana ait çok büyük değil ama göğüslerim arkadaş olarak ekleyim bi albümüme bak istersen eski ve yeni halleri var fikrin olsun.evet 250 cc takıldı yarısı kas altı yarısı kas üstü dual plane yöntemi yani.benim göğüs ucum ameliyattan sonra yani şimdi 86 cm önceden hiç göğsüm yoktu :KK19:

sekerim agzindan bal akiyor:KK16: ben bunu dort gozle bekliyorum :emir_bebek: gelecek pazartesi ilk 2 bucuk aylik kontrolum var :KK76: inanilir gibi degil zaman isik hiziyla geciyor gibi:KK52:

Canım pek giremiyodum bu aralar kader arkadaşım neler yaptın :KK33: aynı gündü ameliyatımız benimkiler bazı gün yumuşacık geliyo masaj yapmayınca sert geliyo elime ama yinede yeni sayılır ameliyatımız ya bi 6 ay geçsinde bakalım :KK53:

Arzumcuğum valla napim iş güç bu aralar pek giremiyorum yorgun oluyorum görüşemedik epeydir sen neler yapıyosun kk nın meleği :KK3: :KK54:

vallahi ben kızlar sertlikten yana hiç bir şikayetim yok bana sanki kendi doğal göğüslerimmiş gibi geliyor.yumuşaklar, spor yaparken dans ederken hoplayıp zıplarken onlarda gayet hareketli :KK8: :KK1: ben unuttum bile hiç bir şey hissetmiyorum çok rahat yüzüstü uyuyorum... his kaybımda hiç yok eskisi gibi hissediyorum hatta uçları eskisine göre daha hassas....
Büyük bir protez değil benimki belki ondan bide öncedende çok az da olsa meme dokum vadrı çok gerginlik olmadığı için belki çabuk kıvama geldi :)))

Canım evet profildeki resim bana ait çok büyük değil ama göğüslerim arkadaş olarak ekleyim bi albümüme bak istersen eski ve yeni halleri var fikrin olsun.evet 250 cc takıldı yarısı kas altı yarısı kas üstü dual plane yöntemi yani.benim göğüs ucum ameliyattan sonra yani şimdi 86 cm önceden hiç göğsüm yoktu :KK19:

Canım ekledim seni ilgin için sağol fotolara hemen bakıcam. Sevgiler :KK16: canım şimdi baktım fotolara süper olmuş Valla boyutu görüntüsü çok güzel Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin. Benim şu anki göğüslerim seninkilerden azıcık daha fazla çünkü seni bilmiyorum ama ben iki cocuk emzirdim o yüzden benim içi boş bir deri var ama tabi ona da var denirse ameliyat sonrası foto koyarsam görürsün benim memişler tam bir estetik kusur. İnşallah ameliyat sonrası ben de senin gibi bomba olurum. Ay dur nazar boncuğu ekleyeyim de nazarım değmesin diyeceğim ama düzenleme panelinde ekleme yaptığım için bu son paragrafı boncuk yok.

Son düzenleme:
vallahi ben kızlar sertlikten yana hiç bir şikayetim yok bana sanki kendi doğal göğüslerimmiş gibi geliyor.yumuşaklar, spor yaparken dans ederken hoplayıp zıplarken onlarda gayet hareketli :KK8: :KK1: ben unuttum bile hiç bir şey hissetmiyorum çok rahat yüzüstü uyuyorum... his kaybımda hiç yok eskisi gibi hissediyorum hatta uçları eskisine göre daha hassas....
Büyük bir protez değil benimki belki ondan bide öncedende çok az da olsa meme dokum vadrı çok gerginlik olmadığı için belki çabuk kıvama geldi :)))

Valla süperr...Bende 400cc takılmasına ragmen bende gayet dogal hissediyorum.Protezleri hissetmiyorum,yüzüstü yatabiliyorum,hopluyorlar,zıplıyorlar benimle beraber :KK9: Meme uçlarımda meme ucu kesisi olmasına ragmen çok çok hassas inanılmaz hisli.....Şanslı kızlarız Vesselem..:nazar::nazar: Maşallahh...Hepimizee..

X