_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

kivicim nerelerdesin sen canım..gözukmuyosun pekk..son durumlar nasıl..senınkıler ne alemde?

Canımcım ekledim bakarsın :KK54: ya kızlar bu ara hiç giremiyorum muhabbet yürümüş gitmiş ne güzel takipte edemiyorum :KK19: cicişler ne alemde bakalım yeni arkadaşlar var mı yaptıran :KK52:

buranin hizina bende yetisemiyorum hatta arada karistiriyorumda:KK1:hergun aramiza yeni arkadaslar katiliyor oh oh:KK51:

kiwi cim, göğüslerini çok beğendim, harika olmuşlar,
başka bir topikte yazmışım, burada tekrar yazayım istedim, belki daha önce yazmışsındır, fakat ben göremedim, seninkiler kaç cc.

kızlar meraba
album yapmadım ama bır tane resım ekledım bakın bakalım benım kucuklere nasıl olmushenuz 45 gunlukler

Aylin merhaba. Rica etsem ben de görebilir miyim? Bu ara yoğun bir karar aşaması içerisindeyim de :)

ewt canim izmirdeyim cemil tugaya oldum ameliyatimi kent hastanesinde harika bir doktorum var 30 eylulde olmasina ragmen ameliyatim izlerim yok denecek kadar az belli belirsiz ben ameliyata girerken buyuk olmasin buyuk olmasin diye diye uyumusum psikolojik sanirim bu dogal olsun istemistim

selam aylins ben de cemil beye ameliyat oldum.1 hafta oldu dikişlerim bugün alındı.senin 3-4 ay olmuş sanırım.nasıl memnun musun?kaç cc hangi yöntemle olmuştun

Canımcım ekledim bakarsın :KK54: ya kızlar bu ara hiç giremiyorum muhabbet yürümüş gitmiş ne güzel takipte edemiyorum :KK19: cicişler ne alemde bakalım yeni arkadaşlar var mı yaptıran :KK52:

Valla benim yarından sonra Cenk Beye ameliyatım var :) Çoooooook heycanlıyımmmmm

Silikon yaptirip keske yaptirmasaydim diyen, sevgilim yoktu olunca problem oldu, kocam begenmiyor, hamile kaldim bozuldu, dogurdum sut veremedim diyen var mi? pisman olan var mi? yaptiracagim ama pisman olmaktan korkuyorum.

Valla benim yarından sonra Cenk Beye ameliyatım var :) Çoooooook heycanlıyımmmmm

Canım benimmm....Herşey çok güzel olacak,merak etme :KK34: Cenk bey harika bir doktordur,ameliyat sonuçları harika.Sen yeterki beklentini çok iyi anlat olurmu.Büyük protez istemekten çekinme sakın..Cenk bey senin vücuduna göre harika büyüklükte protez seçecegine eminim ben...:KK34::KK54:

canım sımdıden hayırlı olsun.arzumun dedıgı gıbı doktor kım olursa olsun ıstedıgını anlatmak cok onemli.cenk beyde göz zevkı var.sana yakısanı yapacaktır ama buyuk ıstıyosan belırt cekınme hıc.hıc bı cerrah buyuk ıstedı dıye hastasını yadırgamıyo :KK66:

Senin avatarını görünce bunlar gerçekten böyle olabiliyomu diye iç geçirdim ve bunun için siteye üye oldum canım. gerçekten harika görünüyosun. Bunlar benim için hayal sanırım:KK43: Bir ömür boyu sağlıkla kullanman dilegiyle...

Senin avatarını görünce bunlar gerçekten böyle olabiliyomu diye iç geçirdim ve bunun için siteye üye oldum canım. gerçekten harika görünüyosun. Bunlar benim için hayal sanırım:KK43: Bir ömür boyu sağlıkla kullanman dilegiyle...

Teşekkür ederim canım :KK54: neden olumsuz düşünüyosun benimde böyle değildi ki :) bak ekledim seni eski hallerine de bakarsın.çok şükür artık herşeyin bi çözümü var Allah sağlık versin de...

merhaba canım nasılsın ameliyat sonrası doktorunun sütyeni 80 85 al sıksın biraz dediğini söylemiştin fakat sütyende degişen cup oldugu için simdi cup olarak ne kullanıyorsun .:26: dolgunluk ve büyüklük olarak cok güzeldide :KK17:

Teşekkür ederim canım :KK17: vallahi hala sütyen almadım desem :KK17: sütyen takmadan geziyorum nerdeyse :KK52: eski dolgusuz sütyenlerim ucunu zor kapatsada oluyo ama dolgulular hiç bi şekilde olmuyo.ölçtüğümde göğüs çevrem 86 cm :KK37:

Teşekkür ederim canım :KK54: neden olumsuz düşünüyosun benimde böyle değildi ki :) bak ekledim seni eski hallerine de bakarsın.çok şükür artık herşeyin bi çözümü var Allah sağlık versin de...

Evet canım eklemişsin teşekkür ederim ama bakamadım neyazıkki, mesaj sayım yeterli değilmiş, ama olsun nasılsa burdayım :) Haklısın canım ya ama hiç böyle bi çözüm aklıma gelmemişti benim, bu sitede sizlerin yazdıklarını görünceye kadar.. Herşeyden önemlisi sağlık tabikide :KK66:

Evet canım eklemişsin teşekkür ederim ama bakamadım neyazıkki, mesaj sayım yeterli değilmiş, ama olsun nasılsa burdayım :) Haklısın canım ya ama hiç böyle bi çözüm aklıma gelmemişti benim, bu sitede sizlerin yazdıklarını görünceye kadar.. Herşeyden önemlisi sağlık tabikide :KK66:

Benimde ameliyat en son düşüneceğim şeydi hiç aklımda yoktu canım ama en etkili ve kesin çözüm bu bende yaptırdım :KK52::nazar::nazar::nazar: darısı tüm isteyenlerin başına... :nazar:

Kivicim muhtesem gorunuyorlar ! daha buyugu sanirim bu kadar guzel gorunmeyebilirdi.Benimde boyum 1 60 48 kiloyum 17 gun once 285 cc takildi ama kucukmu oldu diye dusunuyordum ancak senin fotonu gorunce avatarda bayildim ve bana buyuk moral kaynagi oldun.Avatardaki fotodaki sutyeinde sunger varmi? Hayilirli olsun cnm gercekten harika olmuslar.Ben de foto ekliyince gosterirrim sana.

Kivicim muhtesem gorunuyorlar ! daha buyugu sanirim bu kadar guzel gorunmeyebilirdi.Benimde boyum 1 60 48 kiloyum 17 gun once 285 cc takildi ama kucukmu oldu diye dusunuyordum ancak senin fotonu gorunce avatarda bayildim ve bana buyuk moral kaynagi oldun.Avatardaki fotodaki sutyeinde sunger varmi? Hayilirli olsun cnm gercekten harika olmuslar.Ben de foto ekliyince gosterirrim sana.

Merakla bekliyorum canım fotolarını seninde hayırlı olsun güle güle kullan cicişlerini :KK52::KK52: :KK53: bence 285 gayet ideal olmuştur kilona ve boyuna göre yumuşayınca dahada dolgun gelicek gözüne en azından benim öyle oldu :KK51: bu arada evet canım avatarımdaki sütyenim dolgulu birazda küçük sanırım çünkü göğsümün ucunu zor kapatıyodu sütyen :KK33::KK1:

X