96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

kakao sabunu yada yağı da olabilir canım çatlak oluşumunu engelliyo ,yosun sabunuda selülitleri düzeltiyo yağ yakıyo :) çantanda 1 litrelik şişeden bulundur canım bitanede masanın üzerinde dursun her zaman gorduğun için unutmazsın içmeyide

telefonuna not fln al canm su en önemlisi zayıflamada
bu arada oğlen:çiğ köfte dürüm yedim
akşam : Yarım porsiyon şakşuka ve yanına yoğurt
iki kepçe tavuk çorbası
biber turşusu

saat 5 ten 6 ya kadar da yürüdüm :)

Merhaba kizlar haklisiniz bikacgundur saldim ben. Adet olmam gerekiyor olamadim sikintidan saldiriyorum herseye. Moralim oyle bozukki

bebek mi geliyor kiiiiii :)
:KK43:( hayirlisi olsun da hic dusunmuyoduk. Kilolu hamile kalmak ta istemedigim icin diyete motive oldum biraz da.
Bugun sabah kahvaltida kocaman kupa cay bi dilim evyapimi kek yedim
Oglen bezelye yemegi, cacik, az corba
Aksam da bi bardak limonlu soda ictim ac degildim pek
Ama az once bitanecik mini miniminnacik aburcubur attim agzima. Simdide kahvemi iciyorum. Bu aksam spor yapamadim ama temizlik yaptim onu spordan sayicam artik

Kiiiiz bize dedin sen yoksun, cabuk yaz bakalim yaptigin sporlar sana kalsin ve baki olsun ne yedin ictin onlari alalim senden
dün kahvaltıda 3 zeytin biraz peynir yarım dilim çavdar ekmeği bi lokmada balı ekmeğe sürüp yedim bide şekersiz doğal vişne suyu içtim :)
öğlen:3 kaşık yoğurt,iki kepçe tavuk çorbası iki servis kaşığı türlü koydum tabağıma,bide bi tabak salata
akşam:küçücük bi tabakta ıspanak kavurma ve küçük bi domates yedim
günde iki litre suya ve iki saat yürüyüşe devam ediyorum:)

dün kahvaltıda 3 zeytin biraz peynir yarım dilim çavdar ekmeği bi lokmada balı ekmeğe sürüp yedim bide şekersiz doğal vişne suyu içtim :)
öğlen:3 kaşık yoğurt,iki kepçe tavuk çorbası iki servis kaşığı türlü koydum tabağıma,bide bi tabak salata
akşam:küçücük bi tabakta ıspanak kavurma ve küçük bi domates yedim
günde iki litre suya ve iki saat yürüyüşe devam ediyorum:)
Arkadaşım maşallah çok iyi gidiyosun.

sağol canım hepimiz vericez inşallah bu kiloları:) bugün de 7 buçuktan 8 buçuğa kadar bir saat yürüdüm :)
kahvaltımı yeni yaptım hemen yazayım:)

1 kk peynir
5 zeytin
3 ince dilim salam
5 tane dilimlenmiş sucuğu kızarttım az yağda
domates ve marulla bir kase salata yaptım(1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve biraz sumak döktüm)
1 çay bardağı şekersiz vişne suyu
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen : Bir tatlı tabağında ıspanak kavurma ,küçük domates yarım dilim çavdar ekmeği,2 çay kaşığıda çokokrem sürdüm ekmeğe çok canım çekti :)

Mrhabalar
Sabah bi dilim ekmek domates peynir cay
Oglen balik bugulama karisik salata yarim kepce corba
Aksam teorikte corba icicem tek ama pratikte herseyi yiyebilirim cok coook acim.

X