kılo alıcam :) sanıırm o sorunu cözücem.burdan yazarım alınca ( sadece 1 ay ) :)
canım kas altı ve ustu olmasına neye göre karar verıyor doktor ? bunu belırleyen ne? belkı bende sneın gıbı yaparım en ıyısını sız bılırsınız bu sıız uzmanlık alanızız deyıp doktorada bırakabılırım dıye dusunuyorum
bana görür görmez doktorum zaten kas üstü yaparız hiç gerek yok kas altına dedi.... onu meme dokusunun olup olmamasına göre belirliyorlar.. benim azda olsa bir meme dokum vardı o yüzden daha sıkıntısız bir süreci olduğu için kas üstü yapıcam dedi bende hiç sorgulamadım çok inanıp güvenmiştim doktoruma herşeyi ona bıraktım :)) gerçekten sıfır ağrı yaşadım hiç bir sıkıntı çekmedim.... evde hiç yatmadım hep oturdum 4. gün topukllularla gezmeğe gittim 7. gün araba kullandım 1 aydır çok rahat bir şekide yüzüstü yatabiliyorum.... bu ağrı olayıda hem kas altı ve üstü olmasıyla değişiyor birde protez büyüklüğüyle değişiyor benim protezde çok büyük olmadığı için derimde gerginlik vs çok olmadı o yüzden ağrı yaşamadım hiç çok şükür....