Yaa ne quzel tekiz saniyodum
Asker bekleyen olarak iki kişiyiz sanırım bnde görünce dayanamadm yazdm
İyi yapmissin canm hosqeldinbilqileri alalim o zaman qorew yeri qorew erkek arkadasn mi nisanlin mi
Ben 93-3 asker yareniyim
Adım ece sevgiliyiz nişan için erkenŞuanda Bayburtta askercigim
Sen bizim topige gelmş miydin hatrlıyorm ismini sanki ama bidaha soriyim sende bna anlat
Ay bi donem erkensin sen ne quzel :26: be de burcu benim de erkek arkadasim diyarbakirda ben pek takilamiyorum ya calistiqim icin..Bi bu aralar sk takiliyorum iste o da yarim yok yapacaqm bise yok ondanqorewi ne askerinin canim
Görevden kastın havacı mı karacı mı flnsa karacı iç güvenlik piyade er
Diyarbakır nasılmş rahat mı ortamı fln :26:
Ewt yani jandarma mi piyade mi tankci mi ole yani :) benmki de zpt soforu..Rahat cok sukur ya korkarak yolladim ama cok rahat rabbime bin sukur
Aman iyi olsun ya rahatları herşeyden önemli bizim içinSiz nişanlı fln mısınz peki :44:
Ewt onlar iyi olunca biz de iyi oluyoruzyok erkek arkadasim benm de subatin 1 inde 1 senemiz olacak insaallah
Oh allah devamınıda nasip etsin nice 10 20 30 yıllara
Amiiinnn insaallah tum sewenlere beraber yaslanmayi nasip etsin rabbimsewqililer qunune ne yapmayi dusunuyosun peki :26:
Ya bn sevgililer gününü pek seven biri deglm ztn
Bide 6 şubatta dogum günü var daha yeni hediye yolladm ondan bşy yapmicam acıkcası :26:
Sen ne düşünüyosn
6 subattaki hediyeyi nie simdiden yolladin kiz :44: qawur adeti die mi sewmiyosn 14 subatibenm aklima hicbise qelmiyo burda olsa secenek cok da orda napcam bilmem :44:
Ya telefonda yollamam lazımdı ikisini bir yolliyim dedim bide bundan snra çarşıları kitlenebilrdi alamazdı ondan erken gitti
Sevgililer günüde bna sacma geliyo bna göre her gün sevgiliyiz ondan sanırm yoksa gavurlukla ilgisi yok yılbaşı fln kutlarm yani
Hmm anladm :) benmkinin carsisi da yok dahahaklisin da ozel qun iste ne bilim iyi oluyo sanki
1 ay snra olması lazımdı daha 1 ay gecmedi mi yada çarşı mı yokmş orda :26:
İlk qittiqinde carsi yok demislerdi sonra martta acilacak demisler bilmem ki :44:
doğudaki cogu yerde çarşı olmayabiliyo ama çarşı olmayınca erken terhis ediliyolar bi yönden daha iyi aslında :44:
Ya bak onu bilmiyodum olmasn o zamn ne farkediyo ki zaten yeri rahat carsiya ihtiyaci yok
Ya iyi yada kötü yanları var çarşıya cıkıp en azından kafa dagıtıyolar rahatlıyolar bi ama kimin sevgilisi,eşi çarşıya cıkıyosa hep kavga oluyo geneldeBoşver cıkmasında erken gelsin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?