93/4 asker yarenleri :)

Dun hic qiremedim siteye ya sorun war diyodu ondan yazamadm :/ benimki rahat cok sukur ya 56 kisilermis cumartesi pazar serbest 9 da kalkiyolar pazar acik bufe kac cesit yemek war :) dediqiniz qibi komutanlar da eskisi qibi deqil zaten arkadaslari qibilermis yaslari da yakinmis...telefonunu qoturdu qittiqinden beri kullaniyodu iste dun ust dewreleri quzellikle istemis wermisler qeri alabilecek mi bilmiyoruz ama ankesorluden rahat uzun uzun konusuyoruz cok sukur cok rahat yani :) iki qundur nobet tutuyo qece qunduz asker olduqun belli olsun artk dedim ben de :) :) amma yazmisim ya insallah skilmazsinz :)

Verirler canım belki lazım olduğundan istemişlerdir doğuda herkes birbirine çok yardımcı oluyor giderken almamıştı benimki ordan üst devresi getirtmişti telefonunu. En azından ankesörlü var hiç konuşmuyor değilsiniz :) Bizimki hiç bir şey anlatmıyor anca ben sorunca anlatır seninkinin yeri baya rahata benziyo bu kadar rahat mı bilmiyorum ama allaha şükür şikayeti yok fazlasında gözüm yok. Bizimki geçen hafta başladı nöbetlere.

Ay ewt keske ya ben de hep ole hayal ediyorum ama olmuyo :( qideli daha 3 hafta olmus bana aylar olmus qibi delirecek qibi oluyorum bazen :14::14:
Verirler canım belki lazım olduğundan istemişlerdir doğuda herkes birbirine çok yardımcı oluyor giderken almamıştı benimki ordan üst devresi getirtmişti telefonunu. En azından ankesörlü var hiç konuşmuyor değilsiniz :) Bizimki hiç bir şey anlatmıyor anca ben sorunca anlatır seninkinin yeri baya rahata benziyo bu kadar rahat mı bilmiyorum ama allaha şükür şikayeti yok fazlasında gözüm yok. Bizimki geçen hafta başladı nöbetlere.
ilk günler bende çok zorlandım ama zamanla alıştım sende çok düşünme insan o zaman daha kötü oluyor şafaklarımız attıkça bize moral olacak en sonunda bizde şafak doğan güneş diyecez :72: sadece sabırr....

Son düzenleme:
Çok iyi canım ya ... Allah daha da rahat etmelerini nasip etsin :5: Şu can sıkıcı tek şey bana üst devre muhabbeti geliyo ama bizimkilerde üst devre olucak yapcak bişi yok sıkıcaz sıkıcaklar dişlerini... Aman en önemlısı huzur canım ...:31:huzurları yerınde oldu mu doğu batı farketmıyo:72:

Amiinnn canm insaallah cumlesininkini rabbim... 93/1 ler donuyo artk zten subatta bizimkiler de ust dewre oluyo o zmn telefon serbestlesecek diyolarmis insaallah..dediqin qibi en onemlisi huzur kuzum benim beni ozluyomus tek skntisi o iste ama yapacak biseyimz yok maalesef :31:

ilk günler bende çok zorlandım ama zamanla alıştım sende çok düşünme insan o zaman daha kötü oluyor şafaklarımız attıkça bize moral olacak en sonunda bizde şafak doğan güneş diyecez :72: sadece sabırr....

Yok canm lazim olduqundan deqil isim wermisler telefonu olanlarin ispiyon qibi yani :/ sknti etmiyorum zaten ya cok sukur bunu bulamayan da war hamdolsun konusuyoruz :) herkes boyle olsa keske ben de asiri rahat olmasini istemem zaten askerlik yaptiqi belli olsun zorlansin biraz ama cok az kiyamam yoksa :) ben daha alisamadim biz herqun beraberdik cunku ayni yerde calisiyoduk bi de aksamdan aksama ayriliyoduk onun icin bu kadar zorlandik biz :( aliscaz mecbur elimizden bise qelmez ki Rabbim sabrimizi bol wersin ne diym :26:

Yok canm lazim olduqundan deqil isim wermisler telefonu olanlarin ispiyon qibi yani :/ sknti etmiyorum zaten ya cok sukur bunu bulamayan da war hamdolsun konusuyoruz :) herkes boyle olsa keske ben de asiri rahat olmasini istemem zaten askerlik yaptiqi belli olsun zorlansin biraz ama cok az kiyamam yoksa :) ben daha alisamadim biz herqun beraberdik cunku ayni yerde calisiyoduk bi de aksamdan aksama ayriliyoduk onun icin bu kadar zorlandik biz :( aliscaz mecbur elimizden bise qelmez ki Rabbim sabrimizi bol wersin ne diym :26:

Aynen canım asker yakınlarına bol bol sabırlar versin rabbim...

Aminn amin ..ya bise sorcam canm bu alttaki safak cizelqesini nasl yaptin acaba :17:

Benim biraz anlatımım kıttır ama anlatmaya çalışayım :9::9:
Profiline gir hakkımda olan kısma tıkla aşağıya indiğinde şafak panosunu görüceksin zaten onları yaptığında olacak :))

Benim biraz anlatımım kıttır ama anlatmaya çalışayım :9::9:
Profiline gir hakkımda olan kısma tıkla aşağıya indiğinde şafak panosunu görüceksin zaten onları yaptığında olacak :))

Ay ben onu qecen uqrastim yapamamistm araya - bunu koymayinca olmuyomus sana yazdiktan sonra denedim oldu :9: saqol tatlim ay ne quzel oldu :16::16:

Birlikleri falan farklı olabilir o kadar çok asker varmışki...
İyide şimdi niye yarama tuz basıyorsun :14::14: ben gidemedim gidemicemde:14::14:

Tabi canm binlerce asker wardi orda tankcilar zpt soforleri diqer araclarn soforleri hep orda zirhli birlikler eqitim yeriydi bi de bitek acemiler olunca tum 93/4 ler ordaydi.. ay afedersin kuzum ya qecmiste olunca oyle dedim ben simdi olsa nispet eder qibi soylemezdm :26: :26: artk ben de qidemicem diyarbakir taa nere :14: :14: :14:

Tabi canm binlerce asker wardi orda tankcilar zpt soforleri diqer araclarn soforleri hep orda zirhli birlikler eqitim yeriydi bi de bitek acemiler olunca tum 93/4 ler ordaydi.. ay afedersin kuzum ya qecmiste olunca oyle dedim ben simdi olsa nispet eder qibi soylemezdm :26: :26: artk ben de qidemicem diyarbakir taa nere :14: :14: :14:

Asker kıyafetli halini sadece fotoğraflarda gördüm :14: neyse nasip değilmiş. Siz sevgili misiniz yoksa evli misiniz?

Back