96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

çok zor geldi 85 kiloydum sporla 15 günde 80 kiloya düştüm üniversite öğrencisiyim sınavlarım başlıyor diye spor salonuna gidemem aksatırım diye bu diyete başladım 13 günde beş kilo daha verip 75 olmak için ama baya zor..

ben bunu hiç yapamam canım ya öğlen yada akşam neyse ama kahvaltı nınçok önemli ve besleyici olması lazım birde hep aynı oğunler var gibi geldi bana

o zaman nerde kalıyosan canım yurtta yada evde internetten videolarla spor yapabilirsin:)

sınavların varsa kahvaltına dikkat et bence sonuçta aklına bişey girmez diğer oğunlerini azalt

yurtta kalıyorum yarın 3. günüm yaşarsam spora gideceğim :) hem de tartılmış olurum diyetin işe yarayıp yaramadığını anlarım.

ben diyetteyim demiyorum mesela canım herşeyden yiyorum ama az yiyorum çünkü yemediğim şeyleri kilo verdikten sonra tekrar yemeye başlasam yine kilo alırım vucudunu alıştır bence o yönden mesela hamburger yesem bile akşam tartılıyorum gram bile verdiğim oldu :)

canım motivasyonunu kırmak istemem ama hiç sağlıklı görünmüyor bu diyet. yapmak da çok zor ayrıca. bir de ok hızlı kilo verdiyorsa ondan çok daha hızlı geri aldırır. dikkat et derim

bu arada ben sirkeli su içmeye başlıcam ya. az önce başlığını okudum herkes diyet bile yapmadan bir iki kilo hep vermiş bir ayda. diyete eklesek süper olur sanki. daha önce annem de yapmıştı bunu 2-3 ay içerisinde hiç brşey yapmadan 10 kilo vermişti.

tarifi şöyle yazıyor:
1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 bardak ılık suya karıştırılır. eğer tadı kötü geliyorsa 1 tatlı kaşığı bal ile. sabah aç karnına akşam yatmadan evvel içilir.

ben bunu da yapmaya başlıcam katılmak isteyen var mı :)

ben geçen sene yapmıştım onu canım ama hiç midem almadı:) ama çok içmekte zararlıymış mideyi deliyomuş

ay seyreltmeden içmemek lazım zaten. bir tatlı kaşığını geçerse mahveder bünyeyi :)

yoğurt kürünü denedin mi canım çok faydası var wc ye çok çıkartıyo biraz mideyi bozuyor ama işe yarıyo :)

iyi olur canım :) bende bugün yosun ve kakao sabunuyla kabak lifi aldım zayıflarken vücudum deforme olmasın diye :)

kızlaar kaçtınızmı :) bu sabah 7 den sekize kadar bir saat yürüdüm
kahvaltı: Bir yumurta kırdım(peynirli soğanlı omlet)
salata
bir kk peynir
5 zeytin
yeşil çay

iyi olur canım :) bende bugün yosun ve kakao sabunuyla kabak lifi aldım zayıflarken vücudum deforme olmasın diye :)

kızlaar kaçtınızmı :) bu sabah 7 den sekize kadar bir saat yürüdüm
kahvaltı: Bir yumurta kırdım(peynirli soğanlı omlet)
salata
bir kk peynir
5 zeytin
yeşil çay

sabunlar ne için canım duymadım ben hiç onları?

ben sabah bir tane simit yedim bir bardak ılık su ile. ara öğün atladım. öğlen izmir köfte, iki kaşık havuçlu pilav ve salata yedim. bir de ayran içtim.

ben yine su içmeyi unutuyorum ya nasıl yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…