- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
Allah sabır versin canım :) ikiside çok küçükmüş ya , ama onların arkasından koşturman bile bi spor olur iyi enerji harcattırırlar:)Yemeği ayakta koştur koştur yiyorum oğlum 14 aylık kızım 1 buçuk aylık oğlum sürekli düşüyo biryerlere çıkıyo kızım da çok Gazlı bir bebek Hamdolsun yetişiyorum ikisine de ama pilim bitmiş oluyo .( biraz düzenim olsa eminim gider Allah'ın izniyle de düzen yok ne yaparsın
Bende buna şaşırıyorum ya oğlumda tıkır tıkır gidiyordu bunda gram eksilmiyorAllah sabır versin canım :) ikiside çok küçükmüş ya , ama onların arkasından koşturman bile bi spor olur iyi enerji harcattırırlar:)
inşallah sıkıntıların düzelir canım bende 80 e düştüm. 7 li rakamları dört gözle bekliyorum :) bu arada cuma zayıflama yarışmalarında bir takıma girdim acayip güzel ve motive edici disiplinli oluyo sanada tavsiye ederim :)
ay canım süper olmuşsun belin falan çok incelmiş devam et sakın bırakma bende 5 kilo daha verince koycam :)
9. Takımdayım ben canım ama direk gelinmiyo kaptanın onaylaması lazımaslında ben de katılmak istemiştim onlara ama sonrasında pek sarmadı muhabbetleri katılmadım :) Sen hangi başlıktasın? Yanına geleyim :)
AYYY ne güzel yaa9. Takımdayım ben canım ama direk gelinmiyo kaptanın onaylaması lazım
cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler adlı sayfaya bilgilerini yazıyosun hangi takımda yer varsa ordan çağırıyolar :)
bende bugün yazlık gomleklerimi giydim normalde bile sıkıyolardı ama şimdi kolları falan bol geliyo çok mutlu oldum :)
aynen canım bende dar gelen pantolonlarımı sakladım annem kenara ayırmıştı poşetleyip birine veririm diye onları hep çıkardım biraz dha kilo verince inşallah onlar çok güzel olacak :) spor olarak ne yapıyosun canım pilatesemi gidiyosun yoksa fitnees mi yapıyosunAYYY ne güzel yaabenim de elbiselerim bol geliyo şu an emanet gibiler ma alışverişe gitmicem bi müddet iyice gitsin kilolar yeni ciciler alıcam kendime
bfit e gidiyorum canım. yarım saat fitness ( am kardiyo kıvamındaaynen canım bende dar gelen pantolonlarımı sakladım annem kenara ayırmıştı poşetleyip birine veririm diye onları hep çıkardım biraz dha kilo verince inşallah onlar çok güzel olacak :) spor olarak ne yapıyosun canım pilatesemi gidiyosun yoksa fitnees mi yapıyosun
iyi yapmşsın canım sporun çok faydası oluyo bende yürüyüşe devam ediyorum bugünde pilatese başlıcaktım evde ,yarım saat yapsam yeter heralde dimibfit e gidiyorum canım. yarım saat fitness ( am kardiyo kıvamında) yarım saat de pilates artı esneme yapıyorum. sonuç bu :) Haftada sadece 3 gün toplamda 3 saat :) gerçekten spor yapmadığım zamanlara üzüldüm :)