• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

evet mantıkla en iyi şekilde görüşmemizi ayarlamaya çalısıyoruz bakalım birde yarın şu yerler belli olsun da plan yapmaya başlayacağız inşallah :56: çok heycanlıyım yarın için e devletten bizde görürüz inş bütün gün ondan tl beklemiyim :27:

ayy inşallah görsek keşke ya saat 3 te acıklıcaz demişler bizimkilere :S:S

senide canım hangi bölüktee seninki benimkii 2. bölükte ay bide usta birliğine nereye gideceklerii yarın mı açıklanıyomuş bilgin varmı senin. ?

222'de canım. valla geçen hafta konuştuk bu konuyu dağıtımdan 1 hafta önce açıklanır dedi ama bilmiyorum bugünde hiç bi şey söylemedi bizimki zaten raporlu duymamışta olabilir belki. yarın ararsa sorarım

haklısın tatlım acemilik kaç gün acabaa ona göre tahmin edebilirdik.

bizimki ilk 75 dedi sonra 45 dedi askerlik düştüğü için acemilikte düştü herhalde

ayyy evet evett :9:
acaba bu uzun dönemlerde usta birliğini bizde e devletten öğrenebiliyormuyuz yoksa askerlerimiz oradan mı öğreniyor??

Yok tatlım e devletten öğrenemezsiniz orada Askerleri toplyıp tek tek söylüyorlar ..yani askerleriniz arayınca öğrenebilceksiniz :) cok sancılı bir sürec maalesef ama sabır :) bizim 70 gün sonra belli olmştu :) inş güzel yeler çıkar :)

222'de canım. valla geçen hafta konuştuk bu konuyu dağıtımdan 1 hafta önce açıklanır dedi ama bilmiyorum bugünde hiç bi şey söylemedi bizimki zaten raporlu duymamışta olabilir belki. yarın ararsa sorarım
bizimki ilk 75 dedi sonra 45 dedi askerlik düştüğü için acemilikte düştü herhalde

ay aynı yerdeler benimde 222 :) ben bugün konustum dagıtımdan bi hafta önce dedii yemin töreninden sonraymış. işte kafam karıştı kiminin yarın açıklancakmış ya ondan. aa ne raporu geçmiş olsun canım ?

Back