• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

evci çıkmayacak canım dağıtım izninide hemen kullanmayalım diyoruz biz farklı şehirlerde oturuyoruz ve ben baska bir şehirde okuyorum askerlik malum 12 ay dikkatli kullanalım izni diyoruz toru topu 24 gün ya izin o yüzden :5:

hmm anladım canımm buda güzel bir stratejii :) biz dayanamadık ayrılığa 7 günüde kullanıcaz :))

hmm anladım canımm buda güzel bir stratejii :) biz dayanamadık ayrılığa 7 günüde kullanıcaz :))

evet mantıkla en iyi şekilde görüşmemizi ayarlamaya çalısıyoruz bakalım birde yarın şu yerler belli olsun da plan yapmaya başlayacağız inşallah :56: çok heycanlıyım yarın için e devletten bizde görürüz inş bütün gün ondan tl beklemiyim :27:

evet mantıkla en iyi şekilde görüşmemizi ayarlamaya çalısıyoruz bakalım birde yarın şu yerler belli olsun da plan yapmaya başlayacağız inşallah :56: çok heycanlıyım yarın için e devletten bizde görürüz inş bütün gün ondan tl beklemiyim :27:

Kzlar siz yarın mı ogreniyorsunuz bizim bu c.tesi degil haftaya c.tesi niye öyle ...

yarın canım hepsinin kesin dimi bu yer belli olma durumu? öyleyse benimki niye yemin t. sonra dedii :( ? Eger belli olursa bölüğünü arayarakda ögrenebilirmiyiz acaba ?

Kzlar siz yarın mı ogreniyorsunuz bizim bu c.tesi degil haftaya c.tesi niye öyle ...

evet canım yarın. valla bilmiyorum ki erkek arkadaşım öyle dedi ama acaba o mu yanlış biliyor yoksa sizinkiler mi yoksa bölükten bölüğe değişedebiliyordur sanırım :37:

yarın canım hepsinin kesin dimi bu yer belli olma durumu? öyleyse benimki niye yemin t. sonra dedii :( ? Eger belli olursa bölüğünü arayarakda ögrenebilirmiyiz acaba ?

bilmiyorum canımcım büyük ihtimalle herkesin yarın belli oluyordur. dediğim gibi bir yanlış anlaşılma durumu var bi tarafta :1:

evet canım yarın. valla bilmiyorum ki erkek arkadaşım öyle dedi ama acaba o mu yanlış biliyor yoksa sizinkiler mi yoksa bölükten bölüğe değişedebiliyordur sanırım :37:

bilmiyorum canımcım büyük ihtimalle herkesin yarın belli oluyordur. dediğim gibi bir yanlış anlaşılma durumu var bi tarafta :1:

Bolukten degilde şehirden şehire değişiyor sanirim :) bizim yemin torenimiz 6 aralıkta 29 kasimdada değil :)

bilmiyorum canımcım büyük ihtimalle herkesin yarın belli oluyordur. dediğim gibi bir yanlış anlaşılma durumu var bi tarafta :1:[/QUOTE]

ahaha kesinlikle canım :) ha bi hafta önce ha bi hafta sonra aslında fark etmiyo inş. yakın yerlere düşer hepsii :) haftaya bugün ankaradayım allah nasip ederse içim içime sıgmıyo çok özledim çok hergün telefonu gelsede yerini tutmuyo ama bunada şükür..

ahaha kesinlikle canım :) ha bi hafta önce ha bi hafta sonra aslında fark etmiyo inş. yakın yerlere düşer hepsii :) haftaya bugün ankaradayım allah nasip ederse içim içime sıgmıyo çok özledim çok hergün telefonu gelsede yerini tutmuyo ama bunada şükür..[/QUOTE]

aynen şükret canım bak ben napeemmm :72:

Back