- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
ben çok önce 86 kg dım bu yaşta bence olurolur gider yeter ki karar verin ilk adım karar vermeyle başlıyor her zamanBen ben ben de Varım 97 den 70 e inmek istiyorum
Nasıl olacak hiçbir fikrim yok
tuz benim de vazgeçilmezim bırakamıyorumyada öğlen yediğinde akşam bi salata yada yoğurtla geçiştir canım dengelersin bende şekeri bıraktım ama tuzdan vageçemiyorum bi türlü
yuruyş , bol su ve az ama herşeyden yiyorum canım :) 5 kilom gitti bile sende başarırsın :)Ben ben ben de Varım 97 den 70 e inmek istiyorum
ne zamandır internetimdesorun olduğu için giremiyorum çok üzgünüm bildirim yapamadım bu arada kilo bildirimi yapmam gerekiyor diye düşüdüm 78.1 kg geçiktiği için üzgünüm
süperayyyyyy canım hoş geldin umarım sınavların iyidir. Maşallah sanaaa
ben de bu gün 90,2'yi gördüm kızlaaaaaaarrr
çok sevindim bu arada uzun süredir yoktum ayağınız iyi olmuştur inş benim sınavlarım da güzel geçiyor gerçi hala devam ediyor ama olsun bu hafta şu beslenme düzenimi de oturtucam artık :)ayyyyyy canım hoş geldin umarım sınavların iyidir. Maşallah sanaaa
ben de bu gün 90,2'yi gördüm kızlaaaaaaarrr
Gel canim gel. Sen de gel baya aktif haberlesiyoruz burada sen de dahil olBen ben ben de Varım 97 den 70 e inmek istiyorum
canım arada kaçamak yap ama abartma :)Kizlar ya bu arada ben bugun acayip abarttim yeme olayini artik arkadasimin dugunune kadar bir tane bile kacamak yok. Tekrar sıkı tutcam
Inşallah :) hergün yürüyüş yapıyorum bol su da içiyorum da çok acıkıyorum o yüzden gitmiyor galibayuruyş , bol su ve az ama herşeyden yiyorum canım :) 5 kilom gitti bile sende başarırsın :)
nasıl besleniyosun canımInşallah :) hergün yürüyüş yapıyorum bol su da içiyorum da çok acıkıyorum o yüzden gitmiyor galiba
Iki üç saatte bir atıştırıyorum bir gün 4 buçuk litre su içerken bir gün iki litreyi geçmiyorum yemeği arkamdan atlı koştururmuş gibi yiyorumnasıl besleniyosun canım
o zaman duzensiz canım 3 litre suyu aştığın zaman vucuda zararı oluyo diye biliyorum ben,bide yemek yerken küçük küçük lokmalar al ve çok çiğne porsiyonlarını küçült sporuda ihmal etmezsen rahat verirsinIki üç saatte bir atıştırıyorum bir gün 4 buçuk litre su içerken bir gün iki litreyi geçmiyorum yemeği arkamdan atlı koştururmuş gibi yiyorum
Yemeği ayakta koştur koştur yiyorum oğlum 14 aylık kızım 1 buçuk aylık oğlum sürekli düşüyo biryerlere çıkıyo kızım da çok Gazlı bir bebek Hamdolsun yetişiyorum ikisine de ama pilim bitmiş oluyo .( biraz düzenim olsa eminim gider Allah'ın izniyle de düzen yok ne yaparsıno zaman duzensiz canım 3 litre suyu aştığın zaman vucuda zararı oluyo diye biliyorum ben,bide yemek yerken küçük küçük lokmalar al ve çok çiğne porsiyonlarını küçült sporuda ihmal etmezsen rahat verirsin