• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

ay aynı yerdeler benimde 222 :) ben bugün konustum dagıtımdan bi hafta önce dedii yemin töreninden sonraymış. işte kafam karıştı kiminin yarın açıklancakmış ya ondan. aa ne raporu geçmiş olsun canım ?

ayy ne güzel aynı yerdeler :) evet haftaya yemin törenleri var ondan sonra açıklanır. uzun canım ama yok bi şeyi bizimki uyanıklığından almış keyif raporu :1::1::1::1:

Yok tatlım e devletten öğrenemezsiniz orada Askerleri toplyıp tek tek söylüyorlar ..yani askerleriniz arayınca öğrenebilceksiniz :) cok sancılı bir sürec maalesef ama sabır :) bizim 70 gün sonra belli olmştu :) inş güzel yeler çıkar :)

çok teşekkür ederim canımm :17: demekki telefon beklicez bütün günn :32:

Üzüldüm canım benim ya :5: ben gidicem çok özledim eşimi 3 gün kalcaz bide yanında onun hayaliyle duruyorum :16: :16: inş. sizde en kısa sürede görüşürsünüz.

ayy ne güzel eşin mi :) sen o yüzden rahatsın. amin canım hepimiz en kısa sürede kavuşuruz..

Selam kızlaarrr :3::3:

Alıştınız mı bakim, nasıl gidiyor ? :17:

Selamm :) Alışmaya çalışıyoruz geçmiyo gibi görünsede geçiyo. :3: taş topladımm 365 tane hergün bi tane atıyorum ilk gün attığım o taşda allahım geçermi bugünler diye kahrolurdum ama şimdi alışmaya başladımm. Haftaya bugün buluşacağız canım kocamla :16:

evet ya ne güzel senin az kalmış ben daha yolun başındayım

benim ki burdur da

Başlamak bitirmenin yarısıdır, diye başladım ben şafak saymaya :34:

Selamm :) Alışmaya çalışıyoruz geçmiyo gibi görünsede geçiyo. :3: taş topladımm 365 tane hergün bi tane atıyorum ilk gün attığım o taşda allahım geçermi bugünler diye kahrolurdum ama şimdi alışmaya başladımm. Haftaya bugün buluşacağız canım kocamla :16:

Ayyy ne güzel :16: Taş atma fikri güzelmiş, hem streste atar insan :17:
Allah kavuştursun :72:

Back