96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

günaydın kızlar bugün sabah uyanınca 50 dk yürüyüş yaptım , kahvaltıda ise sandviç yedim içinde kaşar 3 ince dilim salam ve domates vardı , acelem vardı yeşil çayımı içemeden çıktım evden

Günaydın H hmyr_19 :)

Ben de kahvaltıda yarım simit yedim. Diyetisyenim Kahvaltı yapamadığında yiyebilirsin demişti :) Arada olur öyle

selam kızlar bugün öğlen havuç kavurma yedim üzerine yoğurt döktüm ,saat 3 buçuk gibi yeşil çayımı içtim .
4 buçuktan 5 buçuğa kadar da yürüyüş. Yaptım.
akşam yemeğimi şimdi yedim:) 1 kase patates yemeği,1 küçük tabak bulgur pilavı,salata,bi kaç kaşık havuç kavurma ve bol turşu :)

Gecmis olsun iyi olursun ins ve hosgeldi buarada.
Hanimlar ben de bugun kahvaltida muz
Oglen mercimek corba, yagsiz, az salcali fasulye, yogurt
Aksam mantar corbasi kremasiz, yogurt ve avucici kadar borek
Simdi sutlu kahvemi iciyorum.
Cok yorgun hissediyorum kendimi

bende çok yorgunum canım bugün iki saat yürüdüm bide regl oldum sancım var yarın nasıl yürücem hiç bilmiyorum umarım geçer :/

bugünkü menü
sabah :domates 3 zeytin ve 1 dilim ekmek
öğlen:makarna ve ufak bi tatlı(her zamanki gibi tabldot)
akşam :taze fasülye yemeği ve yoğurt ekmek çok azıcık yedim

selam kızlar ne durumdasınız
regl olduğum için sabah yürüyemedim.
kahvaltıda:yarım dilim çavdar ekmeği,3 ince dilim salam ,1kk peynir ,4 zeytin ve bir küçük domates yedim.
ÖĞLEN: Simit ve ayran
AKŞAM:2 kepçe patates yemeği,3 kaşık bulgur pilavı,bi kaç kaşık havuç kavurma yedim
Bide bugün ara da iki dilim revani yedim
akşam 5 te yürüyüşe çıktım 45 dk yürüdüm
gelince iki dilim revani dha yedim :/:/ tutamadım kendimi ama bi aylık tatlı hakkımı doldurdum heralde yaza kadar yemicem başka

Selam kızlar bugün iğrenç bir gün geçiriyorum Öğrenciler canıma okudu.
Sabahtan beri sadece sandviç yedim ve bir şişe soda içebildim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…