96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

Merhaba kızlar bugünkü menüm
sabah:bir kase peynirli salata ve 4 tane zeytin
öğlen:bir kase mercimek çorbası ve 1/2 haşlanmış tavuk göğsü,1 kk çavdar ekmeği
akşam: Bir kepçe bamya yemeği,iki kaşık pilav ve salata

ay bi kaçamak yaptım oğleye doğru çikolatalı dankek yedim bitanecik mini minnacık

geçmiş olsun ya üzüldüm

slm kızlar..ben de size katılmak istiyorum..evliyim...35 yaşındayım...boyum 1.63 kilom da 90 civarıdır..46 beden giyiyorum..tartım yok..tartı olunca strese giriyorum..biraz zayıflıyayım o zaman tartılıcam...eski doktorum da tartıyı evden kaldır demişti...dün biraz kaçırdım ama bugun dikkat ettim yediklerime...yürüyüş de yaptım...işte böyle...herkese merhaba diyorum..

ben şu tabldot meselesini düzene sokamadım onun haricnde iyiyim su konusunda içmekte zorlanmıyorum bugünkü menüm
sabah: yarım haşlanmış patates 3 zeytin
ara öğün: elma
öğlen :bezelye yemeği pilav artı halka tatlı(ya ne güzel tatlı yemicektim kaçamak oldu )
akşam: nohut pilav (ikisinden de çok azıcık)bir bardak ayran
ara öğün de sütt olacak
su:2.75 lt

merhaba :)

Mrb :) hoşgeldin

Labfaresi gecmis olsun ayaginin uzerine fazla yuk vermemeye calis, umarim cabucak gecer. Bu arada cok hosbuldum
Hanimlar bugunki yediklerim
Sabah iki yumurta, kibrit kutusu buyuklugunde peynir, bitki cayi
Oglen yarim kepce ezogelin corba, 1 kepce tuzsuz yagsiz nohut, 1 kase yogurt havuc salata.
Aksam 1 kepce mercimek corba
Birazdan pilatesimi de yapicam.

Tartılıyomusun? Fark varmı canım.
evet her hafta cumartesi tartılıyoruz ve yazıyoruz buraya ben 1 kilo fark görmüştüm geçen hafta ama düzenli yani karbonhidrat fazla almasam daha fazla verilir gibi :)ben annemin yemeklerive okulda da yemekhaneye indiğim için çok sebze tüketemiyorum

Tablot yemek byuk skıntı bilirim, karbonhidrat ve yağ bakımından yoğun
Her cmts herkes paylaşıyormu?

hoşgeldin ilkbahar-sonbahar :) sayfadaki arkadaslarımız çoğalmaya başladı birlikten güç doğar inşallah hep birlikte vericez bu kiloları :)

ben ayın 9 unda başladım canım aayağım rahatsızdı bi kaç gün yuruyemedim bugün tekrar başladım bende 90 kiloydum şu sıralar 87 küsürlerde geziyorum:)
Yalnız olmadığını bilmek çok güzelmiş :) Kızlar birbirimize destek olalım, motive edelim artık şu skıntıdan kurtulalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…