96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

Allah sabır versin canım :) ikiside çok küçükmüş ya , ama onların arkasından koşturman bile bi spor olur iyi enerji harcattırırlar:)

Oh sonunda beslenmemi duzene soktum. Bugün sabah taze sıkılmış portakal suyu domates ve ufak bir kek yedim öğlen pilav yedim yanında yoğurt ve aksam da bezelye yemegi ve salata yedim tabi birazda yoğurt :) su da 2.50 litre falan yaklaşık

bugün sabah portakal suyu (taze sıkılmış ) 1 dilim ekmek 1 kk kadar peynir 3 zeytin ve 1 ufak domates yedim öğlen etli patates yemeği ve pilav yedim (tabi burda kaçamak var arkadaşlarım poğaça ve mozaik pasta yapmış ondan birascık yedim ) akşam yoğurt ve taze fasülye yemeği yedim suyum da 2.50 lt olmak üzere

sanırım edilmiyor canım bende yazdım geçenlerde ama cevap gelmedi bu arada bi diyet grubuna girdim 80 e düştüm :)

KIZLAAARRRR!!!

Ya benim ailevi bir kaç sıkıntım oldu buraya yazamadım hiç. Ama diyet olduğu gibi devam ediyor :) Aşağıda kahvaltımın fotoğrafını paylaşıyorum :)
Sürekli dikat ediyorum, spora devam ve bol bol da su içiliyor. Sadece 1 kilo verebildim şu an 90,2'lerde takılıyorum. Başı 8 olan rakamları halen göremedim Ama yılmıyorum :)

Eğer hala devam etmeyi istiyorsanız kilo sayımına devam edelim mi? :)

Eklentiler

• 20150502_125555.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 98
inşallah sıkıntıların düzelir canım bende 80 e düştüm. 7 li rakamları dört gözle bekliyorum :) bu arada cuma zayıflama yarışmalarında bir takıma girdim acayip güzel ve motive edici disiplinli oluyo sanada tavsiye ederim :)

Şimdi sizlere before after yapıyorum :) Çookk mutluyum şu an :) Darısı hepimizin başınaaaa. Daha da devam büyük bir gazlaaaaaaaa :)

Eklentiler

• before.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 293
  • yeni başladım.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 321
  • 1 hafta.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 308
  • 1. ay.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 293
  • before.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 280
  • 1. ay -2.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 280
  • 1. ay.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 271
  • son hal.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 296
  • yeni başladım.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 274
  • 1 hafta.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 255
Son düzenleyen: Moderatör:

aslında ben de katılmak istemiştim onlara ama sonrasında pek sarmadı muhabbetleri katılmadım :) Sen hangi başlıktasın? Yanına geleyim :)

aslında ben de katılmak istemiştim onlara ama sonrasında pek sarmadı muhabbetleri katılmadım :) Sen hangi başlıktasın? Yanına geleyim :)
9. Takımdayım ben canım ama direk gelinmiyo kaptanın onaylaması lazım
cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler adlı sayfaya bilgilerini yazıyosun hangi takımda yer varsa ordan çağırıyolar :)
bende bugün yazlık gomleklerimi giydim normalde bile sıkıyolardı ama şimdi kolları falan bol geliyo çok mutlu oldum :)

AYYY ne güzel yaa benim de elbiselerim bol geliyo şu an emanet gibiler ma alışverişe gitmicem bi müddet iyice gitsin kilolar yeni ciciler alıcam kendime

AYYY ne güzel yaa benim de elbiselerim bol geliyo şu an emanet gibiler ma alışverişe gitmicem bi müddet iyice gitsin kilolar yeni ciciler alıcam kendime
aynen canım bende dar gelen pantolonlarımı sakladım annem kenara ayırmıştı poşetleyip birine veririm diye onları hep çıkardım biraz dha kilo verince inşallah onlar çok güzel olacak :) spor olarak ne yapıyosun canım pilatesemi gidiyosun yoksa fitnees mi yapıyosun

bfit e gidiyorum canım. yarım saat fitness ( am kardiyo kıvamında ) yarım saat de pilates artı esneme yapıyorum. sonuç bu :) Haftada sadece 3 gün toplamda 3 saat :) gerçekten spor yapmadığım zamanlara üzüldüm :)

iyi yapmşsın canım sporun çok faydası oluyo bende yürüyüşe devam ediyorum bugünde pilatese başlıcaktım evde ,yarım saat yapsam yeter heralde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…