96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

1 saat akşam yürüyüşümü yaptım :) yemekte ise bir tabak yoğurtlu ,üzerine salça soslu makarna
salata
şekersiz vişne hoşafı
meksika biberi turşusu yedim :)

Mrhabalar
Sabah bi dilim ekmek domates peynir cay
Oglen balik bugulama karisik salata yarim kepce corba
Aksam teorikte corba icicem tek ama pratikte herseyi yiyebilirim cok coook acim.

canım çorbanın yanına salata yap bence. istediğin kadar da ye aç kalmazsın hem de sağlıklı beslenmiş olursun menüne bayıldım bu arada aslında oldukça sağlıklı gidiyo :)

benim öğünlerim de şöyle:
sabah: bir bardak süt bir kayısı bir bardak ılık su (tamam taşlamayın )
ara öğün yok
öğlen bir kase çorba, çok az etli kuru fasülye, iki kaşık pilav bir tabak salata
ara öğün: yarım muz
akşam da bir kase yoğurt içine yulaf

bir de öğleden sonra yapılan bir toplantıda bir bardak kola ile çeyrek dilim pizza yemek zorunda bırakıldım

Olsun canım arada kaçamak yap vücudunu alistir şimdi onlari hiç yemessen kilo verdikten sonra yemedigin şeyleri yemeye başlarsan nasılsa verdim diye yine kilo alırsın o yüzden herseyden yemeye çalış bi lokmada olsa

ay ne biliyim ya sanki abartmışım gibi geliyo sonra depresyona giriyorum Allahım yaaa 90'ın altına düşmeme az kaldı 8olere geçebilsem çok mutlu olcam artık

Bi kaç lokmada bişey olmaz bünyen alistir canım kilo verdikten sonra da yesen bişey olmaz ay bende ya bi 80 e düşsyedim gerisi çorap söküğü gibi gelicekti

İnşallah ya kışın istemeye gelicekLer beni geline ne tombul Muş demesinler rezil olurum

İnşallah canım hepimiz veririz şu kiloları rahat rahat giyiniRiz ay bide benim göğüs problemim var ya onları nasıl halledip hiç bilmiyorum çok büyükler

ay canım ya millet büyük göğüs diye slikon yaptırıyo. ne dert ediyosun boşver :) hem büyük göğüs beli daha ince gösterir

ben zorlanıyorum canım ya :) boynum sırtım falan ağrıyo kilo verince umarım onlarda biraz küçülür

kilo verince kesin küçülür canım. benim bir beden farkediyo direkt. bir de omuz ve sırt kaslarını güçlendirecek egzersizler yap istersen. onların çok faydası olur

merhaba kızlarr uzun zamadır bırakmıstım kendımı. bugun tartıldım ve sonuçç olarak bı kılo almısım. (94) olmusumm. vazgecmedım umudum hala var

vazgeçmek yok bende salı günü tartılıcam tam 1 ay olcak bakalım toplam kaç kilo vermişim :)

merhaba kızlarr uzun zamadır bırakmıstım kendımı. bugun tartıldım ve sonuçç olarak bı kılo almısım. (94) olmusumm. vazgecmedım umudum hala var
ayyparamedik 1 kilo çok birşey değil verirsin tekrar kendini dinlenmeye almışsın gibi düşün asla vazgeçme gidecek kilolar gideceeeekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…