.aynen şükret canım bak ben napeemmm
evet mantıkla en iyi şekilde görüşmemizi ayarlamaya çalısıyoruz bakalım birde yarın şu yerler belli olsun da plan yapmaya başlayacağız inşallahçok heycanlıyım yarın için e devletten bizde görürüz inş bütün gün ondan tl beklemiyim
.
zaten elimizden başka bişeu gelmiyo kiiseninki nerde yapıyo sen nerdensin? Biz ben izmirde eşim ankarada..
ayy inşallah görsek keşke ya saat 3 te acıklıcaz demişler bizimkilere :S:S
e devlete giriyorum önceden acemi birliğin yazdığı yerde şuan bişey yazmıyor yarında usta birliği mi yazacak acaba ondan mı sonuc bulunamadı diyor :18:
ama ben sanmıyorum e devletten acıklayacaklarını kimse e devletten acıklanacak demıyormus
doğrudur canım ama bence yarın kesin açıklanacak çünkü yemin töreninden 10 gün yada bir hafta önce açıklanır yazıyor bir sitede
eğer açıklanırsa bölüğünü arayarak ögrenebiliriz dimi sabah ? :26:
eğer açıklanırsa bölüğünü arayarak ögrenebiliriz dimi sabah ? :26:
Merhaba kızlar benim eşimde gitti 5 kasımdaAllah herkese sabır versin bu kadar zor olacağına ihtimal vermiyordum ama çok zor.ankara etimesgutta yapan varmı acaba sizinkilerden ?
canım benimki etimesgutta. allah kavuştursun
hiç bilmiyorum ki canım aslında tecrübeli olanlara sorabilirz diğer konulardaki biliyorlardır
senide canım hangi bölüktee seninki benimkii 2. bölükte ay bide usta birliğine nereye gideceklerii yarın mı açıklanıyomuş bilgin varmı senin. ?
haklısın tatlım acemilik kaç gün acabaa ona göre tahmin edebilirdik.
Sanırım bir sorunuz var kızlar ?
ayyy evet evett
acaba bu uzun dönemlerde usta birliğini bizde e devletten öğrenebiliyormuyuz yoksa askerlerimiz oradan mı öğreniyor??
222'de canım. valla geçen hafta konuştuk bu konuyu dağıtımdan 1 hafta önce açıklanır dedi ama bilmiyorum bugünde hiç bi şey söylemedi bizimki zaten raporlu duymamışta olabilir belki. yarın ararsa sorarım
bizimki ilk 75 dedi sonra 45 dedi askerlik düştüğü için acemilikte düştü herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?