96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

yada öğlen yediğinde akşam bi salata yada yoğurtla geçiştir canım dengelersin bende şekeri bıraktım ama tuzdan vageçemiyorum bi türlü

ne zamandır internetimdesorun olduğu için giremiyorum çok üzgünüm bildirim yapamadım bu arada kilo bildirimi yapmam gerekiyor diye düşüdüm 78.1 kg geçiktiği için üzgünüm

ayyyyyy canım hoş geldin umarım sınavların iyidir. Maşallah sanaaa

ben de bu gün 90,2'yi gördüm kızlaaaaaaarrr

ayyyyyy canım hoş geldin umarım sınavların iyidir. Maşallah sanaaa

ben de bu gün 90,2'yi gördüm kızlaaaaaaarrr
çok sevindim bu arada uzun süredir yoktum ayağınız iyi olmuştur inş benim sınavlarım da güzel geçiyor gerçi hala devam ediyor ama olsun bu hafta şu beslenme düzenimi de oturtucam artık :)

Kizlar ya bu arada ben bugun acayip abarttim yeme olayini artik arkadasimin dugunune kadar bir tane bile kacamak yok. Tekrar sıkı tutcam

menüm
sabah:8.30 peynirli omlet
5 zeytin
domates,salatalık
2 çatal peynir
yarım dilim çavdar ekmeği
yeşil çay

öğlen:15.00
3 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak
salata

akşam:18:30
bir kase yoğurt içine bir orta boy armut doğradım(doğal meyveli yoğurt yaptım

spor:2 saat yürüyüş
3 litre su

slm kızlar vize haftam oldugu için giremıyorum bu hafta pek. yedıklerıme ıçtıklerıme dıkkat etmeye çalısıyorum. yarın sabah düzenli bı sekılde tekrar baslayacagım. sizler ne alemdesınız bır bakayımm ddm. L labfaresi evet cok deıl buna da şükür dıyorum

Iki üç saatte bir atıştırıyorum bir gün 4 buçuk litre su içerken bir gün iki litreyi geçmiyorum yemeği arkamdan atlı koştururmuş gibi yiyorum
o zaman duzensiz canım 3 litre suyu aştığın zaman vucuda zararı oluyo diye biliyorum ben,bide yemek yerken küçük küçük lokmalar al ve çok çiğne porsiyonlarını küçült sporuda ihmal etmezsen rahat verirsin

şu sınav haftası sıkıntısı bende de var gece uykusuzluğu stres derken beslenme düzenim de iyice bozuldu yarın tekrar düzene oturtacağım inş ya
bugünkü menüm
sabah: bir ıspanaklı böreğin yarısı 3-4 zeytin şekrsiz çay
ara öğün:elma
öğlen: portakal suyu ve çeyrek simit
akşam: pilav ve nohut
su 2.0 lt

Yemeği ayakta koştur koştur yiyorum oğlum 14 aylık kızım 1 buçuk aylık oğlum sürekli düşüyo biryerlere çıkıyo kızım da çok Gazlı bir bebek Hamdolsun yetişiyorum ikisine de ama pilim bitmiş oluyo .( biraz düzenim olsa eminim gider Allah'ın izniyle de düzen yok ne yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…