93/4 asker yarenleri :)

İyi yapmissin canm hosqeldin :3: bilqileri alalim o zaman qorew yeri qorew erkek arkadasn mi nisanlin mi :10:

Ben 93-3 asker yareniyim :72:
Adım ece sevgiliyiz nişan için erken :1: Şuanda Bayburtta askercigim :72:
Sen bizim topige gelmş miydin hatrlıyorm ismini sanki ama bidaha soriyim sende bna anlat :1:

Ben 93-3 asker yareniyim :72:
Adım ece sevgiliyiz nişan için erken :1: Şuanda Bayburtta askercigim :72:
Sen bizim topige gelmş miydin hatrlıyorm ismini sanki ama bidaha soriyim sende bna anlat :1:

Ay bi donem erkensin sen ne quzel :26: be de burcu benim de erkek arkadasim diyarbakirda ben pek takilamiyorum ya calistiqim icin..Bi bu aralar sk takiliyorum iste o da yarim yok yapacaqm bise yok ondan :1: qorewi ne askerinin canim

Ay bi donem erkensin sen ne quzel :26: be de burcu benim de erkek arkadasim diyarbakirda ben pek takilamiyorum ya calistiqim icin..Bi bu aralar sk takiliyorum iste o da yarim yok yapacaqm bise yok ondan :1: qorewi ne askerinin canim

Görevden kastın havacı mı karacı mı flnsa karacı iç güvenlik piyade er :72::1:
Diyarbakır nasılmş rahat mı ortamı fln :26:

Görevden kastın havacı mı karacı mı flnsa karacı iç güvenlik piyade er :72::1:
Diyarbakır nasılmş rahat mı ortamı fln :26:

Ewt yani jandarma mi piyade mi tankci mi ole yani :) benmki de zpt soforu..Rahat cok sukur ya korkarak yolladim ama cok rahat rabbime bin sukur :16:

Ewt yani jandarma mi piyade mi tankci mi ole yani :) benmki de zpt soforu..Rahat cok sukur ya korkarak yolladim ama cok rahat rabbime bin sukur :16:

Aman iyi olsun ya rahatları herşeyden önemli bizim için :31: Siz nişanlı fln mısınz peki :44:

Amiiinnn insaallah tum sewenlere beraber yaslanmayi nasip etsin rabbim :16: sewqililer qunune ne yapmayi dusunuyosun peki :26:

Ya bn sevgililer gününü pek seven biri deglm ztn :1:
Bide 6 şubatta dogum günü var daha yeni hediye yolladm ondan bşy yapmicam acıkcası :26:
Sen ne düşünüyosn

Ya bn sevgililer gününü pek seven biri deglm ztn :1:
Bide 6 şubatta dogum günü var daha yeni hediye yolladm ondan bşy yapmicam acıkcası :26:
Sen ne düşünüyosn

6 subattaki hediyeyi nie simdiden yolladin kiz :44: qawur adeti die mi sewmiyosn 14 subati :1: benm aklima hicbise qelmiyo burda olsa secenek cok da orda napcam bilmem :44:

6 subattaki hediyeyi nie simdiden yolladin kiz :44: qawur adeti die mi sewmiyosn 14 subati :1: benm aklima hicbise qelmiyo burda olsa secenek cok da orda napcam bilmem :44:

Ya telefonda yollamam lazımdı ikisini bir yolliyim dedim bide bundan snra çarşıları kitlenebilrdi alamazdı ondan erken gitti :1:
Sevgililer günüde bna sacma geliyo bna göre her gün sevgiliyiz ondan sanırm yoksa gavurlukla ilgisi yok yılbaşı fln kutlarm yani :1:

Ya telefonda yollamam lazımdı ikisini bir yolliyim dedim bide bundan snra çarşıları kitlenebilrdi alamazdı ondan erken gitti :1:
Sevgililer günüde bna sacma geliyo bna göre her gün sevgiliyiz ondan sanırm yoksa gavurlukla ilgisi yok yılbaşı fln kutlarm yani :1:

Hmm anladm :) benmkinin carsisi da yok daha :41: haklisin da ozel qun iste ne bilim iyi oluyo sanki :9:

Ya bak onu bilmiyodum olmasn o zamn ne farkediyo ki zaten yeri rahat carsiya ihtiyaci yok :1:

Ya iyi yada kötü yanları var çarşıya cıkıp en azından kafa dagıtıyolar rahatlıyolar bi ama kimin sevgilisi,eşi çarşıya cıkıyosa hep kavga oluyo genelde :1: Boşver cıkmasında erken gelsin yeterki :16:

Ya iyi yada kötü yanları var çarşıya cıkıp en azından kafa dagıtıyolar rahatlıyolar bi ama kimin sevgilisi,eşi çarşıya cıkıyosa hep kavga oluyo genelde :1: Boşver cıkmasında erken gelsin yeterki :16:

Ben daqitirim onun kafasini telefonda qerek yok :1: izin kullanmycam diyo erken qelmek icin ama ben kullansin istiyorum ya :106:

Back