- 27 Ocak 2009
- 142
- 81
- 123
- Konu Sahibi beginbegin
-
Merhaba,aslında motivasyon bölümüne cevap olarakda yazdım ama kimse yorum yapmayınca buraya konu açtım,kusura bakmayın ben nedense hala bir türlü fark olduğuna inanmıyorum,insan sürekli aynada kendı halıne alışıyor ya ben bır türlü farkda göremiyorum,sizlerden duymak benı mutlu eder,neyse; 99 kılo olduğum halim Eki Görüntüle 748427 işte resımler lk resımde 97 kılo olduğum halım en son tıght lı olan ise az önce çekildiğim resım
Eki Görüntüle 748425
günlüğün var mı ? diyette neler yapıyorsun ? günlüğün varsa takip etmek isterim :)
Tebrik ederim son resimde özellikle bacak bölümde vermişsin gibi gördüm. Göbek zaten en son gidiyor çoğunlukla. Kilo vermede en zor kısmı atlatıp vermeye başlamışsın gerisi de gelir :)
aslında varya benım kılo verdığım zaman ilk gıdımdan ve göbekten gider,ya 99 kılo iken göğüslerimden önde giden bir göbeğim vardı sankı yastık koymuş gibiydim,hatta bir keresinde çalıştığım kurumdakı bir müraacat için gelen bayan işlemleri yapılırken piskevüt! çıkardı yemeye başladı sonrada banada uzattı,bende teşekkür ederim almıyayım dedim,oda bana dediki ama hamılesin al bir tane((( bende hamıle değilim şişmanım ben dedım :))))
tebrikler canim, darisi kalan diyer kilocuklarin basina insallah
Bunu nasil basardigini bizlerle paylasirmisin, tam olarak ne uyguladin?
Ne moral bozucu olmuştur( Aslında motivasyon kaynağı oluyor bu cümleleri duymak kilo vermek için daha bir azimleniyor insan. Gögüs göbek ayrı bir dert zaten. Şu göbek var bende de bakalım vermeye calısacagım. Ben 13 14 kilo vermiştim bu kiloyu verirken Slim in 6 serisi var 3 video cok güzel vücudu sıkılaştırırdı göbek bölümünü tavsiye ederim. Ben sadece start it up baslangıc seviyesini yaptım bir haftada farkı görüyorsun.
günlüğüm yok nasıl yapıldığınıda bilmiyorum konu olarakmı açıcam?
Merhaba,aslında motivasyon bölümüne cevap olarakda yazdım ama kimse yorum yapmayınca buraya konu açtım,kusura bakmayın ben nedense hala bir türlü fark olduğuna inanmıyorum,insan sürekli aynada kendı halıne alışıyor ya ben bır türlü farkda göremiyorum,sizlerden duymak benı mutlu eder,neyse; 99 kılo olduğum halim Eki Görüntüle 748427 işte resımler lk resımde 97 kılo olduğum halım en son tıght lı olan ise az önce çekildiğim resım
Merhaba canım öncelikle tebrik ederim.Bu en son çektiğin taytlı olan halşn 86 kg mi ? Eğer öyleyse 86 kg dan daha zayıf görünüyorsun tebrikler
Merhaba canım öncelikle tebrik ederim.Bu en son çektiğin taytlı olan halşn 86 kg mi ? Eğer öyleyse 86 kg dan daha zayıf görünüyorsun tebrikler
Evet sonresım 86 kılo,ay çok mutlu oldum teşekkür ederim :)
çok tebrik ederiminşallah daha da gider başbelası kilolar ben de 95 kiloydum şimdi 89 geliyorum ama bunu sürekli bi diyetle yapamadım 2 aydır uğraşıyorum denebilir.sürekli bırakıyorum diyeti,kaçıyo hep sonra da zaten yapamıcam diyorum ve geri alıyorum falan .hep böyle gitti çok üzülüyorum valla nasıl yapcam bilmiyorum ablamın düğünü de var kiii hiç sormayıın siz 99dan ne kadar sürede düştünüz?
Eki Görüntüle 748425
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?