96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

verirsin canım kararlı ol yeterki bende ağustosa kadar fln 55-60 olmam lazım nişanlanma ihtimalim var :)

bugün sabah kahvaltımı yaptım iyice
kahvaltı:1 dilim kek (annem yaptı) salatalık domates 3 zeytin ve şekersiz çay
ara öğün : yok
öğlen:yoğurt pilav fasülye(yine tabldot hesabı :KK43: )
ara öğün : biraz fıstık
akşam:salata ayran çok az fasülye ( ekmek yok bide şu yemekhane olayı olunca akşam az yemeye çalışıyorum)
ara öğün:süt içerim artık :)
su: şuan 2 litre ama yatana kadar 3 lt yaparım ben onu :KK70:

sabah bir dilim çavdar ekmeği
öğlen yemeğim: bir normal tabak boyutunda yoğurtlu biberli makarna(tabi çok koymadım),4 adet çiğ köfte 5 adet yaprak sarması :)
akşam yemeğim: Izgarada balık ve salata,ekmek yok

Merhaba ben de bugun kahvaltida iki yumurta 1 kibrit kutusu peynir buyuk bi fincan bitkicayi ictim.
11 gibi sutsuz sekersiz kahve
Ogle yemeginde bi kepce kadar domates corba 4 tane kucucuk ixgara kofte bir kase yogurt yedim. Bir yesil elma aldim arada yerim diye ama canim istemedi ustune ustluk arkadaslarin ikramlarini geri cevirdim bravo bana:) aksama ispanak yemegim var pirincsiz yogyrtlayip yicem. Bide limonlu soda cekti canim. 8 gibi pilatesimi yapar, dizi izlerken de bacak calisirim. Bu aksam bes kardes var izleyeniniz var mi?

ben izlemiyorum canım evet nefsine hakim ol benimde bugün burnuma mis gibi simit poğaça kokuları geldi ama alıp yemedim :KK70: biraz bahseder misin kendinden evlimisin okuyomusun kaç kilosun mesela:)

:21:Saglikli beslendikce abur cubur yemedikce mutlu hissediyorum kendimi bence olacak bu is. Gun icerisinde canjniz abur cubur cektiginde napiyorsunuz hanimlar??

Aa mesajini yeni gordum canim sanki cevabinj vermissin srumun. ben170 boyjnda 76 kiloyum. Temmuz 15 te 60 kg olmak istiyorum. 26 yasindayim, calisiyorum. Evliyim hatta taze gelinim sayilir bu sezon henuz acilmadi ne de olsa:KK49:
Evlendigimden beri dogum kontrol ilaclarinin da erkisiyle heejhalde kilo aldim istahim acildi birakali 3 ay oldu kilo aldigim kilolari vermk istiyorum ama tek baaina olmuyor. Buraya yazDigimda hem yediklerimin cetelesini tutmus hem de birbirimizden guc almis oluruz diye dusunerek uye oldum. Bu grubun cigunlugu citir ama. :KK50:

Evde esimjn sevdigi yemekleri yapmaktan biraz da kilo aldim onda tik yok. Herkesin metabolizmasi farkli calisiyor. Ben biraz sansssizim

aynen canım ya benim erkek arkadaşımda öyle o kadar abjr cubur yer hazır yiyeceklerden falan tuketir hep ama hiç kilo almaz bende yaza kadar bu kiloları vermeye uğraşıyorum ailesi fln beni beğenmez tombul gelin diye :KK70::KK70:

Kızlaaarr yaa başıma bir sürü iş geliyo bu aralar :KK43: Dün spordayken ayağımı burktum şu an evde yatıyorum. Hafta sonu diyetisyene gittim kilom aynı kalmış ama incelme var yine 1-2 cm tüm bölgelerden. yediklerimi de düzenli yazamıyorum rahatsız olduğum için. Dikkat ediyorum ama. SEviyorum sizleri.

Bu arada aramıza yeni katılan bir arkadaş gördüm. HOŞGELDİNNNN!!! Sizler ne durumdasınızz?

çok geçmiş olsun canım ya benimde ayağımın altı yara oldu yürüyüş yapamadım dun, bu sabahta gidemedim inşallah hemencik geçer ayağın spora baslarsın iyileşene kadar yediklerine dikkat et canım

Kızlar haziranın il haftası düğünüm var. Çok acillll kilo vermem lazım desteklerinizi bekliyorum. Kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum :KK43:

kaç kilosun canım labfaresi ilk mesaja kilolarımızı yazıyo ve böylece ordan takip ediyoruz

X