96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

mrb kızlar.28 yasındayım.boyum 162,kilom 65....kendime 21 gün hedef koydum kısa vadede.20 gün izinliyim çünküevde olacağım.2 gündür ebru sallı ile 21 günde... ye başladım...1saat 28 dk lık videonun 50 dk sına dayanabiliyorum şimdilik.zaten ısınma ve soguma onlara katlanamıyorum pek...bu süreçte heryere yürüyerek gideceğim,izne geldim diye herkes hamur işi vs yapıp zorlayacak şimdi ama dayanmaya calışacagım...21 günde bi kaç kilo versem birazda sporla sıkılaşsam yeter şimdilik...
farkettimde ben her yaz zayıflamaya calışıyorum,yani böyle sonuc devamlı olmuyor biraz yaşam tarzı haline getirmek lazım sporu ve sağlıklı beslenmeyi...
normalde hiç su içmiyorum...şimdi 2 litre içeceğim,günde 1 soda 1yeşil çayda içerim büyük ihtimal.
cok kısa zamanda çok mu şey istiyorum kızlar yoksa farkedilir derecede amacıma ulaşırmıyım sizce?
bir de bana yemek önerileri verirseniz sevinirim,tüm msjları okumadım sizin yaptıgınız ayrıntılar varsa kısaca bahsederseniz sevinirim yapmam gereken...20 gün bende sizlerleyim...

Ben bayramdan döndükten sonra kaldığım yerden devam edeceğim diyete. İsterseniz öğrendiğim diyet tarifleri paylaşırım :KK66:

Bugun ebru sallida 4.gunum...1 saat sabredebildim tabi...su icmeyi artirdim.bugunden itibaren az yemeyede basladim.tabi ins devami gelir.en buyuk korkum bu...cabuk sıkılırim cunku hareketlerden...
Kizlar 21 gun de ebru salli vaat etmis ama farkedermi sizcede?

Bugun ebru sallida 4.gunum...1 saat sabredebildim tabi...su icmeyi artirdim.bugunden itibaren az yemeyede basladim.tabi ins devami gelir.en buyuk korkum bu...cabuk sıkılırim cunku hareketlerden...
Kizlar 21 gun de ebru salli vaat etmis ama farkedermi sizcede?

Vücudun şu an normal kiloya yakınsa... Fark eder bence.... Ama kilo fazlan 10 kilodan fazlaysa o kadar gözle görülür bir fark olmayabilir... Egzersizlerde gözle görülür fark genelde 3-4 aya meydana çıkar... Sıkılmadan yapmak gerekiyor, nasıl rutin olarak diş fırçalıyor ya da duş alıyorsak...

Vücudun şu an normal kiloya yakınsa... Fark eder bence.... Ama kilo fazlan 10 kilodan fazlaysa o kadar gözle görülür bir fark olmayabilir... Egzersizlerde gözle görülür fark genelde 3-4 aya meydana çıkar... Sıkılmadan yapmak gerekiyor, nasıl rutin olarak diş fırçalıyor ya da duş alıyorsak...
:) aynen...bugun 5.gunu yapacagim ama tatile ailemin yanina geldim ve surekli agzima tikiyorlar biseyleri,hayir desemde ne care...toplamdada 7 kilo vermek istyorum ama ilk etapta yani tatilde 20 gunde 3 kilo veriyim ve sporla sıkılasiyim yeterli...herkese hayirli bayramlar...

:) aynen...bugun 5.gunu yapacagim ama tatile ailemin yanina geldim ve surekli agzima tikiyorlar biseyleri,hayir desemde ne care...toplamdada 7 kilo vermek istyorum ama ilk etapta yani tatilde 20 gunde 3 kilo veriyim ve sporla sıkılasiyim yeterli...herkese hayirli bayramlar...

Canımm bizim milletin yeme zevki fazladır, malum... Yemeklerimiz de çok lezzetli... Ama bir şekilde o hayırı kuvvetli demesini öğreneceğiz, çünkü kilo alınca onu vermek için çektiğimiz sıkıntıları biz çekiyoruz, o ağzımıza tıkanlar değil... Ben mesela 1-2 sefer ufff midemi çok rahatsız etti, bağırsaklarım bozuldu filan dedim, anneme de kesin tavır koydum çöpe atarım bak bi daha bana öyle yağlı hamur işli şeyler yedirmeye, tatlılar vermeye kalkarsan diye... Senin kararlılığını ve hassasiyetini böyle 3-5 defa çok net bi şekilde görürlerse, bi daha cesaret edemezler....

Ben baya kiloluyum şu an; sadece 5-10 kilo fazlam vardı benim hep, hiç veremediğim, ama stresli bi dönemde ben onun üstüne aldıkça alarak 100'ü geçtim... Şimdi rejimin 3. haftası ve 4 kiloya yakın verdim... Egzersizi daha düşük kilolara saklayayım diyordum ama şimdiden başlamaya karar verdim... Günde yarım saatle, 6 ayda olağanüstü şeyler ortaya çıkabiliyor, o yarım saati ne gereksiz şeylere harcamıyoruz ki...dimi... Ben de başlıyorum bugün:)

Canımm bizim milletin yeme zevki fazladır, malum... Yemeklerimiz de çok lezzetli... Ama bir şekilde o hayırı kuvvetli demesini öğreneceğiz, çünkü kilo alınca onu vermek için çektiğimiz sıkıntıları biz çekiyoruz, o ağzımıza tıkanlar değil... Ben mesela 1-2 sefer ufff midemi çok rahatsız etti, bağırsaklarım bozuldu filan dedim, anneme de kesin tavır koydum çöpe atarım bak bi daha bana öyle yağlı hamur işli şeyler yedirmeye, tatlılar vermeye kalkarsan diye... Senin kararlılığını ve hassasiyetini böyle 3-5 defa çok net bi şekilde görürlerse, bi daha cesaret edemezler....

Ben baya kiloluyum şu an; sadece 5-10 kilo fazlam vardı benim hep, hiç veremediğim, ama stresli bi dönemde ben onun üstüne aldıkça alarak 100'ü geçtim... Şimdi rejimin 3. haftası ve 4 kiloya yakın verdim... Egzersizi daha düşük kilolara saklayayım diyordum ama şimdiden başlamaya karar verdim... Günde yarım saatle, 6 ayda olağanüstü şeyler ortaya çıkabiliyor, o yarım saati ne gereksiz şeylere harcamıyoruz ki...dimi... Ben de başlıyorum bugün:)
Cok iyi yapmissin egzersize baslayarak.ne kadar ileri atarsan okadar zor olur.dedigin gbi 6 ayda nelerrrr olur...ins bu azmin devam eder sonuna kadar.birde sunu anladim.ilk 3 gun e.sallinin 50 dk sini yapiyordum.4.gun 65 dk zorladim kendimi...o son dk lar cok onemliydi bence.baya zorlaniyorsun.yani zorlandgmzda hemen birakmamaliyiz galiba :)

Cok iyi yapmissin egzersize baslayarak.ne kadar ileri atarsan okadar zor olur.dedigin gbi 6 ayda nelerrrr olur...ins bu azmin devam eder sonuna kadar.birde sunu anladim.ilk 3 gun e.sallinin 50 dk sini yapiyordum.4.gun 65 dk zorladim kendimi...o son dk lar cok onemliydi bence.baya zorlaniyorsun.yani zorlandgmzda hemen birakmamaliyiz galiba :)

Oooo süper... Tabii ki ilerleme oluyordur... Sağlığımız için süper bir şey yapıyoruz, zayıflamayı da geçtim... Çünkü bunun 40'lı yaşları, 50'li yaşları da var... Fakat sporu sürdürenler o yaşlarda da dinç ve zinde oluyorlar, hem istediklerini giyiyor hem de daha hareketli ve sağlıklı oldukları için hayattan hala gençmiş gibi zevk almaya devam ediyorlar....

Ben yediklerimi ve yaptığım egzersizlerimi düzenli olarak buradaki günlüğüme yazıyorum, çok motive edici etkisi oluyor... İnşallah buna aylar boyunca devam edeceğim ve vücudumun nasıl değiştiği de fotoğraflarla belli olacak. Hep beraber, sağlıklı ve ince olacağız, azim ve sabır; ve asla vazgeçmemek; tüm gereken... :)

Kızlaaaarr :) geçmiş bayramınız mübarek olsunnn :) Bayram dönüşü bomba gibi geldim :) Şu an kendimi herşeye hazırladım süper bir hızla başladım. umarım hepimiz için öyle olur.

Bugün kahvaltıda bir kaseye bir avuç balık kraker koydum bir fincan çayla onu içtim. Pek kuvvetli bir kahvaltı olmadı ama yol yorgunluğu olunca uyanıp da kahvaltı yapamadım :KK23:

Şu saate kadar 1,2 lt su içmeyi başardım. Öğle yemeğinde bugün mercimek çorbası kuru fasulye pilav cacık varmış. Sanırım sadece cacık ve mercimek çorbası içi kalkmaya çalışacağım.

Ara öğün için de süt aldım. Öğleden sonra onu içeceğim. Maalesef bugün spora gidemiyorum ama evde mekik filan çekmeye çalışacağım akşam. Ya da halim kalırsa koşuya çıkarım belki eve dönünce.

Kızlar bu arada, eğer sürekli bildirim yapacaksak birbirimizi gazlamak için eskiden yaptığım tablo işine girişebiliriz tekrar ne dersiniz? Her hafta bildirim yaparız yarışırız :KK66:

Kızlaaaarr :) geçmiş bayramınız mübarek olsunnn :) Bayram dönüşü bomba gibi geldim :) Şu an kendimi herşeye hazırladım süper bir hızla başladım. umarım hepimiz için öyle olur.

Bugün kahvaltıda bir kaseye bir avuç balık kraker koydum bir fincan çayla onu içtim. Pek kuvvetli bir kahvaltı olmadı ama yol yorgunluğu olunca uyanıp da kahvaltı yapamadım :KK23:

Şu saate kadar 1,2 lt su içmeyi başardım. Öğle yemeğinde bugün mercimek çorbası kuru fasulye pilav cacık varmış. Sanırım sadece cacık ve mercimek çorbası içi kalkmaya çalışacağım.

Ara öğün için de süt aldım. Öğleden sonra onu içeceğim. Maalesef bugün spora gidemiyorum ama evde mekik filan çekmeye çalışacağım akşam. Ya da halim kalırsa koşuya çıkarım belki eve dönünce.

Kızlar bu arada, eğer sürekli bildirim yapacaksak birbirimizi gazlamak için eskiden yaptığım tablo işine girişebiliriz tekrar ne dersiniz? Her hafta bildirim yaparız yarışırız :KK66:

Hoşgeldin tatlımmmmm....

Kizlar mrb.ben 8 gundur kilo veriyorum guya..tatile ailemin yanina geldgim icin yemek hayalim gerceklesmedi.cok cok cok yiyorum cok vicdan azabi cekiyorum birde...hic yuruyemedimde.sadece su iciyorum ve gunde 1 saat ebru salli yapiyorum.yani az yeseydim simdiye farkedilirdi...cunku sallinin hareketleri beni cok zorluyor.gunde 1 bardak yesil cay iciyorum...dedigim gbi yemek isini halletsem harika olacakti.10 gunum kaldi,biraz gazzzzzzzz

Varım bennn sonuna kadar ama son kilonu merak ettim kaça düstün cnm

Ne zamandır yazmıyormuşum buraya, utançtan herhalde :KK14:

Verdiğim kiloları geri aldım :cry: tekrar 94'ü gördüm.

tekrar başladım dikkat etmeye ama artık bunu diyet gibi değil de hayat tarzı düzenlemesi gibi yapıyorum. İşe gelip giderken günde en az 40 dk yürüyorum bir kere. Zaten sürekli aktif bir işim var gün içerisinde çok fazla oturamıyorum. Ekmek bir dilimden fazla asla yemiyorum. Yersem de buğday ekmeği yiyorum. Arada canım istediğinde hamburger de gömüyorum. herşeyi ölçülü ve dozunda yediğim için hiç bir sıkıntı yaşamadan şu an devam ediyorum.

çikolata tatlı ile zaten çok aram yoktu 1 yıldır doğru düzgün yemedğim için artık canım bile çekmiyor. çok tatlı krizi olursa da bir bardak sıcak suya kabuk tarçın atıp içiyorum birşeyim kalmıyor. bunlara dikkat ederek 1,5 ayda tam 6 kilo verdim. Şu an 88-87 arasındayım ve ben istesem de istemesem de yavaş yavaş kilo veriyorum. çok az vermiş olsam da yürüdüğüm ve su içtiğim için vücudum çok derli toplu görünüyor etrafımdaki herkes sen çok kilo verdin diyor ve daha fazla motive oluyorum. hedef yaza kadar 75 ama bakalım inşallah olur.

X