• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93 dogumlu erkek 75 dogumlu kadın

anselmo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
7
-1
1
33
Aşağıda buna benzer bir konu gordum ve bende konu actım .

Bir erkek dostumun boyle bir ilişkisi var ve aynı evde kalıyorlar. Sizce ileride evlenirler mi ? Anlaşabilirler mi ? İlişkileri 1 yıldır devam ediyor

Bana çok tuhaf geliyor bilmiyorum .

Yediğimiz içtiğimiz hep hormonlu bence. Kiminin özel hayatına kimimin dostunun çenesine vuruyor sanırım. Bu ikinci yaş farkı konusu çünkü

Erkek büyük olsa neyse de kadın bu kadar çok büyük olunca bana tuhaf geliyor. Aslında gelmemesi lazım . 8 10 yas büyük olsa neyse de 18 yaş varmış yahu peki ciddi mi düşünüyorlar ve siz neden kafaniza taktınız ki?

Yahu mevzu sanene, anlaşıyorlarsa, demekki sevmişler değil.. O sanene diyen üyeler çoğu kendi yaşlarıda eşlerinden büyük ondan savunmaya geçiyorlar... Ama gerçek bir tane üzgünüm.... 18 yaş değil kadın 7 yaş büyük olduğu bir ilişki görmüşlüğümm var çocukda aksi gibi baby face, kadın o kırış kırış yüzüyle ablası gibi duruyor yahu..!!! Yanyana yakışıcak çift dediğin... Bunun güzellik kiloyla alakası yok. En azından ablası sanılmıcak kdr yaş farkı olunmalı. Diğer türlüsü çok komik,))))

Back