- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
98kaç kilosun canım labfaresi ilk mesaja kilolarımızı yazıyo ve böylece ordan takip ediyoruz
geçmiş olsun ya üzüldümKızlaaarr yaa başıma bir sürü iş geliyo bu aralarDün spordayken ayağımı burktum şu an evde yatıyorum. Hafta sonu diyetisyene gittim kilom aynı kalmış ama incelme var yine 1-2 cm tüm bölgelerden. yediklerimi de düzenli yazamıyorum rahatsız olduğum için. Dikkat ediyorum ama. SEviyorum sizleri.
Bu arada aramıza yeni katılan bir arkadaş gördüm. HOŞGELDİNNNN!!! Sizler ne durumdasınızz?
merhaba :)slm kızlar..ben de size katılmak istiyorum..evliyim...35 yaşındayım...boyum 1.63 kilom da 90 civarıdır..46 beden giyiyorum..tartım yok..tartı olunca strese giriyorum..biraz zayıflıyayım o zaman tartılıcam...eski doktorum da tartıyı evden kaldır demişti...dün biraz kaçırdım ama bugun dikkat ettim yediklerime...yürüyüş de yaptım...işte böyle...herkese merhaba diyorum..
ben mi benim 2 hafta olacak bu hafta sonuSen başlayalı kaç gün oldu? Gizembursa
Mrb :) hoşgeldinslm kızlar..ben de size katılmak istiyorum..evliyim...35 yaşındayım...boyum 1.63 kilom da 90 civarıdır..46 beden giyiyorum..tartım yok..tartı olunca strese giriyorum..biraz zayıflıyayım o zaman tartılıcam...eski doktorum da tartıyı evden kaldır demişti...dün biraz kaçırdım ama bugun dikkat ettim yediklerime...yürüyüş de yaptım...işte böyle...herkese merhaba diyorum..
Tartılıyomusun? Fark varmı canım.ben mi benim 2 hafta olacak bu hafta sonu
evet her hafta cumartesi tartılıyoruz ve yazıyoruz buraya ben 1 kilo fark görmüştüm geçen hafta ama düzenli yani karbonhidrat fazla almasam daha fazla verilir gibi :)ben annemin yemeklerive okulda da yemekhaneye indiğim için çok sebze tüketemiyorumTartılıyomusun? Fark varmı canım.
ben ayın 9 unda başladım canım aayağım rahatsızdı bi kaç gün yuruyemedim bugün tekrar başladım bende 90 kiloydum şu sıralar 87 küsürlerde geziyorum:)Sen başlayalı kaç gün oldu? Gizembursa
Tablot yemek byuk skıntı bilirim, karbonhidrat ve yağ bakımından yoğunevet her hafta cumartesi tartılıyoruz ve yazıyoruz buraya ben 1 kilo fark görmüştüm geçen hafta ama düzenli yani karbonhidrat fazla almasam daha fazla verilir gibi :)ben annemin yemeklerive okulda da yemekhaneye indiğim için çok sebze tüketemiyorum
ben kilo bildirimi yapılıyo diye biliyodum ama yine de labfaresi ne sormamız lazım ben geçen cumartesi yazdım bide günlük menü yazıyorumTablot yemek byuk skıntı bilirim, karbonhidrat ve yağ bakımından yoğun
Her cmts herkes paylaşıyormu?
Yalnız olmadığını bilmek çok güzelmiş :) Kızlar birbirimize destek olalım, motive edelim artık şu skıntıdan kurtulalım...ben ayın 9 unda başladım canım aayağım rahatsızdı bi kaç gün yuruyemedim bugün tekrar başladım bende 90 kiloydum şu sıralar 87 küsürlerde geziyorum:)
inşallah :)Yalnız olmadığını bilmek çok güzelmiş :) Kızlar birbirimize destek olalım, motive edelim artık şu skıntıdan kurtulalım...