• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93 dogumlu erkek 75 dogumlu kadın

Pınar Altuğ hala evli. Demek olabiliyor. Gerçi onların arasındaki yaş farkını tam bilmiyorum ama. Yani böyle birşeyi pek dert etmezdim. Arkadaşım, evlenir mi anlaşabilirler mi vs diye düşünmezdim. Onun hayatı.

Sen hiç kocasının çalıştığını gördünmü...kadın bakıyor işte ayrılırmı hiç..

Eski sevgilimin anasinin da kendinden 20 yas kucuk sevgilisi vardi. Imam nikahi kiyip kendini evli zannediyordu. Sonradan da bana ahlak dersi vermisti 😅😂😂
Sonuc olarak kadindan tiksiniyorum,insallah hayati boyunca kendi gibi igrenc insanlarla karsilasir. Ama yas konusunda ben onu desteklerdim zamaninda. Yani kime ne ki?
Kimse kimseyi zorla tutmuyor. Menfaat -cinsel çıkar desen hangi çağda yasiyoruz? Cinsellige ulasmak tek tikla tinder indermek kadar kolayken kim neden kendinden 20 yas büyük, mature statusunden kadin secsin ki? Hele parasi pulu yoksa,boy boy cocuklari varsa... demek ki onu ceken birsey vardir.
Sizin konunuzda da . Ayni evde yasiyorlarmis. Belki de cok denedilwr ayrilamadilar,belki birbirlerinin sohbetinden zevk aliyorlar,belki frekanslari tutuyor...
Kime ne ki?
Keske toplum olarak 'bana ne? Beni ilgilendiren bir mevzu yok ki' demeyi bilsek

Iki tanidigim bu sekilde evlilik yapti. Erkek 30'larinda, kadin 50'lerinde. Bir tanesi 25 yildir birlikte. Ben tanidigimda 15 yillik birliktelikleri vardi. Ustelik kadinin ilk evliliginden 2 cocugu vardi. Adam hic evlenmemis ve cok prestijli bir isi var. Kadinlar tarafindan pek yalniz birakilacak bir tip degil. Ama adamin gozu hala arkadasimdan baskasini gormuyor. Bir digeri de evleneli 5 yil falan oldu. Gorunurde cok mutlular. Yani buyuk konusmak istemiyorum, bana gore de ters durumlar ama ilk anlattigim ornekteki kisiler bildiginiz ornek gosterilecek bir iliski icindeler. Kadin 70'ine merdiven dayadigi halde adam hala gozunun icine bakiyor ki adam bildiginiz altin cagini yasiyor.

Aşağıda buna benzer bir konu gordum ve bende konu actım .

Bir erkek dostumun boyle bir ilişkisi var ve aynı evde kalıyorlar. Sizce ileride evlenirler mi ? Anlaşabilirler mi ? İlişkileri 1 yıldır devam ediyor

Bana çok tuhaf geliyor bilmiyorum .
Kusura bakmayın ama babaanne ve torunu gibiler

Olabilir niye olmasın... Ya hep bi cinsiyetçilik, erkeklerde olsa 30+ olunca bi garipseme oluyor ama kadınlarda 5+ olunca bile abartılıyor, mideler bulanıyor falan filan.

O kadın bildiğiniz Pedofili. .
Pedofili ne demek bildiginize emin misiniz?
İnsanlara böyle bir yorum yapmanız zaten çok çirkin onun dışında böyle durumlara Pedofili diyerek o sapkinligi hafifletiyorsunuz. Pedofilinin tek ve bilimsel bir tanımı vardır. Onaylamadiginiz ilişkilere yapistiralacak bir etiket değildir.

Şey mi bunlar
Avrupa yakasındaki fatoşla tanrıverdi :KK53:

Iki tanidigim bu sekilde evlilik yapti. Erkek 30'larinda, kadin 50'lerinde. Bir tanesi 25 yildir birlikte. Ben tanidigimda 15 yillik birliktelikleri vardi. Ustelik kadinin ilk evliliginden 2 cocugu vardi. Adam hic evlenmemis ve cok prestijli bir isi var. Kadinlar tarafindan pek yalniz birakilacak bir tip degil. Ama adamin gozu hala arkadasimdan baskasini gormuyor. Bir digeri de evleneli 5 yil falan oldu. Gorunurde cok mutlular. Yani buyuk konusmak istemiyorum, bana gore de ters durumlar ama ilk anlattigim ornekteki kisiler bildiginiz ornek gosterilecek bir iliski icindeler. Kadin 70'ine merdiven dayadigi halde adam hala gozunun icine bakiyor ki adam bildiginiz altin cagini yasiyor.
Demet Şener -Cenk Küpeli😂

Back