• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

99 dan 86 kiloya düştüm,işte resımlerım :)

çok tebrik ederim :D inşallah daha da gider başbelası kilolar :D ben de 95 kiloydum şimdi 89 geliyorum ama bunu sürekli bi diyetle yapamadım 2 aydır uğraşıyorum denebilir.sürekli bırakıyorum diyeti,kaçıyo hep sonra da zaten yapamıcam diyorum ve geri alıyorum falan .hep böyle gitti çok üzülüyorum valla nasıl yapcam bilmiyorum :( ablamın düğünü de var kiii hiç sormayıın :( siz 99dan ne kadar sürede düştünüz?

8,5 ay canım ama ben yavaş vermeyı tercih ettım daha kalıcı oluyor çünkü,senı anlıyorum ama kendın için pes etmemelısın,

Merhaba,aslında motivasyon bölümüne cevap olarakda yazdım ama kimse yorum yapmayınca buraya konu açtım,kusura bakmayın ben nedense hala bir türlü fark olduğuna inanmıyorum,insan sürekli aynada kendı halıne alışıyor ya ben bır türlü farkda göremiyorum,sizlerden duymak benı mutlu eder,neyse; 99 kılo olduğum halim Eki Görüntüle 748427 işte resımler lk resımde 97 kılo olduğum halım en son tıght lı olan ise az önce çekildiğim resım

Eki Görüntüle 748425 [/QUOTE

çok şahane olmuşsun.bence devam et.buraya kadar gelmişsin arkası gelir.
kendine güvenin gelsin artık.

bariz fark var bence de,tebriklerr, zoru başarıp kilo vermeye başlamışsınız, devam edin :46:

Merhaba,aslında motivasyon bölümüne cevap olarakda yazdım ama kimse yorum yapmayınca buraya konu açtım,kusura bakmayın ben nedense hala bir türlü fark olduğuna inanmıyorum,insan sürekli aynada kendı halıne alışıyor ya ben bır türlü farkda göremiyorum,sizlerden duymak benı mutlu eder,neyse; 99 kılo olduğum halim Eki Görüntüle 748427 işte resımler lk resımde 97 kılo olduğum halım en son tıght lı olan ise az önce çekildiğim resım

Eki Görüntüle 748425

kesinlikle vermişsin devamını dilerim darısı başıma :)

Konu içersinde boyunuzu yazdınız mı ? Gerçekten 86 kilo gibi durmuyorsunuz o tayt giydiğiniz fotoğfrafta.Boyunuz 1,65 veya üzei mi ? Sizi tebrik eder darısı başıma diyorum : )

ben 18 yaşındayım 1 ay sonra 19 uma giricem 160 BOY 60 kilom var sarım sak ayı içmeye başladım vücudum çok zor kilo veriyo çok çabuk kilo alıyor diyetisyene gittim herşeyi yasak etti büyüme çağında olduğumdan verdiği diyeti uygulamadım bunalıma giricem kilo veremiyorum irade sıfır hareket sıfır sıtaj görüyorum 8 den 5 e kadar iş yerinde masa başındayım sonra eve gidip ygs ye çalışmam gerekiyo yada okadar yorgun oluyorum ki uyuya kalıyorum buyüzden sporda yapamıyrum yaza mezuniyetim var ama ben bu kilolarla oraya asla gidemem 10 kilo fazlam var yardımcı olum lütfennn..

Eki Görüntüle 748425

Valla super olmuş Tebrik ediyorum seni :34:

Sahane olmussun ablacım bende spora gıdıyorum 2 aydır 87 kılo basladım suan 82 kıloyum ve gorenler en az 10 kılo vermıssın dıyolar. Bence spor olmadan kesınlıkle olmuyor ve tabıkı yedıklerıne dıkkat. ben mesala cok dıkkat etmıyordum ama sımdı destek olmak adına artı calısan bır bayan olarak sabahları kepeklı tost yesılcayla bırlıkte 11 gıbı yesılcay tekrar 12.30 corba ana yemek ve yogurt ekmeksız makarna pılavı cıkardım. aksamları aynı sekılde ve 7.30 dan 9.30 a kdar spor salonu haftanın 3 gunu :34: ınsallah dahada verıcem ve bende fotolarımı sızle paylasıcam hoscakalın kılolardan kurtulalımm :16::16::16:

Eki Görüntüle 748425

Çok güzel bi başarı maşallah :)

Back