Aminn amin tatlım cumlemizin insaallahanlasilir ya nie anlasilmasn :) iclerine qirmeden kimsenin ic hali bilinmiyo malesef rabbim qonlumuze qore wersin insaallah ben 91 liyim sewdiceqim 93 lu
Aynen canım... Ama sevgılımden yana nedense en ufak suphem yok ... mutlu oluruz ınsallah ama su bı gercek sanırım ben aılesıne yakın oturmak ıstemıyorum ama bunu da hıc dıyemedım sadece onun ustunden sen aılenın yanında rahat olamıyorsun uzakta daha ıyı anlısıyoruz dedım...Aynen öyle dıyo ama o konu ıcın kısmet dıyo işe baglı falan fılan :18: Vay desene siz zengin olacak çiftlerdensınız Allah tamamını erdırsın inşallah canım...Sen şimdiye kadar buyuk mucadele vermıssın bu saatten sonra da Allahın ıznıyle emeklerınızın karsılıgını mıslıyle alırsınız...
Kızlar nasıl gidiyor
Alt devrelerinizin gelmesine az kaldı
Ben de uzak olmak istiyorm aynen hayirlisi olsn hakkimzda ne diym :) iyi demissin sen de arabozan olmaay zenqin mi olunuyomus buyuk olunca bilmiyodum bak insaallah bitanem Allahim sewenleri kawustursun sen calismiyosn herhalde bu saatte buralarda olduquna qore :)
Çalışıyordum canım yenilerde bıraktım..Ama benı fazla kasmayan baska bı ıse gırerım en yakın zaman da dıye sımdılık umıt edıyorum Kı calısırkende uyuma sorunu cekıyordum ama ıse gıdınce bı sekılde bırgunu atlatıyordum Aynen canım kız büyük olursa zengin olurlar derler İnşallaahhh olursunuz
Ben de iki qundur uyumadn qidiyorum ise uyuyamiyorum nedense :44: hayirlisi olur insaallah bulursun qonlune qoreaman parada pulda qozum ypk yanimda olsun da
aynen canım yanımızda olsunlarda daha ne isteriz kiKafamızdakı bınlerce dusunce yuzunden uyuyamıyoruz canım... Sevgılım askere gıttı ıkı ay sonra 8 kılo vermısım düzensiz uyku...Yeme ıcme bozuklugu vs derken yenı yenı kendıme gelmeye basladım.. Konusmaya da basladık o da motıve ettı benı
Aynen walla butun denqelerim bozuldu :/ bi an once qecsin su qunler yarabbim
Gelsinler gelsinler
Sizin askerinde gelmesine az kalmışgelen gidenler olmasa hiç bitmezmiş gibi geliyor...
Tabi öyle canımBu devir böyle ilerliyo siz geldiniz bizim şafaklar düştü
Şimdi sıra has torunlarımızda
Alt devre, çömez, torun, has torun geldikçee şafaklar iniştee
İnşallah geçicek canım yaa... Bizde şafak doğan güneşi görüpsevinçlerimizi haykırcaz buradan Allahın izniyle
İnsaallahhhhhh1 qun qelecek 1 qun kalacak
Kızlar bu arada 14 subat icin neler dusunuyosunuz :26:
Aminn amin tatlım cumlemizin insaallahanlasilir ya nie anlasilmasn :) iclerine qirmeden kimsenin ic hali bilinmiyo malesef rabbim qonlumuze qore wersin insaallah ben 91 liyim sewdiceqim 93 lu
Aynen canım bak şu lafı duymak bile hayat veriyo banaPsikolojıkmıdır nedır sankı bazen unutuyorum askerlıgının bırgun bıtecegını
Aynen bn de unutuyorm hele ikiyuz kusur olunca iyiice umitsizlik cokuyo icime ama aşkım teselli weriyo iste qelinceki hayaller felan
Aaaa bizimde böyleBen 91 liyim sevgilim 93 lü
Aynen canım bak şu lafı duymak bile hayat veriyo banaPsikolojıkmıdır nedır sankı bazen unutuyorum askerlıgının bırgun bıtecegını
Valla canım o da benım aklımdaydı ama şimdi acele kargo gondermem gerektıgı ıcın bunun ıcıne artık Allah ne verdıyse doldurucamÖzel olarak ne alsam ne yapsam hiç bir fikrim yok ayrıca çarsıya cıkıp bakınmam lazım:26:Bi de burda mı okudum nerde okudum hediye gönderirken de dikkatlı olmamız lazımmıs fazla abartıya gerek yokmus dalga gecıyorlarmıs bu muhabbetede uyuz oldum:44:Örgü örmeye karar verdım onu da ben seneye bıtırmezsem ıyıdır pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?