96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

Merhaba sabah kahvaltidan once callanetics calistim, kahvalti menum tavada iki yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, 2 fincan bitki cayi, 1 cay kasigi kadar da fistik ezmesi.
Gun boyu atom karinca gibi temizlik yaptim, ustune iki haftada iki beden pilates yaptim. Ogle yemegi niyetine 1 buyuk kupa sutlu kahve ictim.
Aksam menusunda isler bozuldu, disarida yemege davwtliydik, az ondan az bundan derken sistim, eve gelince pantolonumu cikardim ilk is. Ilk gun icin iyi bir baslangic olmadi ama yarin aksam sadece yogurt yemeyi planliyorum.

sabah kahvaltım:iki dilim ızgarda pişmiş sucuk ve domates
bir kk süzme peynir
5adet zeytin
salata
bir dilim çavdar ekmeği ve şekersiz çay

Öğlen yemeği:7 adet yaprak sarması bir küçük kase pulbiberli yoğurt :)

canım ben daha öncede sölemıstım zaten herbalfe kullanıyorum dıe. gunde 2 kez normal öğün yerıne onu içiyorum 1 öğünde nnormal yemegımı yıyorum. fakat bu hafta bıraz da düzenım bozuldu kullanamadım. yedıklerıme de dıkkat edemedım. o yüzden veremedım düzenlı kullandıgımda cok cokgüzel sonuçlar alıyorum. ögrencı evındeyım ve yemek konusunda sıkıntı yasıyorum ev arkadaslarım zayıf oldukları için sıkıntı yok. evde kurulan sofraları bı bılsenız. kaç haftadır kendımı tuttum basardım yemedm ama bu hafta bıraz boşladım yemek yemek istedım duzenımı bozdum. canım aşırı sekılde tatlı türü seyler istıyo ve kendımı durdurmakta zorlanıyorum nisan sonuna kadar en az 10 kılo vermm lazımm. ama böle olursa veremıycem

Merhaba dunku aksam yemeginden sonra bugun yemek yemeye utandim.. kahvalti icin iki fincan adacayi, ogle yemeginde limonlu soda, aksam yemegi de bir kepce kadar etli nohut ve bir kase yogurt yedim. Gun icerisinde de bol bol su ictim, 1.5 saat yuruyus yaptim. 1 saat sonra da pilatese baslicam
Esim zorla biseyler yedirmeye calisiyor aliskin degil tabi duruma

ben de sabah 1 dilim kekle şekersiz çay içtim öğlen yemeğini atlamak zorunda kaldım akşam ise salata ve fasülye yemeği yedim yani bugün çok saçma beslendim ama yarın telafi edeceğim artık

ben yemekleri kaşık hesabıyla falan ayarlıyorum iyi gibi oluyor sanki ama fazla kaçırdınızı düşünüyorsanız yarın telafi edersiniz bende de oluyor arada bide gün içindeki programım düzenli olmuyor hafta içi o konud napmalıyım bilmiyorum

ben kalori hesabı yapıyorum canım telefonuma program indirdim gunluk ne yediysem kaydediyorum böylece günde kaç kalori aldığımı biliyorum sende öyle yapabilirsin canım

kalori hesabı mantıklı ama hafta içi okul yemekhanesine iniyorum mesela orada karbonhidrattan zengin şeyler çıktı diyelim akşam da annemin yaptığı yemekleri yiyorum çok düzene oturmuyor ama öğlen karbonhidrat fazla aldıysam akşam almamaya çalışıyorum(ekmek türevi mesela )

Bende diyetisyene gittim devlet hastanesinde orayı sorduğumda nerde olduğunu obez merkezi vatandaşlar bana bakıp sen zayıfsın gerek yok diyorlardı ama benimde 10 kilo fazlam var işte neyse kan tahlili yapıldı en son inisülüm yüksek çıktı bir demir eksikliğim olduğundan kilo vermem mümkün değlmiş sonra gereken hapları yazdı diyetisyen , geçen evde eşimde dans ederken göbeklerimiz birbirine deyince diyetisyene gitmeye karar verdim

günaydın kızlar bugun dersım ögleden sonra. o üzden cok sağlıklı ve güzel bır sekılde kahvaltımı yaptım az önce :) hedefe gıden yolda cekılen çıle kutsaldır dıyorum ve bu hafta yedıklerıme özen göstermeye kendıme söz verdım. gecen hafta kı gıbı olmayacak yenı bir gün yenı umutlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…