ben gunluk iki saat tempolu yürüyüş yapıyorum canım herşeyi yiyorum asitli ve şekerli urunlerden kaçınıyorum porsiyonlarımı küçülttüm bol su içiyorumPeki diyet dışında neler yapıyosunuz, spor yürüyüş ya da kendinizi iyi hissetmek için ekstra her hangi bişey. Malum insan biraz depresif olabiliyor.
pilates topunuz var mı bende yokHmyracim ben pilates yapiyorum tavsiye ederim buradan buldum videolarini da
ben günlük 50dk yürüyorum pek evde bişey yapamıyorum okul tüm gün olunca bide yazılı dönemim benimPeki diyet dışında neler yapıyosunuz, spor yürüyüş ya da kendinizi iyi hissetmek için ekstra her hangi bişey. Malum insan biraz depresif olabiliyor.
Var ama o top üzerinde durmak bir mucize :)pilates topunuz var mı bende yok
keşke bende yapabilsem :)Var ama o top üzerinde durmak bir mucize :)
topla olmayan hareketleri bende yapmaya çalışıyorum ama baya zorlandım yaparken :)bendede yok ama topa gerek olmadan yapılan pilates hareketleri var :) bakımda yapıyorum ama ara sıra :)
keşke bu arada şey sorcam siz öğlen yemeğinde ne yiyorsunuz mesela ben evden yiyecek bişeyler götürsem ne götürmeliyim :):):) alışırsın canım
salata yapabilirim de çorba nasıl olcak ki ?ben öğlen evde oluyorum o yüzden dolapta ne varsa onlardan yiyorum sende bi saklama kabına evde salata yapıp goturebilirsin canım çabuk çorbalardan alırsın yanına da benim kardeşim öyle yapıyodu
ayy o daha iyi olur çorba tamam çorba içiyorum da hazır çorba pek sevmiyorum teşekkürler fikir için :)çantana evden kupa bardak koyarsın canım kantinde sıcak su olur nasılsa öyle yaparsın,yada kepekli sandviç ekmekleri oluyo canım marketlerde onlardan alıp evde sandviç yapar goturursun okula
rica ederim canım yanına şekersiz bitki çayı falan içersin iyi olur :)ayy o daha iyi olur çorba tamam çorba içiyorum da hazır çorba pek sevmiyorum teşekkürler fikir için :)