93/4 asker yarenleri :)

alla alla benimkide çok sıkıcı lafından başka bişey demiyo çok ilginç. özlese belli eder onuda yapmıyo.

Benimki aradı refüze olanların yeri açıklandı dedii bide kavga edip suratına kapadım telefonuu

refüze ne tam olarak bilmiyorum ama benim bir arkadasımn kardeşi ısparta da komando olmak için, çocuğun gözleri 3 numara olduğu için komando olamayacak buna refüze edildi diyorlardı. bu kadar biliyorum bende söyleyeyim dedim.

Kızlar merhaba,
Sorduğunuz soruyu görünce yazayım dedim.
Refuze, sağlık problemleri,psikolojik sorunlar,fiziksel eksiklik gibi sebeplerle geri hizmete gönderilen askerlere verilen addır.
Geri hizmet nedir , ne yapacaklar derseniz, temizlik, işte yemekhane gibi görevlere veriliyorlar.
Umarım yardımcı olabilimişimdir, aklınıza takılan şeyleri bizim topikten de ( 93/3 ) sorabilirsiniz, illa soruya da gerek yok oraya da gelebilirsiniz hiç çekinmeyin

teşekkürler :)

öğrendim bugün canım tank şoförü olarak gidiyor benim ki

canım benimkide orda tank şoförü :)

ayy gercekten mi :) ne yapıyorlar peki eğitimler fln nasıl oluyormuş tank bakımı mı yapıyorlar yoksa sürüş mü yapıyorlar ?

canım bizimki 20 gün raporlu olduğu için eğitim falan görmüyo yatışta. normal şoförlerde bildiğim kadarıyla araba ondan sorumlu oluyo herşeyiyle o ilgileniyo ama tankta hiç bilmiyorum bahsetmedi ama hep çok rahat olduğunu sölüyo. eminim seninkide öyle geçer için rahat olsun. hıı bu arada bizimki bi kaç günde bi arıyo belki aramada sorun olabilir belkide bizimki gıcıklığına aramıyodur belli olmaz yani :)

sevindim o zaman canım ama bir kaç günde bir araması çok kötüymüş Ben şimdi alıştım acemilkten günde 4 defa arıyor beni uzunda konusuyoruz orada arayamazsa çok zorlanırım (

sevindim o zaman canım ama bir kaç günde bir araması çok kötüymüş Ben şimdi alıştım acemilkten günde 4 defa arıyor beni uzunda konusuyoruz orada arayamazsa çok zorlanırım (

dediğim gibi belki bizimki gıcıklığına aramıyodur gidince öğrenirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…