99 dan 86 kiloya düştüm,işte resımlerım :)

beginbegin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
142
81
123
Merhaba,aslında motivasyon bölümüne cevap olarakda yazdım ama kimse yorum yapmayınca buraya konu açtım,kusura bakmayın ben nedense hala bir türlü fark olduğuna inanmıyorum,insan sürekli aynada kendı halıne alışıyor ya ben bır türlü farkda göremiyorum,sizlerden duymak benı mutlu eder,neyse; 99 kılo olduğum halim işte resımler lk resımde 97 kılo olduğum halım en son tıght lı olan ise az önce çekildiğim resım

tebrik ederim canım..

tebrik ederim bett898
son resim de fark çok net olarak belli oluyor başarının devamını dilerim.

teşşekür ederim arkadaşlar,daha devam vücut bu tempoya alıştı zaten fazlasını istemıyor :)

günlüğün var mı ? diyette neler yapıyorsun ? günlüğün varsa takip etmek isterim :)

Tebrik ederim son resimde özellikle bacak bölümde vermişsin gibi gördüm. Göbek zaten en son gidiyor çoğunlukla. Kilo vermede en zor kısmı atlatıp vermeye başlamışsın gerisi de gelir :)

Tebrik ederim son resimde özellikle bacak bölümde vermişsin gibi gördüm. Göbek zaten en son gidiyor çoğunlukla. Kilo vermede en zor kısmı atlatıp vermeye başlamışsın gerisi de gelir :)

aslında varya benım kılo verdığım zaman ilk gıdımdan ve göbekten gider,ya 99 kılo iken göğüslerimden önde giden bir göbeğim vardı sankı yastık koymuş gibiydim,hatta bir keresinde çalıştığım kurumdakı bir müraacat için gelen bayan işlemleri yapılırken piskevüt! çıkardı yemeye başladı sonrada banada uzattı,bende teşekkür ederim almıyayım dedim,oda bana dediki ama hamılesin al bir tane((( bende hamıle değilim şişmanım ben dedım :))))

tebrikler canim, darisi kalan diyer kilocuklarin basina insallah
Bunu nasil basardigini bizlerle paylasirmisin, tam olarak ne uyguladin?

Ne moral bozucu olmuştur ( Aslında motivasyon kaynağı oluyor bu cümleleri duymak kilo vermek için daha bir azimleniyor insan. Gögüs göbek ayrı bir dert zaten. Şu göbek var bende de bakalım vermeye calısacagım. Ben 13 14 kilo vermiştim bu kiloyu verirken Slim in 6 serisi var 3 video cok güzel vücudu sıkılaştırırdı göbek bölümünü tavsiye ederim. Ben sadece start it up baslangıc seviyesini yaptım bir haftada farkı görüyorsun.

tebrikler canim, darisi kalan diyer kilocuklarin basina insallah
Bunu nasil basardigini bizlerle paylasirmisin, tam olarak ne uyguladin?

inşallah.Aslında bilnçli olarak diyete falan başlamadım sadece kardeşimin evlenecekti evini döşemek için gidip döndükten sonra herkez sankı biraz kılo vermişşsin dedı bende tartıldım 2 kılo vermişim biraz daha dikkat edeyım dedım başladım,Mesela öğlen ve akşam yemeklerinde kesınlıkle ekmek yemıyorum ağır yemıyorum mesela önceden bır tabak kuru fasulye bır tabak pılav hoop yanındada salata yerken bol ekmeklı (( şimdi sadece düz bir tabağa 3-4 kaşık fasulye,3-4 kaşık pılav ekmeksiz sınırsız salata eşliğinde yıyorum,Ben çok kola içerdim bıldığın gibi değil sabah kahvaltım kola ve sigara idi benım,günde 2,5 kolayı ben tek başıma içerdim ve hergun (( onuda bıraktım,abur cubur ları bıraktım.aralarda mutlaka birşeyler atıştırıyorum,aslında ben özel bir diyet reçetesi uygulamak istemedım çünkü bana yanlış gelen birşey var mesela diyetlerde yazar ya bugun şunu bugun bunu şu saatte yiyeceksın,sonuçta benım evımde pişmeyen şeylerde olabılıyor,ben şu şekilde düşünüyorum birisi kılo vermek istiyorsa bunu yaşam şekli halıne getirmelı ama herkesın evınde bir düzeni vardır ona göre getırmelı,ben düzenimi değiştirmeden evımın mutfağına göre yeme şeklimi değiştirdim,ve çok uygulanabılır bence,ve inan şu an vücudum ekmeği kesınlıkle kabul etmıyor yedığım zaman sabaha kadar mıde bulanstısı ve reflü çekiyorum,,ama sabahları mükellef kahvalatı ediyorum,kahvaltımda sınır yok :) ama öğlen işyerınde yağlı yemek çıktıysa akşam daha dıkkatlı yiıyorum yada yemıorum yanı bır tempo tuttturdum :)Porsiyonlarımı azalltım kısaca,8.5 ay oldu 13 kılo verdım,kas kaybım yok ve çok mutluyum

Slim in hiç bilmiyordumhemen araştıracağım zaten benım 2.direnç noktamda olduğu spora başlayacaktım,
moralimi bozan en kötü şey o zamanlar eşim artık gezerken elimi tutmuyordu ve benden biraz uzak yürüyordu onada hak verıyorum çunku ablası gibi duruyordum :))) artık elımı tutmaya tekrar kendı başladı

çok tebrik ederim inşallah daha da gider başbelası kilolar ben de 95 kiloydum şimdi 89 geliyorum ama bunu sürekli bi diyetle yapamadım 2 aydır uğraşıyorum denebilir.sürekli bırakıyorum diyeti,kaçıyo hep sonra da zaten yapamıcam diyorum ve geri alıyorum falan .hep böyle gitti çok üzülüyorum valla nasıl yapcam bilmiyorum ablamın düğünü de var kiii hiç sormayıın siz 99dan ne kadar sürede düştünüz?

Canım inşallah bir an önce toplarsın kendini bir düşün 6 kilo vermişsin zaman ve emek harcamışsın boşa gitmesin bu kadar emek.Umarım devam eder kolayca verirsin kiloları...Hepimiz veririz...

maşallah ne kadar bariz kilo verdiğin. Tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…