93/4 asker yarenleri :)

Aminn amin tatlım cumlemizin insaallah anlasilir ya nie anlasilmasn :) iclerine qirmeden kimsenin ic hali bilinmiyo malesef rabbim qonlumuze qore wersin insaallah ben 91 liyim sewdiceqim 93 lu

Aynen canım... Ama sevgılımden yana nedense en ufak suphem yok ... mutlu oluruz ınsallah ama su bı gercek sanırım ben aılesıne yakın oturmak ıstemıyorum ama bunu da hıc dıyemedım sadece onun ustunden sen aılenın yanında rahat olamıyorsun uzakta daha ıyı anlısıyoruz dedım... Aynen öyle dıyo ama o konu ıcın kısmet dıyo işe baglı falan fılan :18: Vay desene siz zengin olacak çiftlerdensınız Allah tamamını erdırsın inşallah canım...Sen şimdiye kadar buyuk mucadele vermıssın bu saatten sonra da Allahın ıznıyle emeklerınızın karsılıgını mıslıyle alırsınız...

Ben de uzak olmak istiyorm aynen hayirlisi olsn hakkimzda ne diym :) iyi demissin sen de arabozan olma ay zenqin mi olunuyomus buyuk olunca bilmiyodum bak insaallah bitanem Allahim sewenleri kawustursun sen calismiyosn herhalde bu saatte buralarda olduquna qore :)

Kızlar nasıl gidiyor

Alt devrelerinizin gelmesine az kaldı

Çalışıyordum canım yenilerde bıraktım.. Ama benı fazla kasmayan baska bı ıse gırerım en yakın zaman da dıye sımdılık umıt edıyorum Kı calısırkende uyuma sorunu cekıyordum ama ıse gıdınce bı sekılde bırgunu atlatıyordum Aynen canım kız büyük olursa zengin olurlar derler İnşallaahhh olursunuz

Ben de iki qundur uyumadn qidiyorum ise uyuyamiyorum nedense :44: hayirlisi olur insaallah bulursun qonlune qore aman parada pulda qozum ypk yanimda olsun da

Ben de iki qundur uyumadn qidiyorum ise uyuyamiyorum nedense :44: hayirlisi olur insaallah bulursun qonlune qore aman parada pulda qozum ypk yanimda olsun da

aynen canım yanımızda olsunlarda daha ne isteriz ki Kafamızdakı bınlerce dusunce yuzunden uyuyamıyoruz canım... Sevgılım askere gıttı ıkı ay sonra 8 kılo vermısım düzensiz uyku...Yeme ıcme bozuklugu vs derken yenı yenı kendıme gelmeye basladım.. Konusmaya da basladık o da motıve ettı benı

Aynen walla butun denqelerim bozuldu :/ bi an once qecsin su qunler yarabbim

Gelsinler gelsinler
Sizin askerinde gelmesine az kalmış gelen gidenler olmasa hiç bitmezmiş gibi geliyor...

Tabi öyle canım Bu devir böyle ilerliyo siz geldiniz bizim şafaklar düştü
Şimdi sıra has torunlarımızda

Alt devre, çömez, torun, has torun geldikçee şafaklar iniştee

İnsaallahhhhhh 1 qun qelecek 1 qun kalacak

Aynen canım bak şu lafı duymak bile hayat veriyo bana Psikolojıkmıdır nedır sankı bazen unutuyorum askerlıgının bırgun bıtecegını

Kızlar bu arada 14 subat icin neler dusunuyosunuz :26:

Valla canım o da benım aklımdaydı ama şimdi acele kargo gondermem gerektıgı ıcın bunun ıcıne artık Allah ne verdıyse doldurucam Özel olarak ne alsam ne yapsam hiç bir fikrim yok ayrıca çarsıya cıkıp bakınmam lazım:26:Bi de burda mı okudum nerde okudum hediye gönderirken de dikkatlı olmamız lazımmıs fazla abartıya gerek yokmus dalga gecıyorlarmıs bu muhabbetede uyuz oldum:44:Örgü örmeye karar verdım onu da ben seneye bıtırmezsem ıyıdırpufff

Aminn amin tatlım cumlemizin insaallah anlasilir ya nie anlasilmasn :) iclerine qirmeden kimsenin ic hali bilinmiyo malesef rabbim qonlumuze qore wersin insaallah ben 91 liyim sewdiceqim 93 lu

Aaaa bizimde böyle Ben 91 liyim sevgilim 93 lü

Valla canım o da benım aklımdaydı ama şimdi acele kargo gondermem gerektıgı ıcın bunun ıcıne artık Allah ne verdıyse doldurucam Özel olarak ne alsam ne yapsam hiç bir fikrim yok ayrıca çarsıya cıkıp bakınmam lazım:26:Bi de burda mı okudum nerde okudum hediye gönderirken de dikkatlı olmamız lazımmıs fazla abartıya gerek yokmus dalga gecıyorlarmıs bu muhabbetede uyuz oldum:44:Örgü örmeye karar verdım onu da ben seneye bıtırmezsem ıyıdırpufff

[/QUOTE]

Ne dolduracaqimi da bilmiyorum ki orquyu ben de dusundum atki orup qonderiym diyodm da hem yetistiremem hem de kullanamiyomus ki hicbise daha boyle manewi biseler istiyorum ben siwil bise deqil yani ama bilemiyorum aklima hicbise qelmiyo dediqini benimki de dedi resimli felan bise de qonderme bise oldu mu hemen basina cullaniyolar milletin dalqa qeciyolar dedi

Telefondan qiriyorum ya ben alinti yapamamisim doqru duzqun bildirim qelmez diye tekrar yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…