- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar önceden aktif bir gruptuk artık kimse bildirim yapmıyor vazgeçmediniz dimiiii
ayy canım ya ben de yeni adet oldum elim hep ttlılara gidiyor bozma moraliniiii toparlarsın. evli mydin sen?Merhaba kizlar haklisiniz bikacgundur saldim ben. Adet olmam gerekiyor olamadim sikintidan saldiriyorum herseye. Moralim oyle bozukki
Evliyim tatlim.ayy canım ya ben de yeni adet oldum elim hep ttlılara gidiyor bozma moraliniiii toparlarsın. evli mydin sen?
( hayirlisi olsun da hic dusunmuyoduk. Kilolu hamile kalmak ta istemedigim icin diyete motive oldum biraz da.bebek mi geliyor kiiiiii :)
Kiiiiz bize dedin sen yoksun, cabuk yaz bakalim yaptigin sporlar sana kalsin ve baki olsun ne yedin ictin onlari alalim sendenkızlar önceden aktif bir gruptuk artık kimse bildirim yapmıyor vazgeçmediniz dimiiii
dün kahvaltıda 3 zeytin biraz peynir yarım dilim çavdar ekmeği bi lokmada balı ekmeğe sürüp yedim bide şekersiz doğal vişne suyu içtim :)Kiiiiz bize dedin sen yoksun, cabuk yaz bakalim yaptigin sporlar sana kalsin ve baki olsun ne yedin ictin onlari alalim senden
Arkadaşım maşallah çok iyi gidiyosun.dün kahvaltıda 3 zeytin biraz peynir yarım dilim çavdar ekmeği bi lokmada balı ekmeğe sürüp yedim bide şekersiz doğal vişne suyu içtim :)
öğlen:3 kaşık yoğurt,iki kepçe tavuk çorbası iki servis kaşığı türlü koydum tabağıma,bide bi tabak salata
akşam:küçücük bi tabakta ıspanak kavurma ve küçük bi domates yedim
günde iki litre suya ve iki saat yürüyüşe devam ediyorum:)
Beni de alır mısınız geç mi kaldım yoksa