- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
Evetttttt İşte geldim buradayım ama ben bu işte usta değilimm.. Çalışıyorum akşam 18,30da evde oluyorum yemek yap , ye ,bulaşıkları toparla , etrafı toparla sonra olsun saat 9-10 eee bu saatten sonrada iş yapılmıyor kiii..
Sarayca arkadaşımızın topiğini görüp heves ettim bende hafta içi temizlik yapıp haftasonumu kendime ayırmaya karar verdimm..
Evim 2+1 ama kışın büyük salonumu hiiç kullanmıyorum haftada bir temizlik yeter ona.. :)
Pazartesi günleri : Mutfak süpürülecek+ bulaşık makinesi boşaltılcak yada doldurulcak + toz alınacak
Salı Günleri : Oturma odası süpürülcek+ toz alıncak+Kitaplık düzeltilcek
Çarşamba günleri : Yatak odası süpürülcek+toz alıncak+Tuvalet temizlencek
Perşembe günleri : Mutfak süpürülcek+çamaşırlar yıkanıp asılacak
Cuma günleri : Antre,yatakodası,oturma odası süpürülcek+toz alıncak+ Yıkanan çamaşırlar katlanacak
Cumartesi günleri : Buz dolabı , ayakkabılık,gardolap temizlencek düzeltilcek + tuvalet, banyo , balkon yıkancak
Hergün yarım saat temizlik yanii :) Pazar günlerini boş geçtim Şimdilik böyle listem ama ilerleyen günlerde değişebilir.
Sarayca arkadaşımızın topiğini görüp heves ettim bende hafta içi temizlik yapıp haftasonumu kendime ayırmaya karar verdimm..
Evim 2+1 ama kışın büyük salonumu hiiç kullanmıyorum haftada bir temizlik yeter ona.. :)
Pazartesi günleri : Mutfak süpürülecek+ bulaşık makinesi boşaltılcak yada doldurulcak + toz alınacak
Salı Günleri : Oturma odası süpürülcek+ toz alıncak+Kitaplık düzeltilcek
Çarşamba günleri : Yatak odası süpürülcek+toz alıncak+Tuvalet temizlencek
Perşembe günleri : Mutfak süpürülcek+çamaşırlar yıkanıp asılacak
Cuma günleri : Antre,yatakodası,oturma odası süpürülcek+toz alıncak+ Yıkanan çamaşırlar katlanacak
Cumartesi günleri : Buz dolabı , ayakkabılık,gardolap temizlencek düzeltilcek + tuvalet, banyo , balkon yıkancak
Hergün yarım saat temizlik yanii :) Pazar günlerini boş geçtim Şimdilik böyle listem ama ilerleyen günlerde değişebilir.