_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

sevgili kivi sana arkadas listeme ekleme talebi yolladim canim ben de onumuzdeki ay kısmetse cenk tokat'a ameliyat olacagim, senin deneyimlerini de duymak isterim

Tabiki canım aklına takılan tüm soruları sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım

merhaba kivi, kadınlar kulubunde yeniyim... uykum kaçtı bi açayım dedim ve senin meme estetiği konuna rast geldim ve başından beri okudum ameliyet olmanı ve sonrasındaki gelişmeleri falan...ve çok imrendim yaa hem de çok imrendim... benimkilerde aşırı küçükler... hatta hiç yoklar gibi...sadece son zamanlarda azcık belirginleştiler ama o halde bile 75 i bile doldurmuyo çocuk memesi gibiler... benim dezavantajım boyumun 180 den fazla ve kilomunda yapılı olması... önüm dümdüz olunca kötü bi görüntü oluyo ve hep dolgulu ama içi boş sadece süngerden ibaret sütyenler takmak zorunda kalıyorum...göğüs kafesim boyumdan ve iri yapımdan dolayı geniş oldupu için de 85 beden dolgulu takıyorum çünkü ancak o zaman dışarıdan bakıldığında tşörtümün altında göğüs varmış gibi oluyo( ama sütyenin içi bomboş ( ama ne biliyim ameliyet olmaktan çok korkuyorum... 5 sene önce 18 yaşındayken kistten ameliyat oldum ve çok acılı olmuştu şuan ameliyat olma fikri beni çok korkutuyoo ( ama ömrüm boyunca bu şekilde yaşamak ta istemiyorum daha çok gencim ve yazın istediğim bikiniyi "göğsümü" gere gere giymek istiyorum off off (

canım senı zorlayacagı 4 gundur..ılk dort gun hrkes yatıp kalkarken neden oldum pişmanlıgını yasıyo..ama buna degıyo emin ol..benı sadece yatıp kalkma zorladı..4-5 gunoturur vazıyette yatıyosun ve sırttan bırının destek vermesı gerekıyo..bunun dısında cok sıkıntılı bı amelıyat degıl bana göre..ben sünizit ameliyatı oldum burnumda alnıma kadar tampon vardı ve daha kötüydü ki sadece burunda damardan girdi,burunu acma gibi bi durum olmamasına ragmen..
bence erteleme maddı ımkanın varsa..zaten olanların hepsıde bosuna ertelemısım dıyo..nerde yasıyosun bılmıyorum ama ılk adımı bır kac cerrahla goruserek atabilirsin.

çok haklısın canım, ben de burun ameliyatı olmuştum nefes alma sorunu için, tampon işkencesi, şişlik morluk derken kolay değil. o yuzden bu ameliyat beni o kadar korkutmuyor. izin sorunum olmasa ben hemen yarın yatıcam ameliyat masasına :)

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki! ben minyonum ama göğüs dokum hiç yoktu ve çok rahatsızlık duyuyodum bu durumdan.Şimdi çok memnunun gitgide yumuşuyorlar ve güzelleşiyolar Ameliyat çok ağrılı sancılı bi ameliyat değil gizeml nin dediği gibi sadece bi kaç gün yatıp kalkarken zorlanıcaksın.onun dışında zaten güçlü ağrı kesiciler veriyolar ağrın olmuyo.ilk günler kollarını çok hareket ettirmemen gerekir.ben 1 hafta sonra fln işe dönebilmiştim sen gözünü korkutma ve hep olumlu düşün istekli olunca hiç bi sorun yaşamazsın Allah'ın izniyle

Canım bende burnumdan kemik aldırmıştım nefes alamiyorum diye inanın 4te 1i bile değil Tampon tam bir işkence başımı kaldıramıyodum.

kızlar ne zamandır giremiyordum 2,5 ayı tamamlamanın verdiği mutlulukla albümümü güncelledim sevgili arkadaşlarım.... günlük hayatta sütyensiz göğsümü gere gere özgürce giyebildiğim kıyafetlerimle çekilen fotoğrafları paylaştım sizinle.... ameliyat olmak isteyenlere fikir vermesi açısından katkısı olur umarım....
hayalimsin, kivi aynı dönemde ameliyat olan arkadaşlarım nasıl durumlarınız???? hergeçen gün bizim için dahada güzel oluıyor değilmi???? özgürce giyinebildikçe neden bu kadar yıl boşa beklemişim diye dert yanıyorum sizde öylemi???

canım ben ılk defa gordum albumunu.gercekten cok guzel olmuslar.yanı su an kakıp gıdebılsem kalkar yaptırırım o kadar heveslendırdın benı.gule gule kullan şeker.ne olursa olsun ınsanı ne mutlu edıyrosa ınsan onu yapmalı :)

canım olculerını yazarmısın kılonu falan ve kac cc takıldı sana yuksek profılmı? bıraz bılgı yazarsan sevınırım.sen hangı sehırdesın ve doktorun kımdı?

canım amelıyat oncesı nasıldı o resmı koysaydın keske cok daha ıyı ansılıyor yanı karsılastırma yapılabılınıyor oyle...yınede sagol

kiwicim canım sanırım burun estetıgı burunda bır sorun yoksa eger yanı koku alma et catlak...vs sadece estetık amaclı yapılıyorsa sanırım daha kolay öylemı ben yanlısmı bılıyorum? ben kombıne bır amelıyat dusunuyorum ıkısıne bırden gırecegım.burnumda fonksıyonel bır sorun yok sadece daha kucuk daha kibar bır burnum olsun ıstıyorum.yanı estetık amaclı gırınce daha mı kolay canım? bılgısı olan var mı kızlar????

Canım bende burnumdan kemik aldırmıştım nefes alamiyorum diye inanın 4te 1i bile değil Tampon tam bir işkence başımı kaldıramıyodum.

çooook teşekkür ederim canım zaten albümdeki tek amaımda olmayı düşünenlere fikir verebilmek ve teşvik edebilmek... çünkü gerçekten boşe geçirdiğim yıllara ben neden bu kadar beklemişim diye dert yanıyorum.... ben 1,60 boyunda 52 kiloyum.... izmirde gazi hastanesinde Prof. Dr. Ahmet Seyhan a oldum ameliyatımı.... süreç ve sonuç benim için kusursuz,sorunsuz,ağrısız sızısız oldu doktoruma minnetarım ve hergünüm ona dua etmekle geçiyor
meme altı kesisiyle KAS Üstüne mentor marka 225 cc damla high profile protez yerleştirildi....
tam anlattıklarıma göre bir büyüklük ayarlamış doktorum benim için sağolsun. başlarda hep küçük küçük olsun derken ens on gün korktum çok küçük olur diye yaptırdığıma değsin dedim doktoruma ameliyattan önce çizim yaparken ve size bırakıyorum dedim son dakikada zincirlerimi kırdım yani doktorumada her görüştüğümzde bak iyiki bana bıraktın çok mutlu oldum diyor :))) bundan küçük olsaydı bunalıma girerdim herhalde.... daha büyüğünede gerek duymadığımı düşünüyorum o yüzden tam idealime kavutum...
Darısı sen ve tüm isteyenlerin baına en kısa zamanda inşallah canım.... 2011 sırf bu yüzden benim hayatımın gelmiş geçmiş en önemmli yılıdır.yıllardır hayalini kurduğum sonuca ulaştım. 2012 de yeni yılda tüm hayal edenler yeni memişlerine kavuşsunlar inaşalaaaaaah....

canım amelıyat oncesı nasıldı o resmı koysaydın keske cok daha ıyı ansılıyor yanı karsılastırma yapılabılınıyor oyle...yınede sagol

ameliyat öncesi resmim var canım albümde bikinili çekip koymuştum.... çok fotoğraf olunca arada görmemiş olabilirsin :))) hatta aynı bikinilerle daha sonrada çekildim aradaki fark anlaşılsın diye

ben henuz hıcbır doktora muayene olmadım sadece bır ıkı tel gorusmesı yaptım.ama ben gıdıp muayene olur olmaz hemen 2 gun ıcınde olsun bıtsın ıstıyorum.sadece bıraz afam karıstı.mesela nasıl anlatıcam ne kaar buyuklukte ıstedıgımı kı? bunu tam anlamıs degılım.225 kucuk dıyor genelde kızar buran ama sende harıka durmus.nolur ya bende sutyensız yasamak ıstıyorum artık.sırtı acık gıyebılmek ıstıyorum.3-5 gundur kafama burun amelıyatıda takıldı ben ıksını bıre olup cıkıcam.aslında burnumda bır sorun yok yanı ne egrı ne de fonksıyonel bır sorunum yok sadece daha guzel daha kucuk olsun ıstıyorum.ıkı kere amelıyata gıremem madem cesaret edıyorum o da olsun ıstıyorum.1-2 aya kadar dugumun olucak daha tarıh bellı olmadı ama :) guzel bır gelın olmak ıstıyorum.soyle gosu dekoltelı bır gelınlık gıymek ıstıyorum yıllara inat :)

canım damala protez ıcın ıcınde dönme rıskı var falan yazıyordu kızlar burdan bende ılk basta heralde en guzelı damladır dıye dusunmustum .gercı damla protezde ust degajede dolgunluk yokta dıyorlardı ama senın maasaallahcok cok guzel olmus seker.benım boyum 1.63 kılom 44 bırde kılo derdım var tabı sen tam ıdeal kılondasın harıka bu.ama yıede fıkır olması acısından dusunursek bırbırıne yakınmıs olculerımız

ameliyat öncesi resmim var canım albümde bikinili çekip koymuştum.... çok fotoğraf olunca arada görmemiş olabilirsin :))) hatta aynı bikinilerle daha sonrada çekildim aradaki fark anlaşılsın diye

şimdi tekrar bakıcam

canım ustsuz hıc resım koymamıssın öyle daha ıyı olurdu anlamak ama senın terhıhın oyle sanırım.olsun seker.ben sımdı tekrar bakıcam.

hmmm o zaman baya zayıfsın çok büyük bir protez zaten abartılı durur bence... büyüklük kas altı ve kas üstü olmasıyla .çok alakalı mesela bende kas altı 225 cc olsaydı çok küçük dururdu kas proteze baskı yaptığı için 1 bedene yakın küçültüyor yani kas altı olmuş olsaydı benim bu görüntü için 275 cc falan olması gerekiyordu ona göre değerlendir yani canım. forumda benim gibi kas üstü olan sayılıdır o yüzden benim albümüme herkes şaşırıyor :))) damlayı ben demeden doktorum söyledi zaten daha doğal duruyor dedi bende doğallıktan yanaydım zaten hiç yuvarlakta yoktu aklımda direk tamam olur dedim :))) kas üstü olduğu için yuvarlak bende top gibi durabilirdi kas altında çok anlaşılmıyor ama bence kas üstünde damla tercih edilmeli... kafana takıyorsan kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yaptır canım yani burnunuda yaptır madem takılıyorsu çok ikisi bir çıksın aradan...

kılo alıcam :) sanıırm o sorunu cözücem.burdan yazarım alınca ( sadece 1 ay ) :)

canım kas altı ve ustu olmasına neye göre karar verıyor doktor ? bunu belırleyen ne? belkı bende sneın gıbı yaparım en ıyısını sız bılırsınız bu sıız uzmanlık alanızız deyıp doktorada bırakabılırım dıye dusunuyorum

canım albumumde resımlerım var bakabılırısn hem burnuma hem kıloma gercı o 45-46 kıloydu ben sımdı 44 odum ama olsun fızıgımden anlasılır yınede bak ıstersen

bence en güzeli doktora bırkamak herkese benim atvsiyem budur doktorun aklını fazla karıştırmadan ne beklediğini ne istediğinizi güzele anlatıp ona görede cc olayını doktora bırakmanız çünkü onlar tecrübelerine dayanarak gerçekten kişinin vücuduna meme yapısına en uygun olaak cc yi şekli şemali ayarlıyorlar zaten....
ben sana doktora söylediklerimi yazayım.... sütyensiz halim şimdiki dolgulu sütyenli hali gibi olsun.... dolgun olsun ama yine 36 beden bikinilerimi 36 beden gömleklerimi giyebileyim... dolgun olsun ama iri olmasın beni olduğumdan kilolu göstermesin, vücudumla orantılı sütyensiz rahat rahat gezebileceğim abartılı olmayacak göze batmayaak bir büyüklükte olsun dedim....
Böyle anlattıktan sonra bence muayenehanedeki cc leri denemeye cc konuşmaya bile hiç gerek yok bence.... doktora güvendiyseniz zaten kendinizi onun ellerine bırakın gitsin..... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…