darkinlife... kanamam sızıntı olarak iğne enjektörünü anca doldurcak kadardı. ama dediğim gb şimdi kahve rengi akıntı şekline döndü....
celen'cim... clexane nı şıp diye hemen bulamıyorum canım zaten raporla alıyorum süresi geldiğinde d.bakırdan getirtiyor eczane. neyse ki 23 mayıs ( yarın) tayinimiz açıklanıyor hem mutluyum hem hüzünlü umarım burdan ayrılırken ben eşim ve bebeğim 3 ümüz oluruz. gerçi taktir Allahın söyledikleriniz gb öldürmeyen Allah öldürmez.
Bence hiç işlerle uğraşma.Bak misafir ağırlamışsın sende benim gibi.İyiki varsınız yazdıklarınız içimi az biraz rahatlatıyor fakat elde değil işte üzülüyorum. kanamam ilk olarak kırmızı geldi farkkettiğim andan itibaren serumları yedim çok şükür iyi mi kötümü bilmiyorum ama şuan kahverengi ye döndü pek kasık bel ağrım yok ama migdem ağrıyor. salı günü bu durumu yaşadım fakat şu var p.tesi ikramlar misafir agırlamakla geçti fazla ayakta kaldım gerçi günlük işlerimi yaparken dikkat ediyordum. kabahat hep bende şımardım ben doktor iyi dedi ya canımın kıymetini hiç bilmiyorum oysa ki rabbim onu benden bir kez daha alırsa çok üzülcem keşke annem falan bir yakınım olsa sağolsun eşim herşeyime koşuyor ama işe mi gitsin bana mı baksın çok zor Allah kimseyi darda zorda bırakmasın arkadaşlar yanıtlarınızla beni sevindiriyorsunuz hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
Canım pıhtı pıhtı olmazsa sorun olmaz sanırım.darkinlife... kanamam sızıntı olarak iğne enjektörünü anca doldurcak kadardı. ama dediğim gb şimdi kahve rengi akıntı şekline döndü....
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?