bide aklıma takılan pilatesi kilolu olan bireyler de yapabilirmi ?Pilates yapmak icin illa topa gerek yokki. Topla yapilan hareketler bence renk olsun diye biraz da, insanlara sevdirebilmek icin. Ebru sallinin iki haftada iki beden videosu var mesela onda topla yapilan hareketler xok az. Lastik kullaniyor lastik yerine de kadi corabi kullandiklarjni okudum bir yerde. Harsketleri xok etkili, cok guzel calistiriyor. Ben set olarak almistim hepsiburada dan 55 tlye buyuk top, kucuk top, bantlar, mati, cd si, pompa pilates cemberi. Illa bu malzemelerle yapilacak diye bir kural yok tabi
Ben de yuruyuse vakit ayiramiyorum keske yapabilsem gunduz calisiyorum sabah 7de evden cikiyorum aksam 6da eve gelihorum, yemek hazirlama bulasik derken anca evde yapabilecegim hareket bu uygun bana. Ama oldukca verimli gectigini dusunuyorum.
bilmiyorum internette okurken pilates yerine kardiyo yapabilirler yazıyordu da o yüzden bu arada ben inanıyorum istediğiniz gibi olacaksınız siz :)Neden yapamasinki. Ben yapabiliyosam herkes yapar :)
geçmiş olsunTesekkur ederim ins hep beraber alcaz emeklerimizin karsiliginiben cok hareketli spor yapamiyorum, bel rahatsizligimdan dolayi.
önce kardiyo daha mantıklı bence zamanın varsa bi kaç kardiyodan sonra kilolar giymeye başlayınca pilatese başlayabilirsin :)bilmiyorum internette okurken pilates yerine kardiyo yapabilirler yazıyordu da o yüzden bu arada ben inanıyorum istediğiniz gibi olacaksınız siz :)
Tşk ederiz :)merhaba kızlar grubumuz coğalmış :) yenı gelen arkadaslarımız hoş gelmişlerbenım bugunkı yedıklerıme gelınce
sabah kuru kayısı bırkaçtane ve bır bardak su ( evden cıkmadan azıcıkta süt ) öğlen tavuklu pirnç pilavı çorba ve salata akşam 1 kase çorba ara öğünlerde bir elma ve leblebı yedım suyu bugun cok içemedım 2 lt ancak olmuştur heralde. birazdan da bitki çayı içerım