96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

iyi yapmşsın canım sporun çok faydası oluyo bende yürüyüşe devam ediyorum bugünde pilatese başlıcaktım evde ,yarım saat yapsam yeter heralde dimi

ben evde sabahları ve akşamları kalkar kalkmaz ve yatmadan önce 30 mekik çekiyorum 10 ar setler halinde. cidden karnı acayip eritiyor. kesinlikle tavsiye ederim. pilates topu kullanıyorum mekik daha kolay oluyo öyle hatta

evet canım bazen kaçamak oluyo ama akşam yemek yemiyorum o zamanlar, sabah öğlen akşam yiyorum bazen de ara öğün yapıyorum

evet canım göğüslerim büyük olduğu için 60 bile olsam yine büyük duruyo 48-50 olursam daha normal durur

eeee anlat bakalım neler yapıosun kimsin? bunca kilo nerden geldi, vermek nerden esti :)
Büşra ben :) evliyim aynı zamanda üni okuyorum. evlendikten sonra kilolar aldı başını gitti artık etrafımdaki insanlar laf eder oldu benimde hiç haberim yok bi baktım bayaa kilo almışım. Bugün karar verdim eski kiloma dönmeye :)

Merhaba yeni birini kabul ediyor musunuz? *_* 78 kiloyum 86den düştüm daha önce de 16 kilo vermiştim malesef hepsini geri aldım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…