Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim belli oldu ya canım ankara etimesgut söylemıstım
Kafam çok dalgın kuzum hatırladım tank şöfrü kusura bakma çok utandım ya![]()
kardeşimin cuma günü yemin töreni var.usta birliğide yine kütahyada.kütahyada kaldı.inşalllah yemin törenine gidecez.sizinkilerin yemin töreni oldu mu usta birliği belli oldu mu?
Allah kavustursun arkadaslar
benim sevgilimde iskenderunda yapıyo , usta birliği de istanbula çıktı . iskenderunda hergun arıyo uzun uzun konuşyoruz :)) inş usta birliğinde de bole olur :))
kıızzlarrerkek arkadaşımın yeri belli olmuş kocaeli göcüğe göndereceklermiş savaş gemisine vermişler gemide yurt dışına falan cıkıyormuş varmı bilgisi olan nette bişey bulamadım
![]()
benim sevgilimde iskenderunda yapıyo , usta birliği de istanbula çıktı . iskenderunda hergun arıyo uzun uzun konuşyoruz :)) inş usta birliğinde de bole olur :))
canımmm uzulme hemen dur.. araştır braz daha bakalım
cok kötüü oldumm heryere yazıyorum bir bilen varmı diyenette bulamıyorum ayrıntılıda konusamadık dün.. şimdi bir sene hiç görüşemicek miyiz bizz
((
benimde erkek arkadaşım iskenderunda yapıyor acemiliği kaptan sanırım sizinkide.. ne güzel konuşabiliyorsunuz biz sık sık konuşamıyoruzzzustalığıda kocaeli cıktı gemiye gidecekmiş
![]()
olur mu oyle şey.. izine gelir elbet hemen kendni yıpratma bitanem otur sakinles aradgnda detaylı konusursunuz
canım evet seninkide bahriyeli yapıyor galıba , her hafta gtyorum ben yakın bıze , gemide olunca yurtdışına fılan gıtyolarmış tlf sokabılıyorlkarmış ama yurt dişi fılan olduğu için çekmiyomuş genelde . ole bılıyorum ben astsubay arkaşı vardı o da gemideydı çünkü zorlıgu yokmuş bol bol gemi boyayıp gemi yıkıyolarmış :)) bunuda şukur kı doğuya gıtmediler senin ki kaçıncı bolukde iskenderunda gıttın mı hiç
genelde zaten Kocaeli İstanbul çanakkle ye göndermışler ordakıleri , allahım korusun tüm askerlerimizi ,
akşam arar inşallah detaylıca konusuruz teşekkür ederim bebeğimama izin nasıl kullanacak ki gemi yurt dışında olursa
bahriyeli canım evet tl sokabiliyorlarmış ama çekmiyormuş gemide uydu telefonu varmış. Evet netten baktım cok rahatmış diyorlar :) yok canım ben cok uzağım ona öğrenci olduğum içinde gidemiyorum hiç yemin törenine falanda gidemicem zaten..
inan bölüğünü bile soramadım henüz hiç o kadar uzun rahatca konusamadık sormam gereken şeyleri hep unutuyorum...
seninki ne olarak gidiyor istanbula canım cok şanslısın görebiliyorsun görüşüyorsun =))
istanbulda tlf operatörü olarak gıtyo canım :)) inş bole aramaya devam eder . ama görüş gününde gttıgım de goruyorum o tlf kuyruğunda inan beklenmez o kadar fazla o yüzden arayamıyodur belkı seninki . arayınca elim ayağıma dolaşiyor hep soracağim seyleri bende unutuyorum gıttıgımde soruyorum hepsını istanbula artık zor gıtmem ama bakacaz artık rahat olsun da aşkım başka bışe ıstemem :))
kıızzlarrerkek arkadaşımın yeri belli olmuş kocaeli gölcüğe göndereceklermiş savaş gemisine vermişler gemide yurt dışına falan cıkıyormuş varmı bilgisi olan nette bişey bulamadım
![]()
inşallah canım aminn 4 gözle telefon bekliyorum şimdi detayları öğrenmek içinCanım inşallah hayırlısı olur. İyice bir araştır bakalım umarım iyi bir şekilde geçer askerliği
merhaba kızlar nasılsınız bakalımmm ustaları belli olanlar warmış hayırlısı olsun inş sagsalim gelirler...
belli olmayanlarda umarım en kısa zamanda en rahat yerlere düşerkler![]()
inşallah canım aminn 4 gözle telefon bekliyorum şimdi detayları öğrenmek için
bi taraftan vizeme çalışıyorum bi taraftan buraya takılıyorumm sen ne yapıyorsun canım :) teşekkürler bu arada =))