• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

99 dan 86 kiloya düştüm,işte resımlerım :)

arkadaşlar tekrar merhaba,en son ilk resımlerımı yuklediğimde 87 kıloda idim,sonrasında ramazanda kardeşimin yanına ziyarete gidene kadarda 82 kg olmuştum...kardeşimin yanından moral bozukluğu ile dönünce yeme düzenimi değiştirmemiştim ama inanılmaz derecede abur cubur yeme isteğiyle saldırıyordum resmen :( ve kış olduğunda ise yani şubat da tam olarak 93.5 kg olmuşum ve farkında bile değildim :((((( bu bana ders oldu kendıme çok kızdım...ilk olarak abur cb ur dan kurtuldum tekrar eskı düzenime döndüm...ve mart sonunda başladığım düzenim sonunda şu anda 83 kılo oldum yanı tam 10 kılo verdim .....
aşağıdakı resımlerınde bir anısı şöyleki; benım doğum günüm şubatta doğum günümde çok sevdiğim arkadaşım bana kot gömlek eşimde gömlek almış ben eve gelınce gömlekleri giydim daha doğrusu giymeye çalıştım ınanamadım resmen gömlekler nerdeyse patlayacaktı.tartıya bir çıktım 93 e çıktığı bu şekilde öğrendim :( ...kendıme baya bi kufrettım ve ılk resımlerı çektım bana şevk oldun diye.işte böyle ...süreçim hala devam ediyor ve sporada başlıyorum,istediğim kıloya inincede zamanzamanda yukluyeceğim....

bahsettiğim gömleklerle öncesi ve sonrası fotoları;
Fotoğraf1780 (2).jpg 10708058_10203902950367888_403627953_n.jpg
Fotoğraf1782.jpg 10682040_10203902950007879_942117928_n.jpg

Boyunuzu merak ettim.Bu arada sizi en iyi anlayanlardanım.Sürekli 15 kg alıp veriyorum.İnş verdiğiniz kiloları tekrar almazsınız .

Boyunuzu merak ettim.Bu arada sizi en iyi anlayanlardanım.Sürekli 15 kg alıp veriyorum.İnş verdiğiniz kiloları tekrar almazsınız .

1.60 boyum var...İnşallah bende geri almak istemiyorum hala devam ediyorum alıştım sanırım...

arkadaşlar tekrar merhaba,en son ilk resımlerımı yuklediğimde 87 kıloda idim,sonrasında ramazanda kardeşimin yanına ziyarete gidene kadarda 82 kg olmuştum...kardeşimin yanından moral bozukluğu ile dönünce yeme düzenimi değiştirmemiştim ama inanılmaz derecede abur cubur yeme isteğiyle saldırıyordum resmen :KK43: ve kış olduğunda ise yani şubat da tam olarak 93.5 kg olmuşum ve farkında bile değildim :KK43:(((( bu bana ders oldu kendıme çok kızdım...ilk olarak abur cb ur dan kurtuldum tekrar eskı düzenime döndüm...ve mart sonunda başladığım düzenim sonunda şu anda 83 kılo oldum yanı tam 10 kılo verdim .....
aşağıdakı resımlerınde bir anısı şöyleki; benım doğum günüm şubatta doğum günümde çok sevdiğim arkadaşım bana kot gömlek eşimde gömlek almış ben eve gelınce gömlekleri giydim daha doğrusu giymeye çalıştım ınanamadım resmen gömlekler nerdeyse patlayacaktı.tartıya bir çıktım 93 e çıktığı bu şekilde öğrendim :KK43: ...kendıme baya bi kufrettım ve ılk resımlerı çektım bana şevk oldun diye.işte böyle ...süreçim hala devam ediyor ve sporada başlıyorum,istediğim kıloya inincede zamanzamanda yukluyeceğim....

bahsettiğim gömleklerle öncesi ve sonrası fotoları;
Eki Görüntüle 1258009 Eki Görüntüle 1258008
Eki Görüntüle 1258010 Eki Görüntüle 1258007

10 kilo ne kadar da fark etmiş, tebrik ederim

Bravo tebrik ediyorum sizi. Peki neler yaptınız ? Klasik diyet yöntemleri mi ?

Merhaba,aslında motivasyon bölümüne cevap olarakda yazdım ama kimse yorum yapmayınca buraya konu açtım,kusura bakmayın ben nedense hala bir türlü fark olduğuna inanmıyorum,insan sürekli aynada kendı halıne alışıyor ya ben bır türlü farkda göremiyorum,sizlerden duymak benı mutlu eder,neyse; 99 kılo olduğum halim Eki Görüntüle 748427 işte resımler lk resımde 97 kılo olduğum halım en son tıght lı olan ise az önce çekildiğim resım

Eki Görüntüle 748425
bende senin gibiydim 104 ten 92 ye dustum ama o kadar zorki biraz saldimmi hemen aliyorum . Insallah sen dahada zayiflamissindir

Merhaba,aslında motivasyon bölümüne cevap olarakda yazdım ama kimse yorum yapmayınca buraya konu açtım,kusura bakmayın ben nedense hala bir türlü fark olduğuna inanmıyorum,insan sürekli aynada kendı halıne alışıyor ya ben bır türlü farkda göremiyorum,sizlerden duymak benı mutlu eder,neyse; 99 kılo olduğum halim Eki Görüntüle 748427 işte resımler lk resımde 97 kılo olduğum halım en son tıght lı olan ise az önce çekildiğim resım

Eki Görüntüle 748425
neler yaptınız?

Back