ben ihtimal vermediğim için beklemedim belki bizimkilerin açıklanmamış olabilir yemin töreninden sonra diyodu çünkü
hmmm her yerin farklı oluyor demek ki canım hayırlısıyla seninki de iyi bir yere düşer inşallah
o 222 koğuş içinde deniliyosa tanıyolardır kesin. benimkide kaynaşır hemen hiç sorun yaşamaz. benimkide tam tersine diyo sıkılmaya vaktim yok çok iyi diye. burda bi sıkıntı var hangisi doğru sölüyo acaba :) seni özlemiştir belki ondan öyle diyodur :)
alla alla benimkide çok sıkıcı lafından başka bişey demiyo çok ilginç. özlese belli eder onuda yapmıyo.
Benimki aradı refüze olanların yeri açıklandı dedii bide kavga edip suratına kapadım telefonuu
Aaa benimki orda şuan valla anlattığına göre benimkinin çok iyi bizde orda kalmasını istiyoruz ama bakalım bizimki nereye düşcek hayırlı olsun canım :) ne olarak gidecekmişş ?
Kızlar merhaba,
Sorduğunuz soruyu görünce yazayım dedim.
Refuze, sağlık problemleri,psikolojik sorunlar,fiziksel eksiklik gibi sebeplerle geri hizmete gönderilen askerlere verilen addır.
Geri hizmet nedir , ne yapacaklar derseniz, temizlik, işte yemekhane gibi görevlere veriliyorlar.
Umarım yardımcı olabilimişimdir, aklınıza takılan şeyleri bizim topikten de ( 93/3 ) sorabilirsiniz, illa soruya da gerek yok oraya da gelebilirsiniz hiç çekinmeyin
öğrendim bugün canım tank şoförü olarak gidiyor benim ki
teşekkürler :)
canım benimkide orda tank şoförü :)
Benimkide orda şoförr :) canım hiö merak etme çok rahat olcak darısıı bizim başımızaaa.. :)
ayy gercekten mi :) ne yapıyorlar peki eğitimler fln nasıl oluyormuş tank bakımı mı yapıyorlar yoksa sürüş mü yapıyorlar ?
canım gideceği yerleri mi öğrendiniz usta birliklerini?? :18:
canım bizimki 20 gün raporlu olduğu için eğitim falan görmüyo yatışta. normal şoförlerde bildiğim kadarıyla araba ondan sorumlu oluyo herşeyiyle o ilgileniyo ama tankta hiç bilmiyorum bahsetmedi ama hep çok rahat olduğunu sölüyo. eminim seninkide öyle geçer için rahat olsun. hıı bu arada bizimki bi kaç günde bi arıyo belki aramada sorun olabilir belkide bizimki gıcıklığına aramıyodurbelli olmaz yani :)
sevindim o zaman canım ama bir kaç günde bir araması çok kötüymüşBen şimdi alıştım acemilkten günde 4 defa arıyor beni uzunda konusuyoruz orada arayamazsa çok zorlanırım (
dediğim gibi belki bizimki gıcıklığına aramıyodurgidince öğrenirsin :)
aynen canım o zaman öğrenirimm artıkk :)))sizin acemilik kaç gündü ?
ilk 75 dedi sonra 45 dedi kaç olduğunu bende bilmiyorumsizin kaç
bizim 23 gün canım 5 günümüz kaldı gelmesine :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?