- 29 Mart 2015
- 20
- 7
- 30
o zaman nerde kalıyosan canım yurtta yada evde internetten videolarla spor yapabilirsin:)çok zor geldi 85 kiloydum sporla 15 günde 80 kiloya düştüm üniversite öğrencisiyim sınavlarım başlıyor diye spor salonuna gidemem aksatırım diye bu diyete başladım 13 günde beş kilo daha verip 75 olmak için ama baya zor..
sınavların varsa kahvaltına dikkat et bence sonuçta aklına bişey girmez diğer oğunlerini azalt
ben geçen sene yapmıştım onu canım ama hiç midem almadı:) ama çok içmekte zararlıymış mideyi deliyomuşcanım motivasyonunu kırmak istemem ama hiç sağlıklı görünmüyor bu diyet. yapmak da çok zor ayrıca. bir de ok hızlı kilo verdiyorsa ondan çok daha hızlı geri aldırır. dikkat et derim
bu arada ben sirkeli su içmeye başlıcam ya. az önce başlığını okudum herkes diyet bile yapmadan bir iki kilo hep vermiş bir ayda. diyete eklesek süper olur sanki. daha önce annem de yapmıştı bunu 2-3 ay içerisinde hiç brşey yapmadan 10 kilo vermişti.
tarifi şöyle yazıyor:
1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 bardak ılık suya karıştırılır. eğer tadı kötü geliyorsa 1 tatlı kaşığı bal ile. sabah aç karnına akşam yatmadan evvel içilir.
ben bunu da yapmaya başlıcam katılmak isteyen var mı :)
iki yada üç yemek kaşığı yoğurda bir buçuk çay kaşığı pul biber dök canım biraz acı oluyo ama güzel yoğurt zaten göbek yağlarınıda yakıyo pulbiberle daha etkili :)o nasıl bişey?
iyi olur canım :) bende bugün yosun ve kakao sabunuyla kabak lifi aldım zayıflarken vücudum deforme olmasın diye :)
kızlaar kaçtınızmı :) bu sabah 7 den sekize kadar bir saat yürüdüm
kahvaltı: Bir yumurta kırdım(peynirli soğanlı omlet)
salata
bir kk peynir
5 zeytin
yeşil çay