ay aynı yerdeler benimde 222 :) ben bugün konustum dagıtımdan bi hafta önce dedii yemin töreninden sonraymış. işte kafam karıştı kiminin yarın açıklancakmış ya ondan. aa ne raporu geçmiş olsun canım ?
Yok tatlım e devletten öğrenemezsiniz orada Askerleri toplyıp tek tek söylüyorlar ..yani askerleriniz arayınca öğrenebilceksiniz :) cok sancılı bir sürec maalesef ama sabır :) bizim 70 gün sonra belli olmştu :) inş güzel yeler çıkar :)
ayy ne güzel aynı yerdeler :) evet haftaya yemin törenleri var ondan sonra açıklanır. uzun canım ama yok bi şeyi bizimki uyanıklığından almış keyif raporu
hımm anladım :)sen gidicekmisinn ?
çok teşekkür ederim canımmdemekki telefon beklicez bütün günn
yok gidemicem. çok uzak ailem izin vermezsen gidicek misin ?
Üzüldüm canım benim yaben gidicem çok özledim eşimi 3 gün kalcaz bide yanında onun hayaliyle duruyorum inş. sizde en kısa sürede görüşürsünüz.
ayy ne güzel eşin mi :) sen o yüzden rahatsın. amin canım hepimiz en kısa sürede kavuşuruz..
olmaz olsun böyle rahatlıkko kadar çok alıştımki sanki diger yanım yok gibi evli olmak daha beter aslında.
her türlüsü zor tabi ama siz aynı evi paylaşmışınız bomboştur ev. allah sabır versin
Selam kızlaarrr
Alıştınız mı bakim, nasıl gidiyor ?
hiç alışamadım çok zorrr gidiyoorrr(
Zor olduğunu biliyorum elbette..
Ama sabır canım.. Şuan hiç geçmiyor gibi geliyor ama bak en büyük örnekleriniz biz
Askerin nerede?
Zor olduğunu biliyorum elbette..
Ama sabır canım.. Şuan hiç geçmiyor gibi geliyor ama bak en büyük örnekleriniz biz
Askerin nerede?
Selam kızlaarrr
Kızlaaar usta birliği açıklanan var mı ?
Ben haber bekliyorum halen
evet ya ne güzel senin az kalmış ben daha yolun başındayım
benim ki burdur da
Selamm :) Alışmaya çalışıyoruz geçmiyo gibi görünsede geçiyo.taş topladımm 365 tane hergün bi tane atıyorum ilk gün attığım o taşda allahım geçermi bugünler diye kahrolurdum ama şimdi alışmaya başladımm. Haftaya bugün buluşacağız canım kocamla
Selam kızlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?