96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

bide aklıma takılan pilatesi kilolu olan bireyler de yapabilirmi ?

benimde sabah 8 de dersanem var jun_misugi ama sabah 6 yı çeyrek geçe uyanıp yürüyüşe gidiyorum zaten hazırlanıp gidene kadar buçuk oluyo 7 buçuğa kadar yürüyorum sende akşam 6 dan sonra yarım saat fln yuruyebilrsin zaten hava artık geç kararıyo:)

Aslinda guzel olur da havalar hala isinamadi burada vede karanlik hala. Esim de eslik etmek istiyor, cikalim degince de soguk cikmayalim, yorgunum diye bahanesi cok

Tesekkur ederim ins hep beraber alcaz emeklerimizin karsiligini ben cok hareketli spor yapamiyorum, bel rahatsizligimdan dolayi.

bilmiyorum internette okurken pilates yerine kardiyo yapabilirler yazıyordu da o yüzden bu arada ben inanıyorum istediğiniz gibi olacaksınız siz :)
önce kardiyo daha mantıklı bence zamanın varsa bi kaç kardiyodan sonra kilolar giymeye başlayınca pilatese başlayabilirsin :)

merhaba kızlar grubumuz coğalmış :) yenı gelen arkadaslarımız hoş gelmişler benım bugunkı yedıklerıme gelınce
sabah kuru kayısı bırkaçtane ve bır bardak su ( evden cıkmadan azıcıkta süt ) öğlen tavuklu pirnç pilavı çorba ve salata akşam 1 kase çorba ara öğünlerde bir elma ve leblebı yedım suyu bugun cok içemedım 2 lt ancak olmuştur heralde. birazdan da bitki çayı içerım

Tşk ederiz :)

Günaydın mücadele arkadaşlarım, yeni bir başlangıç için hazırım :)
Butun yemem gerekenleri okula gelirken yanımda getirdim. Umarım duygusal krizlerimden birini yaşayıp hazır yiyeceğe yönelmem. Desteklerinizi bekliyorum :)

günaydın kızlar sabah kahvaltım: Yarım simit
1 kk peynir
4 adet zeytin
3 adet ince dilimlenmiş salam
domatesli marullu salata ( bir tatlı kaşığı doğal zeytinyağı döktüm)
bi kaç çatal kahvaltılık sos

Kahvaltım: 1/2 simit
1 dilim peynir
Domates ve Çay

Arada: Kahve

Öğle: 1 dilim kepek ekmeği
1 köfte büyüklüğünde tavuk
3 yemek kaşığı köz patlıcan
1 kase yoğurt

Hmyra aferin tebrik ediyorum seni. Bu sekilde devam et guzel sonuclar alcaksin ins.
Ben de bugun kahvaltida 1 dilim kek 1 kocaman fincan bitki cayi uctim, oglen yarim kepce sehriye corbasi, balik bugulama ve karisik salata yedim. Arada bi avuc tuzlu kraker goturdum. Yapmasaydim iyiydi..
Aksam yemegjmde 1 kase corba icmeyi dusunuyorum. 1 saat sonrasinda da sporumu yaparim.

ben öğlen biraz kaçırdım kızlar bitane peynirli poğaça iki dilim etimek tatlısı yedim şimdi bi saat sporumu yaptım 406 kalori yaktım :)

bende sabah 1 dilim kek ve 1 bardak süt içtim
ara öğün:yok
öğlen:yok
ara öğün yok
mercimek çorbası salata ve 3 tane köfte yedim( öğlen neden yemediğime gelirsek yemekhanede yemek bitti bende yiyemedim para da yoktu ara öğünler de de meyve tüketirdim ama daha meyveyi bugün aldırdım o yüzden yarın okula götürcem su da 2.50 lt falan içtim )

sabah 1 ince dilim ekmek
2 zeytin
1 yumurta
marul
2 çay kaşığı bal
öğlen 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 köfte
yarım kase yayla çorba
akşam da salata yicem marul,maydanoz,limon ve biraz yağ...nasıl menü kızlar....bugün iyi gibi...birazdan da yürüşüşe çıkıcam...ben amerikadayım...saat farkından dolayı burda henüz öğlen...

bu arada kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum...gerçekten zor bir olay zayıflamak....hele de benim gibi yemeği seviyorsanız...bu arada lab.faresi ayağın nasıl..umarım iyi olur bir an önce sahalara dönersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…