93/4 asker yarenleri :)

İyi yapmissin canm hosqeldin bilqileri alalim o zaman qorew yeri qorew erkek arkadasn mi nisanlin mi

Ben 93-3 asker yareniyim
Adım ece sevgiliyiz nişan için erken Şuanda Bayburtta askercigim
Sen bizim topige gelmş miydin hatrlıyorm ismini sanki ama bidaha soriyim sende bna anlat

Ben 93-3 asker yareniyim
Adım ece sevgiliyiz nişan için erken Şuanda Bayburtta askercigim
Sen bizim topige gelmş miydin hatrlıyorm ismini sanki ama bidaha soriyim sende bna anlat

Ay bi donem erkensin sen ne quzel :26: be de burcu benim de erkek arkadasim diyarbakirda ben pek takilamiyorum ya calistiqim icin..Bi bu aralar sk takiliyorum iste o da yarim yok yapacaqm bise yok ondan qorewi ne askerinin canim

Ay bi donem erkensin sen ne quzel :26: be de burcu benim de erkek arkadasim diyarbakirda ben pek takilamiyorum ya calistiqim icin..Bi bu aralar sk takiliyorum iste o da yarim yok yapacaqm bise yok ondan qorewi ne askerinin canim

Görevden kastın havacı mı karacı mı flnsa karacı iç güvenlik piyade er
Diyarbakır nasılmş rahat mı ortamı fln :26:

Görevden kastın havacı mı karacı mı flnsa karacı iç güvenlik piyade er
Diyarbakır nasılmş rahat mı ortamı fln :26:

Ewt yani jandarma mi piyade mi tankci mi ole yani :) benmki de zpt soforu..Rahat cok sukur ya korkarak yolladim ama cok rahat rabbime bin sukur

Ewt yani jandarma mi piyade mi tankci mi ole yani :) benmki de zpt soforu..Rahat cok sukur ya korkarak yolladim ama cok rahat rabbime bin sukur

Aman iyi olsun ya rahatları herşeyden önemli bizim için Siz nişanlı fln mısınz peki :44:

Amiiinnn insaallah tum sewenlere beraber yaslanmayi nasip etsin rabbim sewqililer qunune ne yapmayi dusunuyosun peki :26:

Ya bn sevgililer gününü pek seven biri deglm ztn
Bide 6 şubatta dogum günü var daha yeni hediye yolladm ondan bşy yapmicam acıkcası :26:
Sen ne düşünüyosn

Ya bn sevgililer gününü pek seven biri deglm ztn
Bide 6 şubatta dogum günü var daha yeni hediye yolladm ondan bşy yapmicam acıkcası :26:
Sen ne düşünüyosn

6 subattaki hediyeyi nie simdiden yolladin kiz :44: qawur adeti die mi sewmiyosn 14 subati benm aklima hicbise qelmiyo burda olsa secenek cok da orda napcam bilmem :44:

6 subattaki hediyeyi nie simdiden yolladin kiz :44: qawur adeti die mi sewmiyosn 14 subati benm aklima hicbise qelmiyo burda olsa secenek cok da orda napcam bilmem :44:

Ya telefonda yollamam lazımdı ikisini bir yolliyim dedim bide bundan snra çarşıları kitlenebilrdi alamazdı ondan erken gitti
Sevgililer günüde bna sacma geliyo bna göre her gün sevgiliyiz ondan sanırm yoksa gavurlukla ilgisi yok yılbaşı fln kutlarm yani

Hmm anladm :) benmkinin carsisi da yok daha haklisin da ozel qun iste ne bilim iyi oluyo sanki

İlk qittiqinde carsi yok demislerdi sonra martta acilacak demisler bilmem ki :44:

doğudaki cogu yerde çarşı olmayabiliyo ama çarşı olmayınca erken terhis ediliyolar bi yönden daha iyi aslında :44:

Ya bak onu bilmiyodum olmasn o zamn ne farkediyo ki zaten yeri rahat carsiya ihtiyaci yok

Ya iyi yada kötü yanları var çarşıya cıkıp en azından kafa dagıtıyolar rahatlıyolar bi ama kimin sevgilisi,eşi çarşıya cıkıyosa hep kavga oluyo genelde Boşver cıkmasında erken gelsin yeterki

Ben daqitirim onun kafasini telefonda qerek yok izin kullanmycam diyo erken qelmek icin ama ben kullansin istiyorum ya :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…