96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

Peki diyet dışında neler yapıyosunuz, spor yürüyüş ya da kendinizi iyi hissetmek için ekstra her hangi bişey. Malum insan biraz depresif olabiliyor.

Peki diyet dışında neler yapıyosunuz, spor yürüyüş ya da kendinizi iyi hissetmek için ekstra her hangi bişey. Malum insan biraz depresif olabiliyor.
ben gunluk iki saat tempolu yürüyüş yapıyorum canım herşeyi yiyorum asitli ve şekerli urunlerden kaçınıyorum porsiyonlarımı küçülttüm bol su içiyorum

ben günlük 50dk yürüyorum pek evde bişey yapamıyorum okul tüm gün olunca bide yazılı dönemim benim

bendede yok ama topa gerek olmadan yapılan pilates hareketleri var :) bakımda yapıyorum ama ara sıra :)

ben öğlen evde oluyorum o yüzden dolapta ne varsa onlardan yiyorum sende bi saklama kabına evde salata yapıp goturebilirsin canım çabuk çorbalardan alırsın yanına da benim kardeşim öyle yapıyodu

çantana evden kupa bardak koyarsın canım kantinde sıcak su olur nasılsa öyle yaparsın,yada kepekli sandviç ekmekleri oluyo canım marketlerde onlardan alıp evde sandviç yapar goturursun okula

çantana evden kupa bardak koyarsın canım kantinde sıcak su olur nasılsa öyle yaparsın,yada kepekli sandviç ekmekleri oluyo canım marketlerde onlardan alıp evde sandviç yapar goturursun okula
ayy o daha iyi olur çorba tamam çorba içiyorum da hazır çorba pek sevmiyorum teşekkürler fikir için :)

Pilates yapmak icin illa topa gerek yokki. Topla yapilan hareketler bence renk olsun diye biraz da, insanlara sevdirebilmek icin. Ebru sallinin iki haftada iki beden videosu var mesela onda topla yapilan hareketler xok az. Lastik kullaniyor lastik yerine de kadi corabi kullandiklarjni okudum bir yerde. Harsketleri xok etkili, cok guzel calistiriyor. Ben set olarak almistim hepsiburada dan 55 tlye buyuk top, kucuk top, bantlar, mati, cd si, pompa pilates cemberi. Illa bu malzemelerle yapilacak diye bir kural yok tabi
Ben de yuruyuse vakit ayiramiyorum keske yapabilsem gunduz calisiyorum sabah 7de evden cikiyorum aksam 6da eve gelihorum, yemek hazirlama bulasik derken anca evde yapabilecegim hareket bu uygun bana. Ama oldukca verimli gectigini dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…