Asker kıyafetli halini sadece fotoğraflarda gördümneyse nasip değilmiş. Siz sevgili misiniz yoksa evli misiniz?
Doqru nasip canim izne qeldiqinde qiysin senin icin ya da qeldiqnde :) sewqiliyiz tatlim nasil qittin diceksin herhalde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asker kıyafetli halini sadece fotoğraflarda gördümneyse nasip değilmiş. Siz sevgili misiniz yoksa evli misiniz?
Doqru nasip canim izne qeldiqinde qiysin senin icin ya da qeldiqnde :) sewqiliyiz tatlim nasil qittin diceksin herhalde :)
Yok demicem ya ailen biliyodur yadaa bi kurnaazlık yapmışındır![]()
Amiinnn canm insaallah cumlesininkini rabbim... 93/1 ler donuyo artk zten subatta bizimkiler de ust dewre oluyo o zmn telefon serbestlesecek diyolarmis insaallah..dediqin qibi en onemlisi huzur kuzum benim beni ozluyomus tek skntisi o iste ama yapacak biseyimz yok maalesef![]()
Aynen canım gün gelecek devran bizede dönecekSenin şafak kaçtı canım
Bugün bizimkinin morali çok iyi di bende şuan iyiyim şükür ki uzun uzunda konustuk
Anladım kı onun sesı ıyı olunca bende gayet ıyı oluyormusum :26:
Tabiki oyle oluyo aşkımla konusup da telefonu kapattiktan sonraki huzur hicbiseyde yokama cani skkinsa benm de canm skiliyo :/ sesinden hemen de anlarim ben mesela buqun cani skkindi ilk kelimesinden anladm ne zmn ewini arasa cani sklyo zten
![]()
Di mi canım yaa.. Onlar ıyı olunca bızde burda hayata daha ıyı baglanıyoruzBizim ki de o aralar oluyoda evlerıne gıdıyorlar ya kı bı acemılıkten ustaya gecerken gıttı bı de ustalıkta varmıs ıste daha usta ıznını kullanmadı ... O ılk arada evıne gıttıgınde moralı sıfır olmustu..
Bi de sorunlarını bana yansıtınca bı de benımde tepem atınca mılletın sevındıgı sey ıcın ben üzülmüştüm.. adam askerdeyken ılıskımız daha duzgun gıdıyo
Ama o da anladı dıger ızınde gıtmıcem eve dırek bavullarla yanına gelcem bıttı dedı
Ewtt yasama sebebim o benm zatenaramycam ewi bi daha dedi uzun sure aramaz herhalde canini skacaklarsa aramasn zaten beklesinler
cocuk benle konusurken ciwil ciwil uzmeye ne haklari war
bizimki soylemez bi de ben anlarim zorlarim yine soylemez konustukca acarim ben onu morali duzelmeye baslaynca soyler bi yandan iyi oluyo aslinda ailelerinin qercek yuzunu qormeleri bizimle huzur bulacaklarini anliyolar en azindan
ay kotu muyum neyim
safak 287 bu arada atarsa 286 :)
selam kızlar bizde 93/4 üz ama buraya takılmıyorum pek bir bakayım dedim herkesin 9 ay yazıyorr umarım herkesin askerliği iyi geçiyordur hepinize sabır dilerimm tertipleer![]()
![]()
Amin canm saqolasin hosqeldn sen desenin qorew yeri qorew ne bakalm
![]()
Ama öyle canım ya ... Adam askerden gelmıs ortama bakarmısın böyle mı moral veryorsunuz yanı :26: Ikımızınde psıkolojısı bozulmustu ve ona da dedım sen askerdeyken bız senınle daha cok konusuyoruz ve sankı daha cok mesajlasıodukYok yanı böyle olunca da bende ınsanım sonucta... O kadar gun say .. askerım gelcek onu görcem hayallerıne kapıl... Adam bı gıtsın mılletın derdıne yanmaktan moral bozmaktan ustune ustluk benıde kırmaktan ne oldu ne bıttı anlayamadık bıle
aslında ben cok bozugum canım bu konuya sen anlamadan dokunmus oldun yarama:44: Ama bısı demıyorum ya kör degıl herhalde ona göre davransın... Ya bısı sölım mı ınsanın aklına gelmıyo da degıl hanı...bu aılevı sorunları bız evlenıncede olucak kı onada dedım gene onlara takıp huzurumuz bozulursa dıye korkmuyo degılım acıkcası... verdıgı cevap o zaman benım yuvam ayrı bı yere kadar takarım dıyo ama :26: İnşallah öyle olur...
hoşgördüm canım :) benimki Ankara/Etimesgut ağır oto alayı canım tankçı diye geçiyor ama bu hafta sonu belli olacak ne yapacağı bakalım seninki nerde nasıl geçiyor?
Aah ah insallah oyle olur bizim de ailesinden yana cok skntmz war sorma neler neler bi de ben istenmiyoruminsaalah askerik akillarini baslarina qetirir de bize sahip cikarlar ben neleri qoze aldim neler cektim onun icin o da anliyo artk qittiqinden beri cok deqisti daha cok dusuyo ustume simdi insaallah deqismez de ilk planda hep ben olurum ezdirmez insaallah ben ailesini silsin istemem zaten ama yuwa kuracaklar ilk tercihleri biz olmaliyiz :44:
Ya canım ben anlamıyorum zaten nasıl istememe gibi lüksleri olabiliyor ki...Sonuçta tamam evlatları da ... Çok fazla büyük bir sorun olmadıgı takdırde Allah korusun insan çocugunun mutlulugunu neden istemesın ya:26: Bizim kinin ailesiyle aramız çok iyi maşallah canım Allahım inşallah daim etsinAma işte kendı aralarında cıkar sorunları oğullarını çok etkılıyor ve ben bu durumda ne aıleye ne de benım kıne bısı dıyemıyorum.. Artık ıstedıgım sey aılevı sorunlarını bana yansıtmaması..Bi yandan da dusunuyorum en yakını olarak benı göruyo o da nabsın..ama ben de ınsanım bazen artık dıyorum aşk mı yasıyoruz ne yasıyoruz bellı degıl dıyorum...Sende üzülme canım ya sadece sabırlı ol...Sakın onlara ıstedıklerını verme..İnan bana dunyada yenemeyecegın tek kısı susan ınsandır sadece gülümse
sana bın tane atıs yapsınlar sankı hıc bırsey yapmıyorlarmıs gıbı dusun..en sonunda pes edecekler mecbuuurrr...
![]()
Oluyo iste luksleri batsinbeni abisine dusunmusler once onun icin ama aramzda bise qecmedi ki bizim bu kadar tepkililer anlayamiyorum bn de abisi karistiriyo ortaliqi hep 1 senedir kabullenmediler abisi de her seklde enqel olcam diyo qeberesice
ewlendi daha kurtilamadk askere qitmeden umidimi kesmistim ama simdi akillandi ailesi olan tercihi benm artk
senin ailesiyle aran iyiysr hic korkma ewlendikten sonra kopru olursun ...sorunlarini da senle paylasmasndan skilma hayat musterek sonucta senle paylasmayacak da kimle paylasacak simdiden paylasmasi quzel bise bence benm zoruma qidiyo benmki benden saklayinca :/ artk takmiyorum ben de zaten en basindan beri sewdamdan hic wazqecmedim wazqecmicem de son nefesime kadar yeter ki sewdiqim bana sahip cksin o dâ birakmasn elimi tutsun nereye isterse qiderim herkesi karsima almayi qoze aliroim ben kendi ailem bile olsa
Onların istedikleri gibi dönmüyo dünya işteBak ne güzel siz bırbırınızı bırakmamıssınız bunca olanlara ragmen...
O da senı sevıyor kı aılesıne abısını bıle karsısına alıyor bu cok guzel bısı canım...İkinize ait bır dunyanız olmalı sızın...Umarım aılesıne yakın bır yerlerde yasamazsınız.. Bence sız evleneceksınız ve cok mutlu olacaksınız...
Zorluklar evet yoruyor ınsanı ama çiftlerı bırbırıne daha cok baglıyor sankı.. aynı su askerlıgın cıkmasındakı özlemlerımızın daha da artması gıbı...
Bana gelınce evet canım aılesı bana karsı cok saygılılar ve seviyorlar ararlar sorarlar..
Samimi konusurlar çok ıyıler ...Fakat tabı kı aılevı kendı sorunları oluyor ve doğal olarak benım askımda etkılenıyor..
Bazıları ellerınden gelmeyen seyler yuzunden olabılıyor aılecek sınırlerı bozulabılıyor..
Çok duygusal bı kaynanam var mesela .. Benımle konusurken cok heyecan yapıyor..Öncelerı ben yarım saat elımde telle arama mucadelesı verıyordum utanmaktan..Farkettım kı o da cok fazla heyecan yapıyor
Bızım de aramızda mesafe var canım sevdıcegımle... :98:O yuzden bıktım artık bı an önce evlenıp rahatca hayatımı yasamak ıstıyorum... Sevgilimden daha da uzak yasamak ıstemıyorum..İnan bana yan yana olunca bu kadar çok iletişimsizlik olmaz bence... Hem ailelerle hem sevdıklerımızle...Ki sende evlendıgınde fikirleri muhakkak degısecek..Ön yargılarıyla ve ıstedıklerıyle mutlu olmak zorunda bırakamaz kımse kımseyı :124::123::124:
Cok sewiyoruz hem de cok ben onun sewqisinden hep emin oldum zaten cesareti yoktu sadece o da qeldi artk elhamdulillahinsaallah rabbimin iznuyle ewleniriz dediqin qibi olur
kaynananin sana oyle olmasi da ne quzel kiz kaynanalik yapamaz iste
ben de ayri kalmak istemiyorum artk iki kisilik yasamak istiyorum herseyi sewdiceqimle hemen qecsin istiyorum zaman yasim da qeciyo zaten
![]()
Allah'ım sevginizi daha da arttırsın canım benimValla derler ya karışmadan anlaşılmaz dıye
Ki hıc kaynanalık yapacak bı halını de hıssetmedım canım ya
eve bısı alıyor hemen gösterdın mı begendı mı dıye soruyormus
İnşallah hep böyle olurlar ne diyim vallaa
Daha kaç yaşındasın canım benım.. Sevdiceğin kaç yaşlarında
![]()