olsun canım 70 lere düşmüşsün tebrikler darısı benim başıma :)ne zamandır internetimdesorun olduğu için giremiyorum çok üzgünüm bildirim yapamadım bu arada kilo bildirimi yapmam gerekiyor diye düşüdüm 78.1 kg geçiktiği için üzgünüm
olur olur gider ben umutluyum da sınav dönemim olduğu için çok düzenli olmadı beslenme programım gerçi bu bir bahane değil ama telafi edicem hemen :)olsun canım 70 lere düşmüşsün tebrikler darısı benim başıma :)
yinede vermişsin canım bu seni dahada hırslandırır :)olur olur gider ben umutluyum da sınav dönemim olduğu için çok düzenli olmadı beslenme programım gerçi bu bir bahane değil ama telafi edicem hemen :)
darısı herkesin başına herkesin istediği olsun hedeflerine ulaşsın herkestüm arkadaşlarımında başına inşallah :)
bakalım bence muhteşem oldunuz şimdiden bile :)bende salıgunu tartılıcam 1 ay olcak bakalım toplam kaç kilo verdim :)
siz benden daha iyi besleniyorsunuz ben 3kg verdiysem siz daha fazla vermişsinizdir benceinşallah 1-2 kilo vermişimdir :)
vay be ben bu kadar hızlı veremiyorum sizin adınıza sevindim9 martta 90 la başladm işte canım 29 unda 85.7 ye düştüm bakalım salı gününü heyecanla bekliyorum.
okul tüm gün olunca zor sekizde gir beşte çık sıkıntılı ama günler uzadı artık yapcam bakalımsağol canım sende güzel veriyosun sporu fazla yaparsan daha çok verirsin:)
ya bide sabah akşam tamam da ğlen yemeği çok sıkıntı oluyor banayaparsın canım 40 dk bile yürüsen çok faydası olur sana
yemekhaneden mi yiyosun canımya bide sabah akşam tamam da ğlen yemeği çok sıkıntı oluyor bana
evet ve oda bol bol karbonhidrat evden götürsem de ayrı sorun ne götürceğimi bilemiyorumyemekhaneden mi yiyosun canım
ekmek zaten yemiyorum öğlenleri eğer yemekhaneden yersem de bakalım napcam bu gidişe verebilsem birazcık dahaekmek yeme o zaman canım yemeklerden bi kaç çatal al bırak hepsini bitirme