Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba canım ben bu yaptıgınız temizliğe temizlik demiyorum . bir yer temizlenirken öbür yer batıyor cumartesıde calısıyormussun her hafta temızlık ıcın kadın alsana, canına yazık ya o kadar calısıyorsun ustelık cumartesı bıle calısıyorsun
Merhaba canım ben bu yaptıgınız temizliğe temizlik demiyorum . bir yer temizlenirken öbür yer batıyor cumartesıde calısıyormussun her hafta temızlık ıcın kadın alsana, canına yazık ya o kadar calısıyorsun ustelık cumartesı bıle calısıyorsun
Cumartesi iş çıkışı süpürüp siliyorum evi.Kış ya balkonları yıkamıyorum Ama şuanda ev cok cirkin gözüküyo. Malum yaz temizliği yaklaşıo Kullanmadıgım odalardaki dagınıklıgımızı anlatmıyım. Bu aralar pis takılasım var Kolay gelsin sanada canım. Güzel sistem esasında